Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vis dar raudoni plėmai ant veido.
Galvoju, gal reikėjo apie tai į draudimo prašymą įrašyti? Tai tik dantis ir tą vietą, kur siūta, paminėjau.
Papildyta:

o pas mus vėliau dirva tiek išdžiūsta, kad nieks sudygti nenori )) mūsų durpėj anksčiau turbūt sėt reikia, kol drėgmė laikosi.
Smėly tai jokio skirtumo kada sėt, bet kuriuo atveju laistyt reik.

Išnyks tie plemai, per kelis mėn savaime, nepergyvenk 

Aš šiąnakt savo ką tik užgijusi keli, lygiai toj pačioj vietoj, kur graikijoj susižeidziau, vėl prakirtau. Naktį tamsoj ėjau į wc, pamiršus kad uždariau miegamojo duris 😆. Ir tiesiai įėjau su tuo keliu 😂. Dar lūpą prasikirtau is vidaus ir nosį sutrenkiau. Žodžiu 😱

Atsakyti

Ai, Saintlina, dar pastebėjimas. Tegu sūnus saulės pasisaugo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 17, 12:12)
<p>Ai, Saintlina, dar pastebėjimas. Tegu sūnus saulės pasisaugo.</p>

gal nuo saulės balta tose vietose lieka?
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 17, 12:00)
Aš šiąnakt savo ką tik užgijusi keli, lygiai toj pačioj vietoj, kur graikijoj susižeidziau, vėl prakirtau. Naktį tamsoj ėjau į wc, pamiršus kad uždariau miegamojo duris 😆. Ir tiesiai įėjau su tuo keliu 😂. Dar lūpą prasikirtau is vidaus ir nosį sutrenkiau. Žodžiu 😱</p>

aina sau, kaip skaudžiai nuskambėjo..
Atsakyti

gal nuo saulės balta tose vietose lieka?

Saulė skatina pigmentaciją, nežinai, kaio ten pasiskirstys.

Atsakyti
Anidanda. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na bet reikėjo lietaus,sumaišė visus darbus.Vakar pradėjau sodinti vienmetes gėls,apmažinti reikia dėžes šiltnamiuose.Tai negaliu šiandien sodinti.palaiščiau pomidorus,braškes šiltnamiuose bent.Dabar tvarkau paskutinį šiltnamį,nuroviu vienoje pusėje ridikėlius,išroviau krapus,sodinu melionus iš lėto. ax.gif Darbų visada atsiras ir per lietų.Va tik mb negali pjauti žolės,atrodo ir nupjauta,ber styro kiaulpienių pūkai. bigsmile.gif

Nusipirkau vilnonius siūlus baltus ir melsvus,turėsiu ką veikti tarp suknelės mezgimo.Priekį jau užbaiginėju beveik.
Ar pabrango siūlai?Ankščiau už 10 galėdavo gauti,dabar -14.Na bet pasirodė nuotraukoje gražūs.Trūkumas kojinių. ax.gif
Atsakyti
Labos,

buvau turgelin geliu ir pish,jau nera nieko grazaus,teks vaziuot i sodo centra.Geliu man reik ne mazai,savo nepasisodinau,tai dabar teks pirkt.
Anidanda 4u.gif 4u.gif nu bet niekaip nesuprantu,kaip tu ten.Nu jei miegamojo durys uzdarytos,tai atsimusi su kakta,kaip tas kelenas tavo nukentejo ir lupa,nesupratau.Bet gyk greiciau ir buk atsargesne,cia ko gero,tavo pazeidziamiausia vieta.
Siltas geras oras,be vejo 15 silumos,reik vaziuot i sodo centra ir i soda.Labai noriu,bet vis kas nors sutrukdo.
Atsakyti
Kas į svečius?Gira išūgusi.
Šeštadienį Beatą pažiūrėjau ir dalis laidos apie giras.Pirmą kartą gaminau be mielių su medumi,kaip tik turėjau juodos džiovintos duonos,padėjau į šiltnamį,kur rsai šilčiausią vietą,šiandien jau geriame. wub.gif
Išgersime šitą gaminsiu su kmynais.Dievinu kmynus,kartais net į mėsą dedu,kaip man skanu. ax.gif O dar su pušų spygliais ir spanguolėmis eilėje laukia. ax.gif Gaila mano kadagys dar mažas,visur šiaip dedasi kadagio uoga dar. mirksiukas.gif
Apstojo šiek tiek lietus,einu pas kaimynus mėšliuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
Anidanda, aš taip sugebu tongue.gif Kaip suprantu Tave 4u.gif
Luety nusipirkai bilietus Lietuvon ?
Kas gėlėm rūpinasi , o aš spirgu kaip noriu kažkur pabėgti birželio mėn ... Ieškau geros kelionės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 17, 13:51)
Kas į svečius?Gira išūgusi.
Šeštadienį Beatą pažiūrėjau ir dalis laidos apie giras.Pirmą kartą gaminau be mielių su medumi,kaip tik turėjau juodos džiovintos duonos,padėjau į šiltnamį,kur rsai šilčiausią vietą,šiandien jau geriame. wub.gif
Išgersime šitą gaminsiu su kmynais.Dievinu kmynus,kartais net į mėsą dedu,kaip man skanu. ax.gif O dar su pušų spygliais ir spanguolėmis eilėje laukia. ax.gif Gaila mano kadagys dar mažas,visur šiaip dedasi kadagio uoga dar. mirksiukas.gif
Apstojo šiek tiek lietus,einu pas kaimynus mėšliuko. mirksiukas.gif

Kmynus naudoju kaip prieskonį paukštienai . Mama visada naudodavo - kmynas, česnakas , pipiras.
Džiovintų kadagio uogų gausi prieskonių parduotuvėje . MB kai sugalvoja vytinti savo mėsas tai prisiperka ožragių, kadagių uogų ir dar bele ko .
Ps gira manęs nesuviliosi ...

Atsakyti

Kaip mėgstu kmynų girą 🤩 reiks pasižiūrėt Beatą.

Aš taip pat vištukę su kmynais, česnakais, pipirais ir druske trinu.

Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 17 gegužės 2023 - 13:36
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 17, 13:51)
Dievinu kmynus,kartais net į mėsą dedu,kaip man skanu. ax.gif

į faršą kmynus mėgstu dėti smile.gif kotletams, pvz. Iš šiaip kepamą mėsą jais barstau, tiek kiaulieną, tiek paukštieną. ir kmynų arbatą labai mėgstu.
O va giros tai neee. Jokios nemėgstu. Lygiai kaip ir alaus smile.gif
Atsakyti

Labos,

buvau turgelin geliu ir pish,jau nera nieko grazaus,teks vaziuot i sodo centra.Geliu man reik ne mazai,savo nepasisodinau,tai dabar teks pirkt.
Anidanda 4u.gif4u.gifnu bet niekaip nesuprantu,kaip tu ten.Nu jei miegamojo durys uzdarytos,tai atsimusi su kakta,kaip tas kelenas tavo nukentejo ir lupa,nesupratau.Bet gyk greiciau ir buk atsargesne,cia ko gero,tavo pazeidziamiausia vieta.
Siltas geras oras,be vejo 15 silumos,reik vaziuot i sodo centra ir i soda.Labai noriu,bet vis kas nors sutrukdo.

Nu vat, įėjau tuo savo vargšu keliu į duris ir isimurijau 🤣. Aš lb retai uždarau jas, tai naktinis automatizmas yra eit pro atviras. Vakar vaikas lb vėlai  gulėsi, ilgai turskesi, kaip mes sakom, akvaparka vonioj atidaręs buvo 😆, uždariau kad jis mūsų nepažadintų.

Atsakyti