Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū AA.Svoris laikosi normaliai.Čia tiek du-trys kg,nieko nekeičia. biggrin.gif
Vat ko nevalgau alyvuogių,jūros kopūstus dar galima prisiversti valgyti. ax.gif
Ačiū Tau už rūpestį. 4u.gif wub.gif
Bulvės?
Atsakyti
Taip bulves,jos geriau nei kvieciai ,sutraukia atliekamus izotopus.Ingrida ,suprask as viska rasau itin atsakingai .Darzoves,grudai but geriau organiniai ar kaip lietuvoje vadina ekologiski.
Papildyta:

Ir ne laikas vejavaikiskai elgtis.Dar karta- dabar tavo lasteles yra pasirinkime - supyktybet ar but normaliom.Cia dar but gerai medetku preaparatai,jie dalinai gesina toksiskuma.
Ex ,pabandysi replikuot nepalankiai i mane - gausi i aki.Taip grasinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 gegužės 2023 - 08:00
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 )

Pasodinau 48 pomidorus,visų po 4 skirtingas veisles,dar 22 dviejų reikia.

Tau jau reik pradėt dairytis bent kokių penkių darbščiųjų kinų.. neįsivaizduoju, kaip tu rudenį visų tų vaismedžių/vaiskrūmių/daržovių derlių sutvarkysi blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

ogo kiek pomidoru. blink.gif blink.gif as su savo 22 vos susitvarkau ir tai valgom 3 seimos,dar ir kaimynei ir pastinin kui pasiulau. biggrin.gif biggrin.gif Pardavimui gerai,bet darbo daug.Saugok save ,Ingridel! 4u.gif
Eurovizijos neziurejau,lietuve zinau,kaip dainuoja,uzteko man ir pirmo pusfinalio.Cia ne dainu o transu konkursas.
Namo fasada vakar nudaze,grazi baltos kavos spalva,tai susitvarkem kiemeli,issiplovem,issislavem,dabar reikia ieskot rudu dazu suoliukui,nes esanti nebetinka.
Apsiniauke 11 silumos.
Jau pradejau laikyt pastoviai viena lanaga siltnamio atdara,nes,kai nenueinu,labai karsta jame,o pomidorai zydi,bijau,kad ims byret ziedai.Agurkams patinka,bet jietik tarp kitko siltnamyje,man svarbiau pomidorai.Atskiri siltnamiai butu prabanga.
Atsakyti
Labos,
Luety, dėkui 4u.gif
Muka , kaip ir sakau nemokama medicina ... Moki moki, o gauni 0. Tyrimas ant tyrimo , gydymo nėra...
Ingrida wub.gif
Pagal Tavo postus ir man matosi , kad visai gydytojai nekosultavo ... Procedūros ir namo? Pagal protokolą - taip dabar gydo rolleyes.gif O visa kita kaip dievas duos. Man kartais padeda vokelis , kai reikia info ... Bet ne garantija ax.gif
Luety kaip Tavo koja ?
Važiuosiu kaiman. KO tai be energijos šiandien . Bet išsijudinsiu , pavakare kaip voverė lakstysiu ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 12, 08:31)
Labos,
Luety, dėkui  4u.gif
Muka , kaip ir sakau nemokama medicina ... Moki moki, o gauni 0. Tyrimas ant tyrimo , gydymo nėra...
Ingrida  wub.gif 
Pagal Tavo postus ir man matosi , kad visai gydytojai nekosultavo ... Procedūros ir namo? Pagal protokolą - taip dabar gydo  rolleyes.gif  O visa kita kaip dievas duos. Man kartais padeda vokelis , kai reikia info ... Bet ne garantija  ax.gif
Luety kaip Tavo koja ?
Važiuosiu kaiman. KO tai be  energijos šiandien . Bet išsijudinsiu , pavakare kaip voverė lakstysiu ...

Nei geriau nei blogaiau,tepu steroidiniu kremu,man atrodo tuoj zaizda atsivers.Nezinau ka daryt,pusesere liepia det obuoliu acto kompresus 10d.Nezinau,pas kita nenueisi cia,pas ta pati nesinori daugiau.Supratau,kad pas ji ateit kai koja bus melyna.
Atsakyti

Sveikos, 

Muka, pas gerą gastro papult- yra reikalų. Skaičiau, kad Klinikose ilgiausiai tenka laukti pas gastro ir endokrinologus. Tai tu išrinktoji, kaip ir aš- pas juos ir reikia.

Mano rekomenduota gastro dirba kelis kartus po pusdienį, o pas ją daug kas nori, tai taip ir gaunasi...

Jie gi ir specializacijas dar turi. Yr reikalų.

Levandų sėklas stratifikavai?

Ingrida, pritariu AA. 

Monika neblogai pasirodė. Miegojau, vyras pažadino jos pasirodymui.

Atsakyti
Luety , pas jus nieko neįmanoma pakeisti ? Nei klinikos , nei šeimos daktaro - viskas kaip brandžiam socializme ?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 12, 09:08)
Luety , pas jus nieko neįmanoma pakeisti ? Nei klinikos , nei šeimos daktaro - viskas kaip brandžiam socializme  ?

Jau keiciau syki.Reikalu yra keiciant ir daug klausimu kodel.Bet ar verta,dabar tai sistema ir visi panasiai dirba.
Atsakyti
Dusia,kodėl suku pakeisti šeiminystę?Be problemų,užsitegsitravau kitur,užpildžiau anketą,visi popieriai atėjo iš paskos manęs. ax.gif
Be problemų iškišti perteklių.Atvažiuoja į kiemą pasiima,į sostinę išveža jei ką. mirksiukas.gif Jei ne į miestą nuvežu turiu irgi kam atiduoti,be jokių stovėjimų turgelyje. rolleyes.gif
Gyvenu normalų gyvenimą,stengiuosi apie ligą negalvoti,aš sveika motera. mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nors durniu ir baznycioje musa ,taip man cia atsitiko biggrin.gif
Vistik pasakysiu - venu problemos yra sprendziamos palengvinant kepenu darba.Venine kraujo apytakos sistema neturi pompos.Ty sirdies.Dirba ant savaimines cirkuliacijos.Kai apacioje atsiranda staze,na kraujagysliu voratinklis,reiskia kepenys uzsikimso.Greituoju budu atkemsama pavartojus fermentu,bet vel pavojus,net atsipalaidavusiu daugybes toxinu gali vel kur uzsitrombuot,reikia maximaliu plecianciu ,daug judejimo ir but pasirengus sutikti savo kureja.
Paskui labai gerai veikia pasifloros tinktura,sis atradimas atsirado netiketai cia kita liga buvo gydoma ,bet koju venos labai pagerejo ,kartu su subine.
Ir dar ,pradesidejus tokioms problemoms gi reikia pagalvot jau apie alfalipo rugsciu vartojima galvot ir visa kita.Ir rast kas viska sudelios ir pasirupins ,nes del amziaus rizikinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 12 gegužės 2023 - 11:21

Labos biggrin.gif
Nežiūrėjau, nes jau 20 lūžtu blink.gifo ryte 4 jau gyva… na visai susimaišė man režimas … šiandiena turejo būti ilgai lauktas vizitas pas gastro ir ką skambutis iš poliklinikos ir ponia reikia jums kreiptis į klinikas su tokia diagnoze padeti negalime… skambutis į klinikas ir oplia jus eilėje 1200 su trupučiu, papulsite geriausiu atveju rugsėjį blink.gifnu dievaz karma atidirbineju ax.gifjamsiu vokelį ir versiuosi į gydymo įstaiga su juo …
Pou tiesa gelukes sudygo 4u.giftik levandos kažko laukia ax.gif
Gražios dienos tongue.gif
P.S čia tik pasibedavojau tik nesipykit wub.gif

O kodėl neini į privačią kliniką? Man nesuprantamas tas nervavimasis, vietų, talonų medžioklė  ir laukimas. Lietuvoj privačių konsultaciju kainos nėra baisios. Sveikata brangesnė.

Atsakyti