Pou širdelę tu profas šioje srityje, kaip aš mokesčiuose...na nesiginčiname ane...tai aš ne medikas einu pagalbos ir vot ...***....turiu sakyti ką turi jie daryti??? pasakau buvo teip ir ką ponia jūs ką medikė????
Ai buhalterių dienų proga ėmiau ir nusipirkau į Eglę...Dusia duoda nuolaida 15 %
Tai va....gyvenu...
AA, o aš ir tikiu Dievu, net ir jei atrodau bedievė.
Ir kiekvienas mes esam vienos ar kitos sistemos sudėty ar naudojamės sistema. Aš stengiuosi suprasti. Toks mano pasirinkimas.
Ha ha į stebuklinga esveikata nekelia Klinikos...nuvažiavau prašiau sako negalime duoti...
Pou širdelę tu profas šioje srityje, kaip aš mokesčiuose...na nesiginčiname ane...tai aš ne medikas einu pagalbos ir vot ...***....turiu sakyti ką turi jie daryti??? pasakau buvo teip ir ką ponia jūs ką medikė????
Ai buhalterių dienų proga ėmiau ir nusipirkau į Eglę...Dusia duoda nuolaida 15 %
Tai va....gyvenu...
Aš Klinikose išrašus pasiimu, gydytojų paprašau, kad ką įmanoma sukeltų. Ne tik išvadas, bet ir tyrimų rezultatus.
Taigi kapitalizme ,jei darbuotojas taves netenkina,tada sakai- as noriu pakalbet su vadybininku.Siuo atveju mediku virsininkas yra rajono ,miesto ar kaimo taryba.Taryba renka mera,va ten ir kreiptis.Galima su pastiprinimu,ty media.Po jie ginasi su policija nuo nepatenkintu klientu.Ar suprantamai aiskinu? Dar galima teisininka nusisamdyt.Jus manot ,kad teises,geroves zmonem siaip sau duotos buvo? Uz viska kovot reikejo.Siaures airijoje iki 1970 musu dievo metu balsuot buvo galima pagal nuosavybes kieki.Vot taip ,ubagu balsai nebuvo reikalingi.
Zmones del to buvo susaudyti.Cia socializmo kritikems.Kurios galvoja ,kad vakaruose buvo rojaus pavyzdinis filialas.
Pou ,tai pasakyk ,kaip mukai tuos tyrimu rezultatus pasiimt? Advokata samdytis?
Tai va....gyvenu...</p></div></blockquote><p>Aš Klinikose išrašus pasiimu, gydytojų paprašau, kad ką įmanoma sukeltų. Ne tik išvadas, bet ir tyrimų rezultatus.</p>
Pou pripažink tu žinai ką kada prašyti o aš galvoju, kad tai privalu juk esveikata...ir op negaliu...Viena supratau aš turiu dar ir čia kur tobulėti...o va durnė vis pasitikėjau...juk aš stengiusosi... kiti manau irgi turi....
Papildyta:
Taigi kapitalizme ,jei darbuotojas taves netenkina,tada sakai- as noriu pakalbet su vadybininku.Siuo atveju mediku virsininkas yra rajono ,miesto ar kaimo taryba.Taryba renka mera,va ten ir kreiptis.Galima su pastiprinimu,ty media.Po jie ginasi su policija nuo nepatenkintu klientu.Ar suprantamai aiskinu? Dar galima teisininka nusisamdyt.Jus manot ,kad teises,geroves zmonem siaip sau duotos buvo? Uz viska kovot reikejo.Siaures airijoje iki 1970 musu dievo metu balsuot buvo galima pagal nuosavybes kieki.Vot taip ,ubagu balsai nebuvo reikalingi.
Zmones del to buvo susaudyti.Cia socializmo kritikems.Kurios galvoja ,kad vakaruose buvo rojaus pavyzdinis filialas.
Pou ,tai pasakyk ,kaip mukai tuos tyrimu rezultatus pasiimt? Advokata samdytis?
Kaip kojas užversiu galės artimieji reikalauti kompensacijos...ptfu ptfu ptfu...
Aš tiesiog paprašau pas gydytoją. Ar Jūs manot, kad man daroma kažkokia išimtis?
Gydytoja sakė, kad galiu paprašyt sesučių, kad atspausdintų arba pati palieka pas sesutes, jei retai dirba.
Muka, aš galbūt daugiau praktikoj susidūrus, nes mano sūnus l. sunkus ligonis ir teko su juo važiuot ir į Santaraa, ir dar kitur kreiptis. Tai įpratau viską vežiotis, jei ką.
Na nieko sau kaip gali neduoti? aš, aišku, labai mažai susidūrus su sistema, bet kiek prašiau, tiek davė. Tai tu gal parašyk laišką kokiai klinikų vadovei ir užklausk? Į rašytinę užklausą turi duoti atsakymą. Ar pradžioj nors į registratūrą skambtelk ir paklausk, kaip gauti savo tyrimų rezultatus?
Muka dėkui . Negaliu į jokius Druskininkus. Esu neprognozuojama. Jokių masažų ilgai nenorėsiu. Sėdėsiu savo kaime ant kelmelio ir raudosiu šią vasara
Kad daktarai sveikatą dalintų po teismus galima tąsytis. Bet jie tik tyrimus daro ir receptus dalina... tipo gydo? Gaila laiko ir pinigų.Labiausiai pinigų advokatams...
Luety, jei Tau egzema, tai poniška liga
Jei kraujagyslės tai rimta.
O tai kaip tu isivaizdavai kapitalizma? Po teismus ir savivaldybes tai dar cia mandagu ir civilizuota.Yr ir horizontalus priejimas prie problemos ir jos sprendimas.Kai nera sveikatos ,tai nebera ir laiko,o pinigus galima isleist sveikatai.Manau visai protingas budas.Nes kai neturi sveikatos, tai suvoki ,kad nebereikia nieko.
Tavo beda ,kad moki sistemai ir nesugebi nieko gaut.Nesugebi pati ,samdaisi kas sugeba.
Ir ką aš ten gausiu? Teismo sprendimą? Aš geriau tuos pinigus sveikesniam maistui, sportui ir kelionėms išmesiu, negu advokatams sumokėsiu...
Šiap tai nesergu, o jei reikia kokio tyrimo tai greitai gaunu... moku kalbėtis.
Visi mirtingi esam. Nera.mano siekis 100 metų sulaukti... mano siekis nugyventi pilnu protu ir savom kojom tą laiką kuris duotas.
Tu moki ,mukute nemoka.Kai nemoki samdaisi kas moka.Kas tau dar neaisku?
Tas klimato atsilimas ,tai baigia uzknist.Pirmas braskes rinkau su ziemine striuke.Nais.Bet augalai prisitaiko.Tik turistai keikiasi.Rusiskai.Su zieminiais paltais
Man neatrodo kad egzema,o jis kelis kartius pakartojo ta zodi,nors as atsakiau ne.Bet vaistai minkstinantis oda,steroidinis/antibiotinis kremas kam?ir tas pats pries tromboflebita kremas.Kuris kam ir kam ?Speju jis nemoka nustatyt diagnozes,arba as nieko nebesuprantu.Jokiu pozymiu egzemos.Nei berimo,nei sasu nei niezejimo,nei slapiuoja,nei opu.Kazkiek oda pasiraukslejus nuo Hirudoid kremo.Steroidinis Fucibet(fucidic/betamethazone) ir minkstinantis Cetraben,kuris irgi nuo paraudusios odos ir del asociacijos su egzema.Nu bet kur ta egzema,nezinau.Jei iseis,imesiu foto veliau.