Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 16, 09:15)
Ingrida ,tau negalima gydytis internete ,mes gi nezinom tavo vartojamu vaistu ir proceduru.As duodu tik bendrus nekenksmingus patarimus.Na apie medicina.

AA jokių vaistų nenaudoju,išskyrus savo triveram,vitaminus magnį ir psichiatro paskirtus.Jokių procedūrų dabar,tai patarkite kaip normaliam žmogui.Kad erzinimą gerklės nuiimti. ax.gif Gal medų valgyti?Vakar mb paėmė paragavimui šviežio šaukštą,kaip skanu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 16, 09:09)
Jei taip neskanu , tai kam kankintis ?

man tai ypač bjauri ta pelyno arbata. Aš jos ir negeriu. O mb ir mama irgi esant virškinimo sutrikimams geria.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 16, 10:22)
Kad erzinimą gerklės nuiimti. ax.gif

o negali tas erzinimas būti dėl skrandžio? Padidėjęs rūgštingumas, pvz.?
Atsakyti
Ingrida ,medus kaip tik dirginanti priemone.
Ir apsilankyk pas gydytoja,nes po radioterapijos internetu niekas nedris patarinet.
O aninandai tai nepakenks ta artemisia.Bet tik savaite.Su vit c.
Atsakyti

Ingrida, kad mažiau erzintų, pačiulpk kakavos sviesto.

Ir pas gydytoją.

Atsakyti
Su skrandžiu gyvenime neturėjau bėdų.
Tiksliai kakavos sviestas,einu pasiimti.Ačiū.
Pas gydytoją 25 dieną. ax.gif
Atsakyti

Gerklę labai gerai skalauti druska. O dar geriau labai stipria juoda arbata.  Man padeda.

Dar bitininkai pataria palaikyti burnoje pikio... paski išpjauti. Esu kažkada dariusi, tikrai veiksminga.

Atsakyti
Geras oras,pasidarbavom sode.Is penkiu arbuzu liko 3.Pelenai daro urvus po saknimis ar salia saknu,judina zeme,kas jiems netinka.Nu ka padarysi,reiskia ne mano augalas,jei neisgyvens nei vienas.
Pomidorai zydi pilnai masiskai,jau yra uzmegztu bumbuliuku ir ne mazai,braskes zydi ir yra daug uogu zaliu,cukinija viena nepatenkinta,gelsta,bet irgi pelenu pagalba.Vienoj lysvej svogunai trikampis grazus veslus,trikampis mazi susitrauke,pagelte.Urvu urvai.Kaip nuo ju saugotis nezinau.Apie paprikas irgi urvai,grumdziau grumdziau,net pirstai paskausta.Reik pirkt dezuciu,det ten nuodus ir apstatyt apie ju landas,mazu uzes,britkybes ir nugais.Negalima taip sakyt,nu bet dalintis su jomis nelygiom dalim irgi nesmagu. biggrin.gif biggrin.gif Einu pailset.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 16, 06:49)

Ex ,gi tavo gyvenimas tik tavo pasirinkimas.Nei mazi vaikai nei seni tevai ,gi turi visas galimybes gyvent kaip ir kur nori.Tik ar turi drasos ir noro?Ar tik ribas ir isitikinimus? Zinok dabar toks laikas kai isitikinimai ,dogmos ir visokios bazines nuostatos yra neisvengiamo ivertinimo is naujo busenoje.Teks susitaikyt.

Deja deja.. jau taip prašovei prošal su tom galimybėm ir "kaip nori ir kur nori". Nėra norų, asmeninės galimybės ribotos, ribos nustatytos, įsitikinimai veda į niekur. Įklimpau į vieną tokią misiją, labai sunkią ir atsakingą. Kad ją tinkamai, be priekaištų užbaigčiau, turiu gyvent ne mažiau 100 metų. Tikrai reik iki tiek dagyvent. Ne šiaip gyvent, o nuolat lygiuotis į dvigubai jaunesnius žmones už save. Ir sveikata, ir visu kuo. Labai nelengva. Kartais prarandu moralinę pusiausvyrą ir niekam negaliu to atskleist. Sudirbs į skutelius. Gaila, negaliu papasakot. Gal kada nors..

Grįžau po darbų kaip nuvarytas kuinas. Bet ryt nuo ryto vėl privalau pakilti kaip sfinksas. Gal tai ir yra gyvenimo variklis?

QUOTE(Anidanda @ 2023 05 16, 08:17)
<p>O kaip jūs tą pelyna vartojat?</p>

Nevartoju, auginau dėl grožio bigsmile.gif
Tau tikrai nereik jokių pelyno užpiltinių, jokių arbatų. Nieko tu nei darysi, nei vartosi. Ir dėl grožio tau jo nereik, vistiek šuo numyš ir pelynas nudžius.. biggrin.gif

Atsakyti
Akatau ex ,kokia tu faina.Va as tai misija turiu ,va as tai lygiuojuos su milenialais,bet jums nesakysiu.Matosi ,kad su milenialais lygiuojiesi.Jei nenori ko sakyt ,tai ir uzsimint nebutina.Bet jei uzsiminei tai priimk ir replikas.
Atsakyti

Aš tai su niekuo nesilygiuoju, net su savim 😎. Konkuruot su kažkuo nematau prasmės. Galiu- dirbu, negaliu - einu ilsėtis. Būna sunkių dienų, kai sezonas darbe. Bet jos praeina.

O uzpiltine darysiu tikrai, MB sakė kaip tik gero samagono sklepe turi 😂.

Atsakyti
Ai, nu, be reikalo išsižiojau. Neverta buvo. Per vėlai supratau. Nei aš čia faina, nei didžiuojuosi, nei koks milenialas esu. Nežinau ir nesiaiškinu ką tai reiškia. Ir tavo A.Alta, replikos man nekliūna. Priimu. Smulkmena. Yra gyvenime dalykų aštresniais kampais.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 16, 18:46)
 O uzpiltine darysiu tikrai, MB sakė kaip tik gero samagono sklepe turi 😂.

Aš kažkada mb geru samogonu svarainius užpyliau. Jau gal kokie penki metai stovi. Fu, to samogono kvapo net svarainiai nepermušė.
Atsakyti