Bet esme tame ,kad eiles kaimynas visa laika mane i kazoki tikejima konvertavo,kaip dievas mus myli ir pan.Na zodziu viskam pritariau.Bet viena gera minti jis pasake.Sunku but zmogumi,todel turim padet vienas kitam,turim palaikyt vienas kita.O ne kovot viena su kita.
Zmogaus kuna gydyt reikia visa.Ir reikia ta suprast.Uz valdiskus pinigus galit gaut isnarstyma detalem (i shrota ,nu)O surinkti is detaliu jau uz valdiskus pinigus negausit.
Ir man neberupi ,ka apie mane galvoja pou ,kukushka ar dar kas.As esu tas zmogus ,kuris padeda kitam zmogui , o ne zlugdo.
AA, jeigu taip nerūpi, ką kiti apie tave galvoja, tai kodėl vis tai pabrėži? Ir vis mini mano ir Kukuskos nickus?
Matyt, kad nėra taip, kad nerūpėtų 🧐 Nes kai nerūpi, tai tiesiog ignoruoji ir gyveni gyvenimą.
Sveikata reik rūpintis. Ir visuomet buvo gydytojų amatininkų ir gydytojų iš pašaukimo. Geriau, kai kreipiesi pas tuos, kurie iš pašaukimo dirba savo darbą.
Mane guldė į ligoninę prieš porą dienų. Na ir gydytojai mano nei gyvenimo nepakeis, nei gyvenimo būdo. Kartais aplinkybės yra tokios, kokios yra. Tada jau žmogus taikosi prie jų. Tad kas galit, darykit dėl savęs, kol galit. Bučkis. Sveikatos 🌷
Nežiūrėjau, nes jau 20 lūžtu o ryte 4 jau gyva na visai susimaišė man režimas šiandiena turejo būti ilgai lauktas vizitas pas gastro ir ką skambutis iš poliklinikos ir ponia reikia jums kreiptis į klinikas su tokia diagnoze padeti negalime skambutis į klinikas ir oplia jus eilėje 1200 su trupučiu, papulsite geriausiu atveju rugsėjį nu dievaz karma atidirbineju jamsiu vokelį ir versiuosi į gydymo įstaiga su juo
Pou tiesa gelukes sudygo tik levandos kažko laukia
Gražios dienos
P.S čia tik pasibedavojau tik nesipykit </p></div></blockquote><p>O kodėl neini į privačią kliniką? Man nesuprantamas tas nervavimasis, vietų, talonų medžioklė ir laukimas. Lietuvoj privačių konsultaciju kainos nėra baisios. Sveikata brangesnė.</p>
Retorinis klausymas aš turiu pasirinkimą mokėti, Kodel neturiu pasirinkimo nemokėti ???? Mokesčių daug sumoku . Mano atveju daug daro tyrimu bet deja nemoka hebra jų skaityti et
Papildyta:
</p><p>Matyt, kad nėra taip, kad nerūpėtų 🧐 Nes kai nerūpi, tai tiesiog ignoruoji ir gyveni gyvenimą.</p><p></p><p>Sveikata reik rūpintis. Ir visuomet buvo gydytojų amatininkų ir gydytojų iš pašaukimo. Geriau, kai kreipiesi pas tuos, kurie iš pašaukimo dirba savo darbą.</p><p></p><p>Mane guldė į ligoninę prieš porą dienų. Na ir gydytojai mano nei gyvenimo nepakeis, nei gyvenimo būdo. Kartais aplinkybės yra tokios, kokios yra. Tada jau žmogus taikosi prie jų. Tad kas galit, darykit dėl savęs, kol galit. Bučkis. Sveikatos 🌷</p><p></p>
Kodel Pou buhalterius baudzia o gydytoju ne ??? Jie ką kitokie jie gali klysti ???? Et vandeniu su šakėmis .
Tiesa mergos su skaičiukais su mūsų diena
Retorinis klausymas … aš turiu pasirinkimą mokėti, Kodel neturiu pasirinkimo nemokėti ???? Mokesčių daug sumoku …. Mano atveju daug daro tyrimu bet deja nemoka hebra jų skaityti … et … Papildyta: Kodel Pou buhalterius baudzia o gydytoju ne ??? Jie ką kitokie jie gali klysti ???? Et vandeniu su šakėmis …. Tiesa mergos su skaičiukais su mūsų dienaTai dauguma mes sumokam daug mokesčių. Nes va tokia sistema. Bet man pvz prioritetas yra sveikata, o ne mokesčiai. Ir stebiuosi, kaip kitiems principai svarbiau.
Ingidėl apie Lietuvą aš žinau. Aš Luety klausiau dėl klinikos. Kai kraujotakos ligas tenka gydytis pusseserės patarimais neatrodo man normalu... Šiandien sulaukiau klausymo, ar tikiu medicina. Žinojau , kad mokslu žmonės tiki... pasirodo ir medicina galima? Talibanizmas. Galiu pasitikėti arba ne žmogumi kuris mane gydo, operuoja ir tt. Pou . Tik toks etapas...
Retorinis klausymas … aš turiu pasirinkimą mokėti, Kodel neturiu pasirinkimo nemokėti ???? Mokesčių daug sumoku …. Mano atveju daug daro tyrimu bet deja nemoka hebra jų skaityti … et …
Papildyta:
Kodel Pou buhalterius baudzia o gydytoju ne ??? Jie ką kitokie jie gali klysti ???? Et vandeniu su šakėmis ….
Tiesa mergos su skaičiukais su mūsų diena
Muka, baudžia ir gydytojus. Kodėl manai, kad nebaudžia? Juos ir draudžia. Bet ar tau nuo to lengviau.
Kitas aspektas, jei jiems atimsi licencijas ir neleisi užsiimti praktika dėl kiekvienos klaidos, manai, kad kas nors norės studijuoti mediciną ir tapti gydytojais?
Daug šalių jau su tuo susiduria.
Vistik pasakysiu - venu problemos yra sprendziamos palengvinant kepenu darba.Venine kraujo apytakos sistema neturi pompos.Ty sirdies.Dirba ant savaimines cirkuliacijos.Kai apacioje atsiranda staze,na kraujagysliu voratinklis,reiskia kepenys uzsikimso.Greituoju budu atkemsama pavartojus fermentu,bet vel pavojus,net atsipalaidavusiu daugybes toxinu gali vel kur uzsitrombuot,reikia maximaliu plecianciu ,daug judejimo ir but pasirengus sutikti savo kureja.
Paskui labai gerai veikia pasifloros tinktura,sis atradimas atsirado netiketai cia kita liga buvo gydoma ,bet koju venos labai pagerejo ,kartu su subine.
Ir dar ,pradesidejus tokioms problemoms gi reikia pagalvot jau apie alfalipo rugsciu vartojima galvot ir visa kita.Ir rast kas viska sudelios ir pasirupins ,nes del amziaus rizikinga.
Tai va,kur rasti ta sudeliotoja,pasirupins.As pati nepajegi man neuztenka tiek ziniu,kiek turiu.Pirma tyrimus reikia pasidaryt visus,kas juos skirs?Lietuvoj privatus skirs?Uzsiims visuma?
Pasifloros tinkturos galiu atsisiust is Indigo herbs.Ka su ja daryt?Ir ar verta tik ja.Pas kureja dar nenoreciau,bet nepasirinksi.
Papildyta:
Dar,labai degina,galvoju,gal roze,bet,kad roze ateina su auksta tempera,galvos skausmais,silpnumu ir kt.persalimo simptomais.Man tokiu nebuvo.Nes gydytojas daugiau ivardino man,kaip egzema,bet vaistus skyre dvigubus,ir odai svelnint ir steroidini tepala ir tromboflebitini tepala.Matyt atrodo,jog tuoj atsivers zaizda.Jis vbis minejo egzema,nors as jos neturiu tikrai.Visaip mastau,bet zemiau to paraudimo,deginimo vietos atsirado tikrai staze,daug melynu kraujagysliu tinklas,koja tinsta.Vel aei registruotis pas ji?Ar verta?
</p><p>Matyt, kad nėra taip, kad nerūpėtų 🧐 Nes kai nerūpi, tai tiesiog ignoruoji ir gyveni gyvenimą.</p><p></p><p>Sveikata reik rūpintis. Na ir gydytojai mano nei gyvenimo nepakeis, nei gyvenimo būdo. Kartais aplinkybės yra tokios, kokios yra. Tada jau žmogus taikosi prie jų. Tad kas galit, darykit dėl savęs, kol galit. Bučkis. Sveikatos 🌷</p><p></p>
Ka noriu ta ir breziu.Religinis fanatikas vistik dave naudos.As esu as,prasta mikalda,nepatriote ,kas tik nori.Bet as nesu kenkeja.
Jei jau tik AS AS AS MANE,tai zinok as irgi gydausi ir visada moku pilna komercine kaina.Ir gydytojai keicia mano gyvenima ir gyvenimo buda.Aplinkybes yra force majore,avarijos,karai.
Sveikatos suzlugus sistema nera ta aplinkybe,kurios negalima nugalet.
Papildyta:
Tik va kaip žinot, kuris tas tikrasis?
Tu dar ligoninėj? Laikykis
AA, tiesiog tarp eilučių taip pat yra tekstas. Patarimais nelinki nieko blogo ir taip nesakiau.
Aš savo gyvenimo negaliu pakeisti. Nes mano gyvenime manęs ir dėl manęs nėra daug. Bet aš labai nesipriešinu ir jau tikrai nieko nekaltinu. Tokie mano gyvenimo pasirinkimai.
Tačiau, jei kiti gali persidėlioti stipriau, labai to linkėčiau.
Muka, o tuos tyrimų atsakymus tu gauni pati? Na, ar kur e-sveikatoj jie tau prieinami? Gal išties geriau bandyt kreiptis į kokią privačią kliniką? Ir gal galima ten ir tuos atsakymus nusinešti (ar jie yra kur viešoj sistemoj), kad vėl visko iš naujo prabangiai nekartot? Gal atrastum mokantį skaityti? Kažkaip manau, kad privačiam versle neturėtų laikyti nelabai kompetetingų gydytojų. Nes laukt vėl rudens.. o dar klausimas ar problema tikrai bus gastro. Ir vėl laukt kažkur..
Papildyta:
Tik va kaip žinot, kuris tas tikrasis?
Tu dar ligoninėj? Laikykis
Aš taip pat visuomet išrašus pasiimu, jei jie viešai neprieinami.
Nesiguliau, negaliu sau to leisti. Namuose gydausi.