Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Joo, stebėtinai nepataiko.. man estė dar patiko.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 05 11, 22:30)
kol kas ne bigsmile.gif

Marš žiūrėt ))) mūsiškė dar nedainavo, tai kaip tik prisijungsi smile.gif
Atsakyti

Joo, stebėtinai nepataiko.. man estė dar patiko.
Papildyta:

Marš žiūrėt ))) mūsiškė dar nedainavo, tai kaip tik prisijungsi smile.gif

Man lenkų visai nieko daina, melodinga, linksma. O ir dainininke kokia gražuolė 😍

Atsakyti
Aha, lenkė irgi nieko.
Gruzinė - vaizdas gražus, garsą išjungus galima žiūrėt.
Atsakyti

Va Austrių įdomus pasirodymas🤔. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 11, 23:08)
<p>Va Austrių įdomus pasirodymas🤔. </p>

Austrų klipas man labai patiko. Scenoj ne toks įspūdis.

Australai mūsų Mažulės mintį nukopino smile.gif

Mūsiškė gerai sudainavo. Nors man gal mūsų atrankos finale geriau atrodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 gegužės 2023 - 22:21

Austrų klipas man labai patiko. Scenoj ne toks įspūdis.

Nemačiau klipo. Tai man ir scenoj gerai atrodė viskas.

Na mūsiškė visam ram balagane pernelyg normali atrodė 🤣

Atsakyti
Šeštadienį bus galima žiūrėt Euroviziją smile.gif
Atsakyti

Jeeee 😄

Atsakyti
Labos biggrin.gif
Nežiūrėjau, nes jau 20 lūžtu blink.gif o ryte 4 jau gyva… na visai susimaišė man režimas … šiandiena turejo būti ilgai lauktas vizitas pas gastro ir ką skambutis iš poliklinikos ir ponia reikia jums kreiptis į klinikas su tokia diagnoze padeti negalime… skambutis į klinikas ir oplia jus eilėje 1200 su trupučiu, papulsite geriausiu atveju rugsėjį blink.gif nu dievaz karma atidirbineju ax.gif jamsiu vokelį ir versiuosi į gydymo įstaiga su juo …
Pou tiesa gelukes sudygo 4u.gif tik levandos kažko laukia ax.gif
Gražios dienos tongue.gif
P.S čia tik pasibedavojau tik nesipykit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 12 gegužės 2023 - 07:07
Tai lauki kol uzsiziebs uzrasas danguje - SYSTEM FAILURE? LAUK ,KENTEK ,MYLEK.Ir butu geriau nelaukt ir save mylet.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na tikrai Muka,stebuklų šalis. 4u.gif
Mes kai grįžinėjome,užsukome į Santariškes galvojau užsiregistruosiu pas kardiologus gyvai ir ką pusę šešoų registratūra jau nedirbo.Dabar vis pamirštu pasiskambinti. ax.gif
Reikia jau pas šeiminystę registruotis,kol prieisiu bus jau du mėnesiai po gydymo.Vakar mašinoje mb laukiau pusantros valandos,kol pakliuvo pas šeiminystę.Nieko keista,ten įprasta taip.
Dukra buvo pas šeimimystę,koso antras mėnuo,net keista sakė jokių eilių iš karto peršvietė plaučius,kraujo tyrimą padarė su atsakymu. bigsmile.gif
Pasodinau 48 pomidorus,visų po 4 skirtingas veisles,dar 22 dviejų reikia.Pasaulio pabaiga,kai reikia pirkti. blink.gif blink.gif
Išdurnėjo gandras atskrenda ant namuko stogo ir kalena.Miegojome namuke,jausmas keistas,kai tau vaikšto kažkas ant stogo. bigsmile.gif
Atsakyti
Ingrida,labai noriu tau pasakyt viena dalyka.Tau negalima mesti svorio ir persistengti dirbant.Tau negalima jokiu cukru ,cukraus pakaitalu ir daiktu panasiu i cukru ir panasiu i miltus.Dabar tavo kunas tures isdeginta zaizda uzgydyt.Nusipirkt juros kopustu ,juose yra medziaga fukoidanas,kuris veikia i kamienines lasteles i molekulini lygmeni ,kur skirsto - ar lasteles taps vezinem ar sveikom.Svoris labai svarbu stebint pacienta,ar jis krenta naturaliai ar auga .Tai labai svarbus indikatorius.Is tavo rasliavu suprantu ,kad padorios konsultacijos tu negavai.Dabar tau labai svarbu pereit ant mare nostra interna dietos.Safranas,lapines darzoves,ryziai,bulves,moliuskai ir zuvis.Alyvuoges ir alyvuogiu aliejus.
Atsakyti