AA dėl manęs tai tokio dalyko kaip jogurto gali nebūti . Grietinė irgi nebūtinas produktas Va sūris tai nuodėmė
Dėl info gavimo - atsiribojusi nuo kvailių FB ... Geriau kačiukai
Vakar pradėjau labai gražių spalvių xeliksiukus ... Bent durnai neatrodysiu . Ir nereiks Kasandros pareigų atlikti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 05, 14:45)
Iš A.Mozerio FB: "J. V. Getė sakė: "Nėra labiau pavergto žmogaus už tą, kuris galvoja, kad yra laisvas.". Pratęsdamas šią jo mintį, nuo savęs pridursiu: nėra labiau klystančio žmogaus už tą, kuris galvoja, kad žino tiesą, todėl tikėkite tik tais, kurie ieško tiesos ir aplenkite tuos, kurie tvirtins ją suradę".
Ir Gėtei, ir Mozeriui pritariu...
Ir Gėtei, ir Mozeriui pritariu...
Pritariu. Aš jaučiuosi tokia laisva, nes galiu sodint braškių nors ir tris hektarus. Niekas nedraudžia, neriboja. Bet ačiū Die, kad suprantu, koks po to būsiu vergas toms braškėms.. Laisvės nei kvapo.
Getei pritariu, bet Mozeriui norisi įspirt.
Pirkau bulvių iš ūkininko. Kepsiu bulvinių blynų. Bus naminiai blynai.
Pas mus jau batviniu sezonas prasideda.Todel reikia jogurto,ryt virsiu rugstyniu ,bus niam.
Dusia visai tu atrodai mielai ,jokiu budu ne kvailai.O patiket ,kad bus blogai zmonems visada sunku.Bet sutinku ,kad pranasaut reikalas nedekingas,net jei buvai teisi kartais visai nesinori tos savo tiesos visiems i nosi baksnot.
Liubov doroze istiny
https://www.youtube....h?v=T1U6TXhwgSw
Dusia visai tu atrodai mielai ,jokiu budu ne kvailai.O patiket ,kad bus blogai zmonems visada sunku.Bet sutinku ,kad pranasaut reikalas nedekingas,net jei buvai teisi kartais visai nesinori tos savo tiesos visiems i nosi baksnot.
Liubov doroze istiny
https://www.youtube....h?v=T1U6TXhwgSw
Nu tikra pyzdavonė su tom Kauno klinikom. Reikia mamą pas kardiologą registruoti. Elektroninis būdas sako, kad laisvų vietų nėra. Registratūros abu numeriai nejungia. Tik norėčiau paklausti, kada "išmes" talonus naujam periodui. Iš kažkelinto karto pagaliau pavyko - sujungė. Ir ką - jau 20 min klausau muzikėlių su retkarčiais pertraukiamu pranešimu, kad dabar registruojamas pacientas, prašome palaukti. Registruojamas? Tai kad talonų nėra, ką ten registruoti tiek laiko?
Man reik mamą taip pat pas kardiologą užregistruot, šiandien blogai buvo, vežėm į priėmimą.
QUOTE(Pou @ 2022 04 05, 17:12)
<p>Man reik mamą taip pat pas kardiologą užregistruot, šiandien blogai buvo, vežėm į priėmimą.</p>
O mums kažkada sakė, kad geriau kviesti greitąją, nei vežti patiems. Tai ji taip ir daro - ne mus kviečia, jei kas, bet greitąją
Beje, po 30 min išvis atjungė tel. nuo sistemos. Kažin, iš kur gaut kantrybės su jais
Paskambinau vėl. Stebuklas - įvyko sujungimas. Tik ir vėl klausau muzikėlių tarpuose su "registruojamas pacientas, prašome palaukti".
O mums kažkada sakė, kad geriau kviesti greitąją, nei vežti patiems. Tai ji taip ir daro - ne mus kviečia, jei kas, bet greitąją
Beje, po 30 min išvis atjungė tel. nuo sistemos. Kažin, iš kur gaut kantrybės su jais
Paskambinau vėl. Stebuklas - įvyko sujungimas. Tik ir vėl klausau muzikėlių tarpuose su "registruojamas pacientas, prašome palaukti".
Žinau šitą fintą. Vežėm ją į skubią pagalbą pas šeimistę, o iš ten su ratukais į priimamąjį jie patys nuvežė. Padarė tyrimus, situacija suvaldyta, bet toliau reik pas kardiologą gydymo koregvimui ir kai kuriuos tyrimus endokrinologinius pasidaryt.
Kavute aš sakiau apie reti info
pasilieku prie to nes kam yra pelai kitam bus grūdas
Į klinikas mobiliu telefonu skambink yra laikini registratūroje tik iki 16 val veikia. MB uzregistravau eina pas genetika .. ieško toliau
Į klinikas mobiliu telefonu skambink yra laikini registratūroje tik iki 16 val veikia. MB uzregistravau eina pas genetika .. ieško toliau
QUOTE(Muka @ 2022 04 05, 17:42)
Kavute aš sakiau apie reti info
pasilieku prie to nes kam yra pelai kitam bus grūdas
O iš kur tą mobilų gaut?
Nu ne iki 16, o iki 20 val. - taip patys tarpuose pasako.
Pasirodo, registruoja iki 19 val. Tik dirba registratūra iki 20 val. Nu bet koks skirtumas - iš tikrųjų tai niekada neregistruoja
Mūsų šeiminystų poliklinika nebe turi ginekologo,tik akušerę.Vakar pasiskambinu į kitą pamainą,seselė pasakė skambinti,kai dirbs po pietų mūsų gydytoja,paprašyti siuntimo.Galėsiu eiti kur panorėsiu su siuntimu.Tikėjausi,kad išrašys siuntimą,paprašius telefonu.Žinote ką pasiūlė,registruotis pas ją,laukti mėnesį,kad gaučiau siuntimą.Jei kas skubu,kreiptis į priimamąjį.
Viskas grįšiu į miestą,rašysiuosi kitur.Dukra jau seniai sakė,eikite iš tos mūsų poliklinikos.Pasistatė naują pastatą,nebe turi lėšų ginekologą samdyti. Ten kaip suprantu jos dirba kaip UAB-as?4 šeimos gydytojos.Kažkaip vis delsiau vaikai užaugo,mus gerai pažysta.Dabar jau rimtai nusiteikiau.
Viskas grįšiu į miestą,rašysiuosi kitur.Dukra jau seniai sakė,eikite iš tos mūsų poliklinikos.Pasistatė naują pastatą,nebe turi lėšų ginekologą samdyti. Ten kaip suprantu jos dirba kaip UAB-as?4 šeimos gydytojos.Kažkaip vis delsiau vaikai užaugo,mus gerai pažysta.Dabar jau rimtai nusiteikiau.
Labas rytas.
Grįžo žiema?
Laba, poničkos.
Aš su kava ir su katės draugija.
Dėl savo poliklinikos kol kas jokių priekaištų neturiu, pas šeimos daktarę eilės irgi būna, bet jei man reik kažko čia ir dabar arba ryt poryt, tai ir gaunu be jokių stumdymų. Tik reik pasakyt, kad man skubu, gydytoja tą pačią dieną perskambina. Aišku, tuo nesinaudoju be reikalo. Žodžiu, esu dėkinga ir labai patenkinta.
Noriu nors truputį geresnio oro. Kol turiu laisvo laiko namams, taip noriu pabaigt pradėtus darbus, dar ir žemėse šiek tiek pasikuist.
Savaitgalyje buvau persidūrusi koją su viniu, atsistojau ant lentos tokios, nemačiau kad vinis styro. Kad jį kur. Atsisėdau, išsitraukiau iš pado tą lentą su viniu.. Nesugalvojau ką daryt, padas tirpsta, kad suleistų nuo stabligės reikėtų, nu bet vairuot negaliu, skauda. Nuvežt nėra kam. Surizikavau, paršlubavau namo, išploviau koją, užpyliau jodo ant žaizdos ir užklijavau. Naktimis paskaudedavo, nu, bet ko norėt. Bet va, dabar jau galiu pasakyt, kad gerai viskas. Vaikštau, dirbu, sveikstu natūraliai
Rodykit, damos, savo gražuolius šuniukus, labai miela pažiūrėt. Parodyčiau ir savo katę, nu bet su telefonu ne kažkas gaunasi padaryt.
Papildyta:
Pas mane negrįžo, kol kas rytas normalus.
Aš su kava ir su katės draugija.
Dėl savo poliklinikos kol kas jokių priekaištų neturiu, pas šeimos daktarę eilės irgi būna, bet jei man reik kažko čia ir dabar arba ryt poryt, tai ir gaunu be jokių stumdymų. Tik reik pasakyt, kad man skubu, gydytoja tą pačią dieną perskambina. Aišku, tuo nesinaudoju be reikalo. Žodžiu, esu dėkinga ir labai patenkinta.
Noriu nors truputį geresnio oro. Kol turiu laisvo laiko namams, taip noriu pabaigt pradėtus darbus, dar ir žemėse šiek tiek pasikuist.
Savaitgalyje buvau persidūrusi koją su viniu, atsistojau ant lentos tokios, nemačiau kad vinis styro. Kad jį kur. Atsisėdau, išsitraukiau iš pado tą lentą su viniu.. Nesugalvojau ką daryt, padas tirpsta, kad suleistų nuo stabligės reikėtų, nu bet vairuot negaliu, skauda. Nuvežt nėra kam. Surizikavau, paršlubavau namo, išploviau koją, užpyliau jodo ant žaizdos ir užklijavau. Naktimis paskaudedavo, nu, bet ko norėt. Bet va, dabar jau galiu pasakyt, kad gerai viskas. Vaikštau, dirbu, sveikstu natūraliai
Rodykit, damos, savo gražuolius šuniukus, labai miela pažiūrėt. Parodyčiau ir savo katę, nu bet su telefonu ne kažkas gaunasi padaryt.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 06, 06:15)
Pas mane negrįžo, kol kas rytas normalus.