Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Ex @ 2023 05 16, 20:06)
Ai, nu, be reikalo išsižiojau. Neverta buvo. Per vėlai supratau. Nei aš čia faina, nei didžiuojuosi, nei koks milenialas esu. Nežinau ir nesiaiškinu ką tai reiškia. Ir tavo  A.Alta, replikos man nekliūna. Priimu. Smulkmena. Yra gyvenime dalykų aštresniais kampais.

Na matai pas protestantus vien uz toki elgesi - mazdaug - zinok jau ka zinau ir ka turiu - jau butum nubausta.Didele nuodeme.Bet katalikai tai daro su vejeliu.Asmeniskai patirta .
Misija sakai- pirma ka pagalvojau tai gal nelabai koki mano moralini veida rodo ,bet antra mintis buvo - misionieriai,na kokie nors riteriai tamplieriai ,dabar gal savanoryste besivystanciose salyse.ty lietuvoje
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas 🌷

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 17, 10:07)
<p>Labas rytas 🌷</p>

Suraitytas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kaip miegojom ? Man jau kokia savaitė miegligė užpuolusi - ryte sunkiai iš lovos rituosi biggrin.gif
Ir dar biški persisportavusi , rankas pečius skauda. Paprastam sporte daug atsispaudimų , vakar jogoj kompeksas lentų - šunų. Jaučiu visą pečių lanką ... Bet man patinka smile.gif Kai šiaip skauda tai ne , bet kai nuo sporto tai žinau kad dirbau mirksiukas.gif
Kas išmanot apie gėles? Pas save radau senovinių narcizų, tų kevepiančių. Pieva ten dabar ... Jei dabar dideliu kelmu iškasčiau ir pasodinčiau ten kur man reikia ? Nes bijau , kad paskui pamiršiu , ar MB su trimeriu praeis ir neberasiu kur jie augo ? Nenužudysiu ? Kol žydi "ant akių " lengva atsiminti .
Šiandien žada daug lietaus . Jatau kaip gerai . O savaitgaliui gerą orą. Sodinsiu jau visokias cukinijas , moliūgus lauke . Jau nemenki daigai .
Gražios dienos 4u.gif

O kad šnekios pas mus Muka su Pou biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 17, 09:30)

Pas save radau senovinių narcizų, tų kevepiančių.  Pieva ten dabar ... Jei dabar dideliu kelmu iškasčiau ir pasodinčiau ten kur man reikia ?

drąsiai kask. Tik giliau kastuvą smeik, nes svogūnai giliai būna. Truputį daugiau žemės aplink iškask ir puikiai prigis. Aš gal keturis kelmus pernai iš pievos parsitempiau, puikiausiai auga. Ir net žydėt nenustojo perkelti.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 17, 10:43)
drąsiai kask. Tik giliau kastuvą smeik, nes svogūnai giliai būna. Truputį daugiau žemės aplink iškask ir puikiai prigis. Aš gal keturis kelmus pernai iš pievos parsitempiau, puikiausiai auga. Ir net žydėt nenustojo perkelti.

mano patirtis perkėlus krūmą po dviejų metų pradėjo žydėti bet nenudaigojau smile.gif
Ir Dusia jeibogu varai mane į neviltį blink.gif biggrin.gif ji jau baigia viską susisodinti... o aš va šis šeštadienis nedirbamas sode kitas irgi...kada viską susitvarkysiu unsure.gif ši savaitė darbe beprotnamis su tuo Final Four Kaunas ...
Atsakyti

Dusia, kask🌷 su žemės guzu.

Muka, na ir kas, kad nespėji? Namuose audito tau nieks nedarys 😘 Ot tai baisiai. Iki Joninių viską sodint, sėt galima - puikiausiai užauga. 

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 17, 11:13)
<p>Dusia, kask🌷 su žemės guzu.</p><p>Muka, na ir kas, kad nespėji? Namuose audito tau nieks nedarys 😘 Ot tai baisiai. Iki Joninių viską sodint, sėt galima - puikiausiai užauga. </p>

Pou širdukę ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mergaitės 4u.gif Tada kelsiu , nelauksiu kol ims džiūti lapai ... Labai prisireikė tų paprastų narcizų , kaip pas mama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 15, 14:48)
<p>Luety svarbu neperlaistyk arbūzų. Vis tik pusdykumių augalas. Ne cukinija, ne moliūgas ar agurkas...</p><p>LT irgi jau pilna tų blusturgių. Kas mėgsta...</p>

Laba,

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 17 gegužės 2023 - 09:29
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 17, 11:18)
Dėkui mergaitės  4u.gif  Tada kelsiu , nelauksiu kol ims džiūti lapai ... Labai prisireikė tų paprastų narcizų , kaip pas mama rolleyes.gif

biggrin.gif man jie labai kvepia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2023 05 17, 11:28)

čia pas tavi tiek blink.gif
Atsakyti