aš tai tik bitėms kai sirupa žiemai verdu naudoju, luety geria ciklais, pati gal parašys, kita moteris sakė, kad kasdien suvalgo 3 tuos žiedus burbuliukus, žodžiu kiekvienas pagal tikėjimą 😂
Taigi svarbu solvento stiprumas,o proporcijos tai koks skirtumas.As dar i saldikli imetu ,kad lasteliu sieneles suardytu,geriau nei blenderis.O jei mase dziovinta tai reikia biski pasildyt iki kokiu +40C ,kad aktyvuot.Ir veikia ji ta istrauka kartu su vit c ,sinergetiskai.Beto reikia nevalgyt mesos ,ta diena kai vartoji terapiniais tikslais.O kai pramoginiais tai ner skirtumo.Artemisia veikia i gelezi lastelese.Procesas jau turintiems daugiau nei bazines zinias suprantamas.
Anidanda retkarčiais išsiverdu pelynų arbatos , jei virškinimas striginėja . Bitėms sako gerai rudeniniam maitinimui. Nuomonių skaičiau visokių . Bet man labiau reikia Turėti , negu Naudoti Aš labai atsargiai žiūriu į žoles, arbatas ir tt. Nesu mėgėja arbatų daug gerti .
Kadangi mano pelynas iš Suvalkijos, o ten žemės geros , tai nutariau kad pas mane jam netinka Nesu radusi savo pievose, o jos tokios biški laukinės .
Lietus Lietuvoj yra gėris
Pou gyvenimas toks yra... Vis laukiam kažko . Yra diena, kvėpuojam ir pasidžiaukim
Kaip man gražu saulėgražos ! Ilgai augindavau daržo gale , dėl grožio + bitėms ir paukštukams. Dabar ten bijūnų tvora, saulėgražos nustekens bijūnus, nebesėju. Jų šaknys rudenį neiškasamos . O kitos vietos nerandu
Gražios dienos
Alchemija yra Al , el - dievas ,elektra,energija ,kaip kam patogiau.
Taigi svarbu solvento stiprumas,o proporcijos tai koks skirtumas.As dar i saldikli imetu ,kad lasteliu sieneles suardytu,geriau nei blenderis.O jei mase dziovinta tai reikia biski pasildyt iki kokiu +40C ,kad aktyvuot.Ir veikia ji ta istrauka kartu su vit c ,sinergetiskai.Beto reikia nevalgyt mesos ,ta diena kai vartoji terapiniais tikslais.O kai pramoginiais tai ner skirtumo.Artemisia veikia i gelezi lastelese.Procesas jau turintiems daugiau nei bazines zinias suprantamas.
Tai palaikyt kameroje žolę, tada pašildyti, užpilti degtine ir kiek laikyt? Ir kaip po to vartot?
Labas rytas,
Anidanda retkarčiais išsiverdu pelynų arbatos , jei virškinimas striginėja . Bitėms sako gerai rudeniniam maitinimui. Nuomonių skaičiau visokių . Bet man labiau reikia Turėti , negu Naudoti Aš labai atsargiai žiūriu į žoles, arbatas ir tt. Nesu mėgėja arbatų daug gerti .
Kadangi mano pelynas iš Suvalkijos, o ten žemės geros , tai nutariau kad pas mane jam netinka Nesu radusi savo pievose, o jos tokios biški laukinės .
Lietus Lietuvoj yra gėris
Pou gyvenimas toks yra... Vis laukiam kažko . Yra diena, kvėpuojam ir pasidžiaukim
Kaip man gražu saulėgražos ! Ilgai augindavau daržo gale , dėl grožio + bitėms ir paukštukams. Dabar ten bijūnų tvora, saulėgražos nustekens bijūnus, nebesėju. Jų šaknys rudenį neiškasamos . O kitos vietos nerandu
Gražios dienos
Arbatos bandžiau, bet mane nuo jos žiauriai pykina, daugiau vieno gurksnio niekaip, viskas išeitu lauk.
Artemisia galima vartot pramoginem dozem ,galima ir terapinem
Viena vartojimo galimybe- kai daromi hormoninio atsako tyrimai,visokie prostatos,kiausidziu ir pan,pagerus tos tinkturos tyrimai visada buna normose,reiskia kazkaip reguliuoja hormonu veikla.
Mano tikslas ,dabar rast kas taip veiktu antinkscius,tai dabar su pasiflora,baigiu visa babos donkos pasifloru gyvatvore uzspiritint.
Labas rytas.
Vakar mb pažiūrėjo bite,trys aviliai silpnoki,ne gi išsipietė kuris jau?Gal taip atrodo?
Kosulys naktį užkniso.Du priepuoliai kaip užiena iš gerklės,erzina gerklę ir kol neišsikosau.Kokią arbatą patartumėte pagerti,daugiau nebe žinau.Kaip dukrai jokių vaistų gydytoj nesiūlė,sakė turi praeiti.
Is esmes tai tas pats zmoniu pavertimas priklausomais,nusikaltimas .Bet as zinau kad dabar kapitalizmas ir kiekvienas laisvai gali pasirinkt
Ingrida ,tau negalima gydytis internete ,mes gi nezinom tavo vartojamu vaistu ir proceduru.As duodu tik bendrus nekenksmingus patarimus.Na apie medicina.
O del politikos tai galiu ir smarkiau.
Durnių ir bažnyčioje muša
Kai jau neturi proto tai neturi , tinka mėsainai , dešrainai , MM pusfakbrikačiai ir tt. Elementarus patarimas - nepirkti maisto produktų kurių sudėtyje daugiau negu 3 ingirdientai .
Ingrida, galiu patarti NeArbatas.
Garinimas.
Šilta druska ant gerklės.
Šilta virta bulvė ant gerklės .
Kepti svogūnai ( čia kai jau rimčiau) . Supjaustai svogūnus meti ant keptuvės ( be aliejaus žinoma) , kai jie sukepa , paleidžiau sultis susuki į natūralią medžiagą ir dedi ant krūtinės - kaklo , ar ant nugaros. Žiūrint kokos kosulys. Rekomenduoja vieną vakarą ant krūtinės, kitą ant nugaros jei stiprus kosulys. Ant viršaus uždedi plėvelę. Tada gar kokį storą rankšluostį. Taip darau naktį prieų miegą. Smirda, bet labai gerai išmiegu , beveik be kosulio
Aninanda,as nezinau tavo sveikatos bukles.Bet tai netoksiskas ,na tas artemisia,ne absintium.Absintium toxiskas ,nes turi tujono.
Artemisia galima vartot pramoginem dozem ,galima ir terapinem
Viena vartojimo galimybe- kai daromi hormoninio atsako tyrimai,visokie prostatos,kiausidziu ir pan,pagerus tos tinkturos tyrimai visada buna normose,reiskia kazkaip reguliuoja hormonu veikla.
Mano tikslas ,dabar rast kas taip veiktu antinkscius,tai dabar su pasiflora,baigiu visa babos donkos pasifloru gyvatvore uzspiritint.
Iš Pramoginių gėrimų pas mus tik alus ir vynas. Kitko nemėgstu.
Ne kažką ta sveikata. Astma, imunosuoresija, padidėjęs cholesterolis, sumažėjęs feritinas, refliuksas, nemiga, kartais aritmija. Žodžiu nieko gero. Tai galvoju gal koks nors profilaktinis kursas tos artemisia anua trauktinės padėtu bent dėl kokios vienos bėdos 🤣
Labas rytas,
del pelyno,man tai ateina toks noras jo isgert.
Esu gerus silpnos arbatos po puodeli ryte ant tuscio tris menesius su tokiu grafiku:7 dienas geri 3d.negeri.Cia kas lanke Lasinsko paskaitas man perpasakojo jo patarima,kaip gert pelyna.Jei pelyna geri sumaises su kitom zolem,tai gali gert kiek nori laiko,jei nera jokiu kitu pozymiu i jo vartojima.
https://www.delfi.lt...asties-81646537
Labas rytas.
Vakar mb pažiūrėjo bite,trys aviliai silpnoki,ne gi išsipietė kuris jau?Gal taip atrodo?
Kosulys naktį užkniso.Du priepuoliai kaip užiena iš gerklės,erzina gerklę ir kol neišsikosau.Kokią arbatą patartumėte pagerti,daugiau nebe žinau.Kaip dukrai jokių vaistų gydytoj nesiūlė,sakė turi praeiti.
O negali vaistai kurie nors blokuot tavo bronchus ir sukelt priepuolius?Kodel rasau taip,todel,kad man yra buve nuo kaptoprilio ir vos galu neatidaviau,kol nesutikau zmogu,kuris paakino.Pakeiciau vaista ir kaip ranka nueme.Kosulys iki vemimo,atrodo gerkle dziusta,snarglys asaros bega,issikosti praeina kuriam laikui ir vel.
Visiems tiems kur priliai esu alergiska.