Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mane šiltnamy rupūžė gyvena. Ir nors žinau, kur jos urvas, kaskart pavasarį krūptelnu.

Aš grybautoja, sutinku visokių gyvių, gyvūnų. Bet va nebais mėgstu. Jei žinočiau, kad kompostinėj šildosi nuodingos gyvatės - bijočiau išties.

Atsakyti
Aš ir žalčio bijau, tai kur jau ten gyvatės blink.gif

Pasodinau trylika pomidorų, liko dar keturiolika. Ir baisybė diedo paprikų ))
Staigmena - atvaro kaiman mano draugės Eurovizijos žiūrėt thumbup.gif bus fainas vakaras thumbup.gif

Pou, kaip tu jautiesi?
Atsakyti

Saintlina, šūdinai jaučiuos, bet ir tai praeis. Tikiuosi, kad bus tik geryn.

Tavo kraštuos yr žalčių kaip reikalas 🤩

Kaip smagu!

Mano pomidorai, kurių kelis pasėjau vyro pagalba, išbėgo. Buvo drūtuliai, o va dabar kaip kokie miežiai 🙈 Na bet 8 šiltnamy auga seniai pasodinti, vyras rodė, gražūs.

Ir krapynas jau didelis. Gal ryt nuotoliniu būdu kažką sodinsiu 🤣

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 13, 12:54)
Aš ir žalčio bijau, tai kur jau ten gyvatės  blink.gif

Pasodinau trylika pomidorų, liko dar keturiolika. Ir baisybė diedo paprikų ))
Staigmena - atvaro kaiman mano draugės Eurovizijos žiūrėt thumbup.gif bus fainas vakaras thumbup.gif

Pou, kaip tu jautiesi?

Drauges-smagu,tik,kad eurovizijoj ner ka ziuret nei klausyt.Nu nebent is inercijos.
Mano 4 daigai pomidoru jau turi po pomidoriuka uzsiaugine.Pirma kekej,smagu.Atradau liga,kodel pas mane neaugdavo paprikos,o sumededavo.Jie augdavo siltnamio pusej is kurios pietu saule visa diena.Jiems budavo per karsta.Siemet sita puse esu pridengus agro balta plevele is vidaus,kaip uzuolaidele ir paprika sakojasi,krauna ziedus,graziai auga. yahoo.gif yahoo.gif
Ismeciau braskiu lovelius is siltnamio i lauka,uzdengiau tinkleliu nuo pauksciu,pasibuvom sode,MB zole nupjove,as patresiau avietes,labai jau isbale,ir daug vijokliniu zoliu avietyne,tu kur vyniojasi ant medziu,tai jie vyniojasi ant mano avieciu ir jas nuzudo.Kol avietes dar nedideles,tai laisvai matosi,o paskui buna bedu.Bet ju neisnaikinsi,saknys ilgiausios.Labai grazus oras pas mus,kad ir siaures vejas,bet vistik saule permuse ji ir dangus melynas siandien.
Atsakyti
Kaip faina Saintlina.Smagaus pasibuvimo. wub.gif
Aš savo svečius prioėmiau,sakau va kaip įsijungti tv,tikriausiai žirėsite euroviziją?Pažiūrėjo taip keistai į mane,sako,nu ne.Jauni žmonės? bigsmile.gif
Šiandien mažoji traukiniu su pusženčiu į Kauną su dviračiais traukiniu nudundėjo,pasivažinės po Kauną.Rytoj sūnus mins užkampiais tryse į Kauną,grįš traukiniu.Populiarus maršrutas žiūriu? mirksiukas.gif
Tvarkau savo gyvatyną,sumestos dėžės,šimtai vazonu,ten jau žalčiai gyvena,pati mačiau tik uodegą,kažkurią dieną.Tikiuosi išbaidžiau,nepaiimsiu ranka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 13, 15:21)
<p>Saintlina, šūdinai jaučiuos, bet ir tai praeis.

>Tavo kraštuos yr žalčių kaip reikalas

Veikia gydymas? Kad greičiau gerėtų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pas mus beveik nėr žalčių. Gal vienas kitas. Esu tik vienąkart mačius.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 05 13, 15:56)
Drauges-smagu,tik,kad eurovizijoj ner ka ziuret nei klausyt.Nu nebent is inercijos.

Prie šampės bus ką klausyt ))
Draugė tortą Čiuto tuto nupirko. Taip ir vadinasi )
Atsakyti

Žalčiai sako laimę ir turtus į namus atneša.

Pou sveikatos Tau :wub: .įsivaizduoju kaip sunku tokiu oru namie sėdėti. 

Mano vaikai surišti gal Euroviziją žiūrėtų? Telikus turi, bet kabelio televizijos ne...

Saintlina gero žiūrėjimo :4u: 

Atsakyti

Kol kas neveikia dar. Kitas po pusantro mėnesio.

Aš ne kartą mačiau tuose kraštuose 🤩

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 13, 17:21)
<p>Kol kas neveikia dar. Kitas po pusantro mėnesio.</p><p></p><p>Aš ne kartą mačiau tuose kraštuose 🤩</p>

Skamba nekaip..
Tai gal kur drėgniau jie būna? Nes pas mus jokio vandens šalimais nėr.
Atsakyti
Manau kad ropliu daznis yra kazkoks ypatingas.Jie renkasi energetiskai svariausias vietas,teluro laukus(cia toks primityvus mano vertimas)uzmusti gyvate yra nutraukti kazkoki energetini kanala.Nors ir man reikejo laiko isdrist juos liest biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, taip, prie ežero.

Atsakyti
Kaip nėra jėgų dirbti.Ar liga,ar su mb sakome metai savo daro.Padirbu ir einu namo pasedėti bent. ax.gif Dar tas temperatūrų skirtumas,lauke,šiltnamyje sušyli,ateini į seną namą,čia vos ne šalta. bigsmile.gif Na nieko po truputi po truputi įsivažiuosime? mirksiukas.gif
Po kelionės atrodė tiek jėgų buvo,praėjo kelios dienos ir vėl kojos vos velkasi. ax.gif Reikia važiuoti kur nors. mirksiukas.gif Na nieko rytoj miestan paiilsėti.
Šiandien tokių sunkių darbų atrodo ir nesidirbo. ax.gif
Atsakyti