Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2023 05 17, 09:28)
biggrin.gif man jie labai kvepia  wub.gif

Ar nori? Prikasiu, kai nudžius.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 05 17, 11:29)
Ar nori? Prikasiu, kai nudžius.

turiu smile.gif ir dar džaiugiuosi tavoAA mamuko narcizais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 17, 09:29)
biggrin.gif man jie labai kvepia  wub.gif
Papildyta:

čia pas tavi tiek  blink.gif

Aga. Spėjai pamatyt? Ištryniau, žiauriai iškraipė fotkę.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 05 17, 10:28)
Laba, ar šitų?

Šitų radau 4u.gif Man jie labai patinka , vaikystę primena. Pas mamą buvo.

Muka širdele, jei net nieko nepasėsi ir nepasodinsi - tikrai nebadausi ir pati pailsėsi. Ir žemė paisės. Dėl visų nušaldytų medžių žiedų MB pasidžiaugė, kad medžiai medienos paaugins šiemet ax.gif Atostogos bus, sustiprės kurie jauni . Morkyčiu dažnai pasėju liepos pradžioje, labai skanios būna. Pernais dalį agurkų lauke į lysvę pasėjau gal birželio 10 - ir derėjo puikiai . O tie anksti pasėti vis tiek laukė kol sušilo ir tik tada davė derlių ...

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2023 05 17, 11:34)
Aga. Spėjai pamatyt? Ištryniau, žiauriai iškraipė fotkę.

spėjau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 17, 11:35)
Šitų radau  4u.gif  Man jie labai patinka , vaikystę primena. Pas mamą buvo.

Muka širdele, jei net nieko nepasėsi ir nepasodinsi - tikrai  nebadausi ir pati pailsėsi. Ir žemė paisės. Dėl visų nušaldytų medžių žiedų MB pasidžiaugė, kad medžiai medienos paaugins  šiemet  ax.gif Atostogos bus, sustiprės kurie jauni . Morkyčiu dažnai pasėju liepos pradžioje, labai skanios būna. Pernais dalį agurkų lauke į lysvę pasėjau gal birželio 10 - ir derėjo puikiai . O tie anksti pasėti vis tiek  laukė kol sušilo ir tik tada davė derlių ...

Dusia wub.gif tu kaip visad moki nuraminti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 17 gegužės 2023 - 09:39

Ate, aš noriu senovinių, jei tik kokį gali vieną. 

Pas mano Močiutę, tai buvo pievutė tokių su ilgesne triūbele. Daug, daug. Bet išėjo Močiutė anapilin, nebuvo kam tų darželių prižiūrėt, išnyko.

Aš vienais metais viską sėjau sodinau birželį, tikrai netoli Joninių. Kai pirkai sėklas, agronomas nuramino, kad puikiai bus - iki Joninių reij. Tai dar uošvis džiaugės, kad lengvą ranką turiu - nes labai geras derlius buvo. O ko ne? Drėgna, šilta būna, viskas akyae išbujoja. O čia žiūrėk užmerkia, per šalta, nesudygsta, ai.

Šįmet visko labai mažai bus. Bet tikiu, kad užteks per akis. Mažiau bus, lengviau apeit, derlius geresnis.

Agurkai bus daigais sodinami per du kartus. Daigais labai pasiteisino. Nes tai sudygsta, tai ne dirvoj.

Atsakyti
Aš visus agurkus tik daigais sodinu. Kažkodėl sėklos į vazoniukus pasėtos visos sudygsta, o į gruntą tai duok dieve pusė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 17, 11:46)
Aš visus agurkus tik daigais sodinu. Kažkodėl sėklos į vazoniukus pasėtos visos sudygsta, o į gruntą tai duok dieve pusė.

aš per pus 4u.gif man irgi geresnis daigumas puodeliuose...
Saintlina kaip vaikis kaip jo randai?

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 05 17, 11:44)
<p>Ate, aš noriu senovinių, jei tik kokį gali vieną. </p><p>Pas mano Močiutę, tai buvo pievutė tokių su ilgesne triūbele. Daug, daug. Bet išėjo Močiutė anapilin, nebuvo kam tų darželių prižiūrėt, išnyko.</p><p></p><p>Aš vienais metais viską sėjau sodinau birželį, tikrai netoli Joninių. Kai pirkai sėklas, agronomas nuramino, kad puikiai bus - iki Joninių reij. Tai dar uošvis džiaugės, kad lengvą ranką turiu - nes labai geras derlius buvo. O ko ne? Drėgna, šilta būna, viskas akyae išbujoja. O čia žiūrėk užmerkia, per šalta, nesudygsta, ai.</p><p>Šįmet visko labai mažai bus. Bet tikiu, kad užteks per akis. Mažiau bus, lengviau apeit, derlius geresnis.</p><p>Agurkai bus daigais sodinami per du kartus. Daigais labai pasiteisino. Nes tai sudygsta, tai ne dirvoj.</p>

viskas rami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 17, 09:44)
<p>Ate, aš noriu senovinių, jei tik kokį gali vieną. </p><p>Pas mano Močiutę, tai buvo pievutė tokių su ilgesne triūbele. Daug, daug. Bet išėjo Močiutė anapilin, nebuvo kam tų darželių prižiūrėt, išnyko.</p><p></p><p>Aš vienais metais viską sėjau sodinau birželį, tikrai netoli Joninių. Kai pirkai sėklas, agronomas nuramino, kad puikiai bus - iki Joninių reij. Tai dar uošvis džiaugės, kad lengvą ranką turiu - nes labai geras derlius buvo. O ko ne? Drėgna, šilta būna, viskas akyae išbujoja. O čia žiūrėk užmerkia, per šalta, nesudygsta, ai.</p><p>Šįmet visko labai mažai bus. Bet tikiu, kad užteks per akis. Mažiau bus, lengviau apeit, derlius geresnis.</p><p>Agurkai bus daigais sodinami per du kartus. Daigais labai pasiteisino. Nes tai sudygsta, tai ne dirvoj.</p>

Būtinai turėsi. Pažadu. Ir ne vieną. wub.gif
Atsakyti
Man pernais kažkoks gyvis žirnių daigus nuvalgė. Visus . Tai negi laikysiu tuščią vietą? Sukišau agurkų sėklas radusi birželio praždioje. Kai užbujojo ...
Mane sesė vis moko - vėliau pasėsi , mažiau ravėti reiks biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pas ją žemė sunki , vėlai įvažiuoja išdirbti, nes ilgai drėgmė laikosi. O derliai puikūs ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 17, 10:54)
Saintlina kaip vaikis kaip jo randai?

vis dar raudoni plėmai ant veido.
Galvoju, gal reikėjo apie tai į draudimo prašymą įrašyti? Tai tik dantis ir tą vietą, kur siūta, paminėjau.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 17, 11:16)
Mane sesė vis moko - vėliau pasėsi , mažiau ravėti reiks  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pas ją  žemė sunki ,  vėlai įvažiuoja išdirbti, nes  ilgai drėgmė laikosi. O derliai puikūs ...

o pas mus vėliau dirva tiek išdžiūsta, kad nieks sudygti nenori )) mūsų durpėj anksčiau turbūt sėt reikia, kol drėgmė laikosi.
Smėly tai jokio skirtumo kada sėt, bet kuriuo atveju laistyt reik.
Atsakyti

Ate, ačiū 😘❤️

Taip, nuo dirvos priklauso.

Saintlina, aiškiai, kad galėjai įrašyt. Juk ir gydymas randų: tepaliukai, o jei ką, gi ir su lazeriu galima. Papildomi pinigai kišenės neplėšo, kai įmokas mokėjai.

Atsakyti