Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas vakaras. Turėjau svečių nuo vakar, mažoji  pusseserė su vyru buvo su šuniu. Tai oi 4 ryto davėm vaizdų kaimynams 😂. Jų šuniukas jaunas 9 mėn šibo inu veislės, absoliučiai patrakes. Vakarojom name, vynas, stalo žaidimai, plepam, žodžiu, linksma, naktis. Kai jau susiruošėm eit miegot, išvedem šunį į lauką, palaida. Ir ką, pamatė kiškį ir nurūko į tamsą šuo.  Tyla, tamsu nors į akį durk. Šaukem, su prožektorium lakstėm po laukus, o tas parėjo ir žiūri pro kaimyno tvoros kampą, galvoja kad mes čia su juo žaidžiam. Ir pradėjo bėgioti aplink kaimyno tvorą, ratu. Mes gaudom trise, šaukiam ant jo, tas dar greičiau bėgioja. Ir taip kokia valanda cirko 🤣. Uoj, nzn ką kaimynai apie mus pagalvojo 

Dar prieš tai mūsų šuniui įkando į koją 😆. Nes tas pats lindo aišku ir tris valandas bandė jį patvarkyti.  Tai db mūsų šuniukas guli belekaip nuskriaustas, nei loja nei laksto. Nuo vakar po pralaimėjimo iš vis net nėjo artyn prie svečių. Žodžiu, tikiuosi kad čia tik iš streso taip 

Atsakyti
Oi kaip skaniai susiskaitė Anidanda. biggrin.gif
Čia panašiai,kai mūms dukra palieka šanūką.Naktį pasiprašo į lauką ir dingsta,šliaužiu ant pilvo,kol jį iš po namuko iškrapštau.Vieną kartą kaip dingo,taip dingo.Ir visus kaimynus apvažiavau su mašina,miško pkaraštį išvaikščiojau,o jis sėdi po namuku. bigsmile.gif Laukia mūsų joninėms šanūkas atvažiuos pasibūti.Rudenį net trims svaitėms draugausime,čia panašiai kaip anūkas atsakomybė man didelė. ax.gif
Atsakyti

Oi kaip skaniai susiskaitė Anidanda. biggrin.gif
Čia panašiai,kai mūms dukra palieka šanūką.Naktį pasiprašo į lauką ir dingsta,šliaužiu ant pilvo,kol jį iš po namuko iškrapštau.Vieną kartą kaip dingo,taip dingo.Ir visus kaimynus apvažiavau su mašina,miško pkaraštį išvaikščiojau,o jis sėdi po namuku. bigsmile.gifLaukia mūsų joninėms šanūkas atvažiuos pasibūti.Rudenį net trims svaitėms draugausime,čia panašiai kaip anūkas atsakomybė man didelė. ax.gif

Tai jau taip, tikiu kad atsakomybė didelė. Paliktų man db tokį išprotėjusi šuniuką 😁, taigi pražilciau jį besaugodama 

Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif
EV atžiūrėta, laimėtoja seniai aiški buvo. Bet mes palaikėm italą. Nes prieš tai pasakojo, kaip jį sužavėjo mūsų Dainų šventės chorai biggrin.gif
Mūsų Monika labai gražiai pasirodė, su kuo ją ir sveikinam ;)

Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 13, 21:04)

Būtų praėjęs ir užmirštas vakaras, o dabar n metų prisiminsit kaip šunį gaudėt biggrin.gif
O savo šuniuką gerai apžiūrėk, ar neperkąsta oda toj vietoj, kur įkando. Sunkiai gyja tokios žaizdos, kad ir nedidelės.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 13, 21:23)
Laukia mūsų joninėms šanūkas atvažiuos pasibūti.Rudenį net trims svaitėms draugausime,čia panašiai kaip anūkas atsakomybė man didelė. ax.gif

O jūs neturit tvoros? Jūsų šanūkas tokios veislės, kad bijočiau be pavadžio ir per duris išleist, jei teritorija neužtverta..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 14, 07:53)
O jūs neturit tvoros? Jūsų šanūkas tokios veislės, kad bijočiau be pavadžio ir per duris išleist, jei teritorija neužtverta..

vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Mes pradžioje irgi sapaliojome pie tvorą.Bet dabar patenkinti kad netvėrėme.Čia kažkaip priimtina visi kaimynai gyvena be tvorų.Juk vienkiemis. ax.gif Vistiek jis sugebėtų kur pabėgioti,pasikavoti. biggrin.gif
Atsakyti

Labas iš ryto

EV atžiūrėta, laimėtoja seniai aiški buvo. Bet mes palaikėm italą. Nes prieš tai pasakojo, kaip jį sužavėjo mūsų Dainų šventės chorai

Mūsų Monika labai gražiai pasirodė, su kuo ją ir sveikinam ;) Papildyta: Būtų praėjęs ir užmirštas vakaras, o dabar n metų prisiminsit kaip šunį gaudėt

O savo šuniuką gerai apžiūrėk, ar neperkąsta oda toj vietoj, kur įkando. Sunkiai gyja tokios žaizdos, kad ir nedidelės.

įbrėžta kirkšnis, kraujas bėgo. Bet lyg ir nėra kažkokio tai baisaus sužeidimo. Bet vaikšto tai visiškai nugalėtas 
Atsakyti

Labas rytas,

Man patinka paklusnūs šunys. Bet tai jau šeimininko nuopelnas sakyčiau. Kiek dirbi , tiek turi.

Kažkada buvom RS medelyne. Didelė teritorija ir du palaidi šunys. Šeimininkas ateina mūsų įsileisti,  šunys patys į voljerą.  Šeimininkas tik pažiūrėjo į juos. Va čia tai auklėjimas.

Daug nudirbau vakar.

Lyg lietų žada ryt vakare?

Nežinau ar verta morkas ir burokėlius sėti tokioj sausroj.  Gal palaukti kito savaitgalio?

Ingrida, metai ir gydymas duoda savo. Reikia apsiprasti. Pasidžiaugti.

Kaip sakė vienas gyvas klasikas, reikia gyventi šiandiena , bet kad rytoj galvos neskaudėtų.

Gražaus sekmadienio :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 14, )
įbrėžta kirkšnis, kraujas bėgo. Bet lyg ir nėra kažkokio tai baisaus sužeidimo. Bet vaikšto tai visiškai nugalėtas 

Morališkai atsigaus po poros dienų. O ant žaizdos neleiskit šašui susidaryti, nes dažnai iš išorės atrodo gerai, o po šašu pūliuoja.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 14, 09:18)
Man patinka paklusnūs šunys. Bet tai jau šeimininko nuopelnas sakyčiau. Kiek dirbi , tiek turi.</p><p>Kažkada buvom RS medelyne. Didelė teritorija ir du palaidi šunys. Šeimininkas ateina mūsų įsileisti,  šunys patys į voljerą.  Šeimininkas tik pažiūrėjo į juos. Va čia tai auklėjimas

Dar ir veislė labai didelę įtaką turi. Medžioklinius auklėk kiek nori, instinktai ima viršų. Užtat aš tik iš aviganių rinkausi smile.gif nes jie labiausiai orientuoti į šeimininką.
Mano šuo nuo manęs niekur nesitraukia, nereik jokio pavadžio. Ir iš kiemo kojos nekelia. Taip, užsiimu aš su juo daug, bet ir pati veislė labai paklusni.
Atsakyti

Morališkai atsigaus po poros dienų. O ant žaizdos neleiskit šašui susidaryti, nes dažnai iš išorės atrodo gerai, o po šašu pūliuoja.
lad net nesimato tos žaizdos, biski įbrėžta paviršiuje atrodo tik. Nu matysim kaip bus, jis toks popa lialia pas mus, net po skiepo visą dieną būna nepaeina ir ant lovos neužlipa. O čia tai jau jam turbūt baisiausias nutikimas gyvenime. Ir dar iš jauniklio toks akibrokštas 😆
Atsakyti

Dar ir veislė labai didelę įtaką turi. Medžioklinius auklėk kiek nori, instinktai ima viršų. Užtat aš tik iš aviganių rinkausi smile.gifnes jie labiausiai orientuoti į šeimininką.
Mano šuo nuo manęs niekur nesitraukia, nereik jokio pavadžio. Ir iš kiemo kojos nekelia. Taip, užsiimu aš su juo daug, bet ir pati veislė labai paklusni.

Aš irgi galvoju, kad veislė labai lemia šuns protą. O paklusnumo priduoda dresūra.

Be to ir ne visi žmonės sugeba, turi noro užsiimti ir tt.

Šilta, ypač šiltnamyje :D ... 

Mūsų gręžinio vanduo galų gale išsivalė.  Nebeturi kvapo.  Labai daug laistymo šį pavasarį, kas irgi yra gerai vandeniui. O tai tokie pinigai, o vanduo rudas ir su kvapu buvo...  bet taip ir sakė.meistrai, daug  reikia išleisti. Ir geriau pastoviai tai daryti.

Atsakyti