Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Priedas  4251C074-896C-4389-B181-F5E83B632922.jpeg   144,03KB   0 Parsiųsta kartų

Tinginių diena šiandien 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 )
jis toks popa lialia pas mus, net po skiepo visą dieną būna nepaeina ir ant lovos neužlipa. O čia tai jau jam turbūt baisiausias nutikimas gyvenime. Ir dar iš jauniklio toks akibrokštas 😆

Nėr didesnės žaizdos už sužeistą ego smile.gif ir dar savuose namuose smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 14, )
<p>Tinginių diena šiandien </p>

Ramu, gražu wub.gif
Kaip knyga?
Atsakyti

Nėr didesnės žaizdos už sužeistą ego smile.gifir dar savuose namuose smile.gif

Papildyta:

Ramu, gražu wub.gif
Kaip knyga?

Knyga tokia vidutiniška, bet įtraukianti, visai įdomi 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Ingridos jurginai primena , kad ruduo ateis ax.gif tongue.gif
Kur lietus ? Telefonas žadėjo , kad naktį truputi palis . Gismeteo žada ryt poryt lietaus . Kas yra tie 4 mm. ? Bambonkė drambliui ...
Pomidorus susodinau , šiltnamio agurkus susodinau ir dalį paprikų . Kitas vėliau , bo salotos auga . Ir lauke paprikas su baklažanais vėliau sukišiu . Dabar ten ridikėliai auga smile.gif Po 20 gegužės pas mane galima ir lauke. Pasėjau lauko agurkus į indelius. Vienžo kai parašai tai visai menki darbai biggrin.gif O atrodo laksčiau kaip voverė rolleyes.gif
Koks geras išradimas tos įgėrio kapsulės 4u.gif Aš taigi nebūtų per savaitę ir kas palaistytų neturiu . Pamaišau durpę su įgėrio kapsulėm ir nuo sekamadienio iki pirmadienio išgyvena man agurkų daigai mažuose indukuose. Didelių nereikia , lengviau persodinti.
Luety kaip Tu? Mukute gyva po savaitgalio ? Į darbą atvažiavai pailsėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ?
Būna ir taip ...
Pou, širdele, Tau gulimas rėžimas ? 4u.gif Sveikimui reikia laiko ...
Aš miegu ir dar miegočiau ... Čia ta geriama geležis taip veikia ? Pasimažinau iki vienos tabletės per dieną ir jokių alergijos požymiu nejaučiu. Nesu jautri sintetikai , va žolės ne visada tinka.
PS numiro per žiemą man pelynas ... Gaila iki negaliu . Gal kas matėt kur būna pirkti ? Atė42 buvo man atvežus , o aš nenudabojau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 gegužės 2023 - 07:38
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 15, 08:37)

PS numiro per žiemą man pelynas ... Gaila iki negaliu . Gal kas matėt kur būna pirkti ?  Atė42 buvo man atvežus , o aš nenudabojau ...

Gal pas gimines kada važiuosi pro šalį,atkirščiau pelyno gabalą. 4u.gif Nuo Kauno kelio 5 km į šoną.
Atsakyti
Labos smile.gif
Šiandiena pažiūrėjau į kalendorių ogi sėjos pabaiga o aš net neįpusėjau blink.gif Svogūnų dalį sukišau verkinat reikai pasisėti molūgų indeliuosna ir ką trepsėjau ir nieko neištrepsėjau, pomidorų net nepradėjau ir ką veikiau aš visą savaitgalį unsure.gif
Jeigu pasidaugins būtinai pasidalinsiu, nes pelynas nuo pernai pirktas turguje, ale toks menkas unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Dusia,aciu,tas pats,jokiu pokyciu. 4u.gif
Pelynus turiu du krumus jusu deka,atrodo kavute siunte seklu,is kuriu radau viena ar du daigus,o paskui jau eme lyst vos ne visa lysve,teko net mest lauk.O dabar nori viena pazystama isiveist,kuri gyvena tolokai nuo manes,tai daviau jai seklu-niekas neisdygo.Bet uzmaciau vienam sodo centre,parduoda krumais,tai zadejo nusipirkt.Lietuvoj bepiga,gali rades laukuose issikast.
Pomidorai jau ankstyvieji su bumbuliukais vienu kitu,zodziu,pirmiejo jau pradeda augint vaisius.Cukinijos arbuzai lauke,ju paciu reikalas,gyvens ar ne.O gamtoj viena naktis salta,dvi trys siltos,bet vejai salti siaures,siaures rytu.Ne labai jiems patiks.Arbuzu neauginus,jei kas zinot kokiu jiems reikia ypatumu,prasau,pasidalinkit.Grazus 5 daigai jau su pirmais ziedukais.
O siaip noriu silumos nuo ryto iki vakaro,bet rytais cepelininis vagotas dangus,saule jei prasimusa 12 val,tai pasviecia kiek,o dazniausiai tokia pilkuma ir buna.Kai atsisuka vakaru,ar pietvakariu vejas,tada viska nupucia,saule sviecia ir silta,bet siemet tai retai buna.O rodo dienomis 17-18,nezinau is kur,jei saules nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 gegužės 2023 - 08:36
Luety , tokioj šaly gyveni , kur lyja arba šiaip prastas oras.
Arbūzai mėgsta lengvesnę žemę ir sausrąsmile.gif Jie geria per lapus rasą. Dar šiltą žemę, užuovėją , saulę. Turiu šiemet kelis daigus. Augindavau daugiau .
Pelynai matyt smėlynuose neauga ... Pievose nesutikus savo kraštuose. Jei būna pirkti turguje tai nusipirksiu wub.gif . Nežinau , kas netiko - labai gražus buvo rudenį. O pavasarį neatžėlė . Gal pelėnai šaknis pagraužė ?
Muka aš irgi daug darbelių nenudirbus pas save . Morkos ir burokėliai nesėta. Palis - pasėsiu . O tai jei sipresnis lietus po tokios sausros žemę užplaks ir sunkiai dygs.
O jau šalnos kiek bėdų medžiams pridarė ... Ąžuolai gavo per lapus. Vieną ką tik pasodintą riešutmedį visai nuvirino . Kažin ar ras jėgų naujus išmesti ? Gaivinau, purškiau stimuliatorium , laisčiau. Persikai ir abrikosai net per lapus gavę . Slyvos nebus paragauti ... nemažai žydėjo. Ir garšvos kai kuriuos juodos . Turiu garšvyną už tvarto prie lazdynų . Tų tai negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 15, 08:03)
Luety , tokioj šaly gyveni , kur lyja arba  šiaip prastas oras.
Arbūzai mėgsta lengvesnę žemę ir sausrąsmile.gif  Jie geria per lapus rasą. Dar šiltą žemę, užuovėją , saulę. Turiu šiemet kelis daigus. Augindavau  daugiau . 
Pelynai matyt smėlynuose neauga ... Pievose nesutikus savo kraštuose. Jei būna pirkti turguje tai  nusipirksiu  wub.gif . Nežinau , kas netiko - labai gražus buvo rudenį. O pavasarį neatžėlė . Gal pelėnai šaknis pagraužė ?
Muka aš irgi daug darbelių nenudirbus pas save . Morkos ir burokėliai nesėta.  Palis - pasėsiu . O tai jei sipresnis lietus po tokios sausros žemę užplaks ir sunkiai dygs.
O jau šalnos kiek bėdų medžiams pridarė ... Ąžuolai gavo per lapus. Vieną ką tik pasodintą riešutmedį visai nuvirino . Kažin ar ras jėgų naujus išmesti ? Gaivinau, purškiau stimuliatorium , laisčiau.  Persikai ir abrikosai net per lapus gavę . Slyvos nebus paragauti ... nemažai žydėjo. Ir garšvos kai kuriuos juodos . Turiu garšvyną  už tvarto  prie lazdynų . Tų tai negaila  biggrin.gif

Klimatas tai kitoks cia,bet gal pries kokius 5 metus,kai turejom issipirke national trust abonementa,vazinejom po pilis,sodu nacionalinio paveldo,tai ten buvo daug medziu apsalusiu,tada mano braskes nusale,nes jau zydejo.Laiks nuo laiko kazkur,vis tos salnos subludija.Lyg koks ziemos kerstas pavasariui,kad turi iseit ir palikt zydincia zeme,tai ne,sugryzta ir apkramto grozi ir nauda. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 15 gegužės 2023 - 09:18
Mano braškės pirmus žiedus parodė. Tris . Du iš jų nušalę, juodais viduriukais. Nuskyniau , kad nesinervinti ... O galvojau , jei nepraskleidę nenušaldys .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 15, 08:24)
Mano braškės pirmus žiedus parodė. Tris . Du iš jų nušalę, juodais viduriukais. Nuskyniau , kad nesinervinti ... O galvojau , jei nepraskleidę nenušaldys .

Mano braskes siuo metu pilnai zydi,kaip nuotakos kokios.Kazkaip velokai siemet,pernai tuo laiku jau uogu buvo.
Turejau ir as vienais metais su juodais viduriukais.Labai pasijaucia ant derliaus.
Atsakyti