Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas.
Kazi yra koks sansas bent +20C sulaukt?
Jau roziu zydejimo sezonas ir renginiai prasideda.Siaubas,kiek galima skustis oru.Sedint prie kompo kyla baisus noras peciu pasikurt biggrin.gif
Siandien velyvu papriku sodinimas ,pagal programa.Dirbt tai aisku neblogai ,nekarsta,visokie kraujasiurbiai nepuola.Bet mes vistiek saules vaikai.Yra tos saules,bet yra ir saltas https://en.wikipedia.../Katabatic_wind
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
AA,bet ką daro turistai pas Jus tokiu metu? bigsmile.gif
Luety,mano akimis kraupiai atrodo kojelė. unsure.gif
Atsakyti
Siaip tai buvau maloniai nustebinta kai kuriu jaunu turistu,aplanke neturistines vietas,nekritikavo infrastrukturos ir dizaino,net keista.
Didziausios kritikes yra deja musu amziaus damos.Slepiuosi uz kampo ,nuo tokiu mielu kaciuku.
Jau atsiemiau ,kad siuksliu visu bulgarijoje nesurinkau ir isvis viska sugrioviau.Skambejo epitetai ,kad esu baisesne uz atomini kara.O jau mano darza kaip vadino.Zodziu bijau jau.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 13, 08:44)
O jau mano darza kaip vadino.Zodziu bijau jau.

O po tavo daržą turistai vaikšto? Tegu gerbia tada vietinį koloritą ))

Pas mus toli gražu nešalta. 25 šian žada. Mano šuniui jau šeštą ryto per šilta buvo.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 13, 06:44)
Siaip tai buvau maloniai nustebinta kai kuriu jaunu turistu,aplanke neturistines vietas,nekritikavo infrastrukturos ir dizaino,net keista.
Didziausios kritikes yra deja musu amziaus damos.Slepiuosi uz kampo ,nuo tokiu mielu kaciuku.
Jau atsiemiau ,kad siuksliu visu bulgarijoje nesurinkau ir isvis viska sugrioviau.Skambejo epitetai ,kad esu baisesne uz atomini kara.O jau mano darza kaip vadino.Zodziu bijau jau.

Labas rytas,
tai ko tie turistai i tavo darza eina?Ten kokia izymi vieta?Tavo darzas,tavo pupos,vyk laukan juos.

QUOTE(saintlina @ 2023 05 13, 07:47)

Pas mus toli gražu nešalta. 25 šian žada. Mano šuniui jau šeštą ryto per šilta buvo.

Pas mus 20 zada,bet siaures rytu vejas 20km/val toks ledinis,kad tos silumos nesijaucia visiskai.

Atsakyti

Labas rytas, 

Luety širdele, ką čia pasakysi iš nuotraukos, dar ne medikas būdamas.  Egzemos gal neskaudėtų?  Jei skausmas viduje tai ne egzema manau... 

Geras oras ant Lietuvos. Tik lietaus žiauriai trūksta. Vakar laisčiau arba laisčiau. 

O šiandien pramigau.  Jau karšta pomidorus sodinti. .

Atsakyti
Ne Lietuviu madai ,turiu pasakyt ir dar keliu tautybiu ,gerbt vietini kolorita.Ir tas koloritas visai negerbtinas.Bet pries DNR nepasokinesi biggrin.gif Jei ideginta mest siuksles po kojom,gerais atvejais i kaimyno sklypa, tai tik socialine dresura per septynias kartas ,galbut gali ,bet turbut nelabai kazka pakeist.O kapitalizmas dar pablogino situacija.Individualizmas ir komercija.Apie kilnius darbus ,pagalba viens kitam but geresniu zmogum - niekur nepasakyta.

Atsakyti

Sveikos🌷

Aš Bulgarijoj nebuvus, neįsivaizduoju trūkumų ir privalumų. Tik va jau gyvatės man nekaip skamba.

Man jei ir žaltys prasliuogia, nėra smagu.

Mano daržai taip pat nėr iščiustyti. Nieks ten nemato. Anyta pedantė. O mano pusė mulčiuota būdavo. Dabar išvis nežinau, kas darosi ten nei kaip bus. Vyras nuvažiavęs per vaizdo skambutį parodo.

Kaip svaigiai alyvos po langais kvepia. Čiurliai jau grįžo 🌞

Atsakyti
Čiurliai taiko į ūkinį įskrsiti,neleidžiame.Apseis,tegu ieškosi vietos kur nors.Jau natį ,kai mūsų nebuvo dukros draugės šuo turbūt išbaidė,likę matosi du kiaušiniai lizde. ax.gif
Grįšime į butą,penktame aukšte garantuotai jau gyvena čiurliai,čiauškės vaikai rytais. mirksiukas.gif
Kažkur virusiuką pasigavau,gerklę naktį ryjant maudė,ryte pavaikščiojau po lauką su šaliku apsirišųsi,nu gi karšta jau ir be šaliko.Matyt šiltnamyje sukaitau?Kiek ne daug reikia.
Atsakyti

Tų gyvačių šiltesniuose kraštuose visur sutinki. Albanijoje, Italijoje, Montinegre... pas mane prie kūdros žalčiai gyvena. Ateini maudytis o jie guli kūdroje, vėsinasi. Bet mane pamatę pabėga :D . O tų mažųjų driežiukų tai bele kiek visur. Dar norėčiau rupūžės į šiltnamį. Bet ji dažniausiai darže urvą įsikasa. Niekino ne reikalas mano daržas. O šnekoms aš nejauti... kai kalba neskauda. Jei su savimi gerai sutari dzin kas ką pasakė. Šunys loja karavanas eina... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 gegužės 2023 - 10:53

Ingrida, saugok save.

Man čiurliai labai patinka, nors ir buto langus, mašinas apibombina.

Atsakyti

Ingrida, saugok save.

Man čiurliai labai patinka, nors ir buto langus, mašinas apibombina.

Dau nužudo musių ir uodų... 

Atsakyti