Ar nori? Prikasiu, kai nudžius.
turiu ir dar džaiugiuosi tavoAA mamuko narcizais
Aga. Spėjai pamatyt? Ištryniau, žiauriai iškraipė fotkę.
Šitų radau Man jie labai patinka , vaikystę primena. Pas mamą buvo.
Muka širdele, jei net nieko nepasėsi ir nepasodinsi - tikrai nebadausi ir pati pailsėsi. Ir žemė paisės. Dėl visų nušaldytų medžių žiedų MB pasidžiaugė, kad medžiai medienos paaugins šiemet Atostogos bus, sustiprės kurie jauni . Morkyčiu dažnai pasėju liepos pradžioje, labai skanios būna. Pernais dalį agurkų lauke į lysvę pasėjau gal birželio 10 - ir derėjo puikiai . O tie anksti pasėti vis tiek laukė kol sušilo ir tik tada davė derlių ...
spėjau
Papildyta:
Muka širdele, jei net nieko nepasėsi ir nepasodinsi - tikrai nebadausi ir pati pailsėsi. Ir žemė paisės. Dėl visų nušaldytų medžių žiedų MB pasidžiaugė, kad medžiai medienos paaugins šiemet Atostogos bus, sustiprės kurie jauni . Morkyčiu dažnai pasėju liepos pradžioje, labai skanios būna. Pernais dalį agurkų lauke į lysvę pasėjau gal birželio 10 - ir derėjo puikiai . O tie anksti pasėti vis tiek laukė kol sušilo ir tik tada davė derlių ...
Dusia tu kaip visad moki nuraminti
Ate, aš noriu senovinių, jei tik kokį gali vieną.
Pas mano Močiutę, tai buvo pievutė tokių su ilgesne triūbele. Daug, daug. Bet išėjo Močiutė anapilin, nebuvo kam tų darželių prižiūrėt, išnyko.
Aš vienais metais viską sėjau sodinau birželį, tikrai netoli Joninių. Kai pirkai sėklas, agronomas nuramino, kad puikiai bus - iki Joninių reij. Tai dar uošvis džiaugės, kad lengvą ranką turiu - nes labai geras derlius buvo. O ko ne? Drėgna, šilta būna, viskas akyae išbujoja. O čia žiūrėk užmerkia, per šalta, nesudygsta, ai.
Šįmet visko labai mažai bus. Bet tikiu, kad užteks per akis. Mažiau bus, lengviau apeit, derlius geresnis.
Agurkai bus daigais sodinami per du kartus. Daigais labai pasiteisino. Nes tai sudygsta, tai ne dirvoj.
aš per pus man irgi geresnis daigumas puodeliuose...
Saintlina kaip vaikis kaip jo randai?
Papildyta:
viskas rami
Būtinai turėsi. Pažadu. Ir ne vieną.
Mane sesė vis moko - vėliau pasėsi , mažiau ravėti reiks
Pas ją žemė sunki , vėlai įvažiuoja išdirbti, nes ilgai drėgmė laikosi. O derliai puikūs ...
vis dar raudoni plėmai ant veido.
Galvoju, gal reikėjo apie tai į draudimo prašymą įrašyti? Tai tik dantis ir tą vietą, kur siūta, paminėjau.
Papildyta:
Pas ją žemė sunki , vėlai įvažiuoja išdirbti, nes ilgai drėgmė laikosi. O derliai puikūs ...
o pas mus vėliau dirva tiek išdžiūsta, kad nieks sudygti nenori )) mūsų durpėj anksčiau turbūt sėt reikia, kol drėgmė laikosi.
Smėly tai jokio skirtumo kada sėt, bet kuriuo atveju laistyt reik.
Ate, ačiū 😘❤️
Taip, nuo dirvos priklauso.
Saintlina, aiškiai, kad galėjai įrašyt. Juk ir gydymas randų: tepaliukai, o jei ką, gi ir su lazeriu galima. Papildomi pinigai kišenės neplėšo, kai įmokas mokėjai.