Kazi yra koks sansas bent +20C sulaukt?
Jau roziu zydejimo sezonas ir renginiai prasideda.Siaubas,kiek galima skustis oru.Sedint prie kompo kyla baisus noras peciu pasikurt
Siandien velyvu papriku sodinimas ,pagal programa.Dirbt tai aisku neblogai ,nekarsta,visokie kraujasiurbiai nepuola.Bet mes vistiek saules vaikai.Yra tos saules,bet yra ir saltas https://en.wikipedia.../Katabatic_wind
Labas rytas.
AA,bet ką daro turistai pas Jus tokiu metu?
Luety,mano akimis kraupiai atrodo kojelė.
Didziausios kritikes yra deja musu amziaus damos.Slepiuosi uz kampo ,nuo tokiu mielu kaciuku.
Jau atsiemiau ,kad siuksliu visu bulgarijoje nesurinkau ir isvis viska sugrioviau.Skambejo epitetai ,kad esu baisesne uz atomini kara.O jau mano darza kaip vadino.Zodziu bijau jau.
O po tavo daržą turistai vaikšto? Tegu gerbia tada vietinį koloritą ))
Pas mus toli gražu nešalta. 25 šian žada. Mano šuniui jau šeštą ryto per šilta buvo.
Didziausios kritikes yra deja musu amziaus damos.Slepiuosi uz kampo ,nuo tokiu mielu kaciuku.
Jau atsiemiau ,kad siuksliu visu bulgarijoje nesurinkau ir isvis viska sugrioviau.Skambejo epitetai ,kad esu baisesne uz atomini kara.O jau mano darza kaip vadino.Zodziu bijau jau.
Labas rytas,
tai ko tie turistai i tavo darza eina?Ten kokia izymi vieta?Tavo darzas,tavo pupos,vyk laukan juos.
Pas mus toli gražu nešalta. 25 šian žada. Mano šuniui jau šeštą ryto per šilta buvo.
Pas mus 20 zada,bet siaures rytu vejas 20km/val toks ledinis,kad tos silumos nesijaucia visiskai.
Labas rytas,
Luety širdele, ką čia pasakysi iš nuotraukos, dar ne medikas būdamas. Egzemos gal neskaudėtų? Jei skausmas viduje tai ne egzema manau...
Geras oras ant Lietuvos. Tik lietaus žiauriai trūksta. Vakar laisčiau arba laisčiau.
O šiandien pramigau. Jau karšta pomidorus sodinti. .
Sveikos🌷
Aš Bulgarijoj nebuvus, neįsivaizduoju trūkumų ir privalumų. Tik va jau gyvatės man nekaip skamba.
Man jei ir žaltys prasliuogia, nėra smagu.
Mano daržai taip pat nėr iščiustyti. Nieks ten nemato. Anyta pedantė. O mano pusė mulčiuota būdavo. Dabar išvis nežinau, kas darosi ten nei kaip bus. Vyras nuvažiavęs per vaizdo skambutį parodo.
Kaip svaigiai alyvos po langais kvepia. Čiurliai jau grįžo 🌞
Grįšime į butą,penktame aukšte garantuotai jau gyvena čiurliai,čiauškės vaikai rytais.
Kažkur virusiuką pasigavau,gerklę naktį ryjant maudė,ryte pavaikščiojau po lauką su šaliku apsirišųsi,nu gi karšta jau ir be šaliko.Matyt šiltnamyje sukaitau?Kiek ne daug reikia.
Tų gyvačių šiltesniuose kraštuose visur sutinki. Albanijoje, Italijoje, Montinegre... pas mane prie kūdros žalčiai gyvena. Ateini maudytis o jie guli kūdroje, vėsinasi. Bet mane pamatę pabėga . O tų mažųjų driežiukų tai bele kiek visur. Dar norėčiau rupūžės į šiltnamį. Bet ji dažniausiai darže urvą įsikasa. Niekino ne reikalas mano daržas. O šnekoms aš nejauti... kai kalba neskauda. Jei su savimi gerai sutari dzin kas ką pasakė. Šunys loja karavanas eina...
Ingrida, saugok save.
Man čiurliai labai patinka, nors ir buto langus, mašinas apibombina.
Ingrida, saugok save.
Man čiurliai labai patinka, nors ir buto langus, mašinas apibombina.
Dau nužudo musių ir uodų...