Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 05 10, 11:37)
tai gal Zokniuose ir raižo? Aš toj pusėj visiškai nebūnu, tai negaliu pasakyti.

Vakar kabake sėdėjo US lakūnas. Kaip tik už lango prie pat manęs. Užtat aiškiai mačiau, kas ant uniformos buvo parašyta )) Pagyvenęs vyrukas, tai turbūt ne šiaip eilinis.

Būnu kartais, savaitgaliais nesigirdi visai .

Ar bent gražus? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Man fb paskutiniu metu bent vienas ar du per savaitę į draugus prašosi biggrin.gif tongue.gif Pavargau blokuoti ax.gif
Kai tik Amerkos karininkas praranda žmoną, būtinai parašo lietuvei .... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 gegužės 2023 - 10:56

ale va matai, į finalą praėjo beveik visos mums nepatikusios ))) išskyrus gal kelias )
Papildyta:

na, kastuvo tai tu tikrai nebijai ))

man tie megztukai priminė Didžiulio triusikus ) jei pamenat jo Eurovizinį pasirodymą )

Tai ir sakau, musiet senatvė, kad nebesuprantam Muzikos madų 😆

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 11:56)

Ar bent gražus? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Man fb paskutiniu metu bent vienas ar du  per savaitę į draugus prašosi  biggrin.gif  tongue.gif  Pavargau blokuoti  ax.gif
Kai tik Amerkos karininkas praranda žmoną, būtinai parašo lietuvei .... biggrin.gif

strainas )))) na, tokio amžiaus, kai jau grožis ne taip stipriai išreikštas )) be to, su veidrodiniais akiniais. Bet buvo ir akivaizdus grožio atributas - ryškiai raudonas kabrioletas su usa numeriais )))

Kaip nekeista, prašėsi keli ir pas mane )) nors paprastai Lesius profilyje visai nevilioja Amerikos karininkų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 10, 10:17)
strainas )))) na, tokio amžiaus, kai jau grožis ne taip stipriai išreikštas )) be to, su veidrodiniais akiniais. Bet buvo ir akivaizdus grožio atributas - ryškiai raudonas kabrioletas su usa numeriais )))

Kaip nekeista, prašėsi keli ir pas mane )) nors paprastai Lesius profilyje visai nevilioja Amerikos karininkų  biggrin.gif

Pas mus buvo grazus oras siandien.Nors debesu daug ir purskalas kazkoks krito,bet paskui issigiedrino ,sode daug padarem,MB uztvere su tinklu serbentus ir agrastus.Jau yra zaliu uogu ir pauksciai puola.Dar bulves apvagojo antra karta,labai grazios bulves.
As pasodinau cukinijas lauke,arbuzus,geles.Pirkau baltu alysiuku,jos plinta labai,bet jos grazios man pakrasciams darzelio.Dar mesembryanthemum ,nezinau,kaip lietuviskai vadinasi.Jos irgi man grazios ir nereikia iskast ziemai.Dar du vazonelius tigriniu gazaniju.Raso,kad siltnamiuose jos isgyvena ziema,bandysiu islaikyt.
Po agurku saknimis urvai,agurkai jau su vaisiais nupepe,bet gerai,kad laiku atejau,tai suspaudziau zemes ir paliejau,tai jau iseinant buvo atsigave.Papriku isskabiau vidurini zieda,jau sakojasi po truputi ,domiuosi,kaip teisingai jas augint,kad turet vaisiu.Nuroviau visus ridikus,amen perdaug jau silta,o i ju vieta pasodinau cukinijas.Dar buciau dirbus ir dirbus,nu bet jauciasi amzius.Reik dazniau bet po truputi.Kaip prabego trys valandos net nepajauciau.Jei bus tokie orai,vaziuosim su pietu pasiruosimu sode ir prabuvimu visa diena.

Del tu amerikieciu apsimeteliu,tai ant mano katino avataro nepuola,vienas kitas i draugus prasosi,o vat instagramoj yra sava nuotrauka,kai man buvo 60,tai kasdien vis lenda.Pradzioj blokavau,dabar palieku sekejus,didina mano foloveriu skaiciu,o as ju nefolowinu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 gegužės 2023 - 20:51
Labos smile.gif

Oi kariškiai wub.gif labai patinka vyrai su uniformomis...žinoma svetimi nes kaip savojo reikėdavo lyginti ir t.t. fek ...o ypač pradžioje medžiagos tokios jau prastos buvo...ech jauna buvau biggrin.gif
Luety tu bitė darbininkė kaip paskaitau tavo darbus taip man taip gėda pasidaro unsure.gif atrodo ir darau sode darbus bet vis ant vietos net sarašai nepadeda...tik pildosi jie o neišbrakomi darbai...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,
Važiuosime į miestą,mb pas šeimos gydytoją.Reikės pas pažystamą važiuoti kaimukan pomidorų kokių 50 pradžioje,paskui matysime kiek dar reikės. ax.gif Pirksiu kuo įvairesnių. mirksiukas.gif Dar gal kelis agurkus,paskui vietoje jau žiūrėsiu ko turi. blink.gif
Vis nepsiruošiu pati registruotis pas kardiologus,jau gal pas šeiminystę reikia,kol pakliūsiu pas onkologę,paskui mrt ju ir bus suėję du mėnesiai po gydymo,pasitikrinti. bigsmile.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labos ,
Ingrida, kokia skani kava 4u.gif Man keliones primena, kai nusibėgęs prisėdi miesto kavinukėj kavos...
Nejaučiu silpnybės uniformoms . O gera mašina daug grožio priduoda biggrin.gif Be to mano metai tokie , kad lieka tik pabliuznyti biggrin.gif Ir jau galima tongue.gif
Kvepia man savaitgaliu ... Ryt į kaimą .

Mukute spėsi tuos darbus pasidaryti 4u.gif Kaimo darbam sąrašų nedarau . Man ten meditacija.

Gražaus ketvirtadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 11, 07:24)
Oi kariškiai  wub.gif labai patinka vyrai su uniformomis...žinoma svetimi nes kaip savojo reikėdavo lyginti ir t.t. fek ...

man tai jokio įspūdžio uniformos nedaro smile.gif
O jau lyginti jei reiktų tai tuo labiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 11, 08:20)
O gera mašina daug grožio priduoda  biggrin.gif

va, ir aš apie ką biggrin.gif nors šiaip aš ir mašinų neakcentuoju. Bet pabliuznyt linksma smile.gif
)
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 05 10, 21:49)
Pas mus buvo grazus oras siandien.

pas mus asmeniškai man tai jau net per gražus smile.gif dieną karšta. Bet ryte ir vakare išties malonu pasivaikščioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 gegužės 2023 - 08:37

Labas rytas,

kava iki manes neatejo,kazkur Lietuvoj sedi dar tongue.gif Nerodo kazkodel si ryta.
Dusia,man sodas irgi meditacija.Kai vaziuojam,atrodo neturiu ka ten daryt,o kai nuvaziuoju,ner kada atsisest.MB sako,tu kaip tankas puskuodama varai.Sakau atsidaro antras kvepavimas,kai ten papuolu. bigsmile.gif bigsmile.gif Ka myliu,tai myliu ir nezinau,kaip butu,jei buciau neturejus/negavus.
Muka,nu kokie ten tavo darbai.Apsidirbsi,zinoma,dirbant valdiskai,sunkiau.Atsimenu,kai dar dirbau ir vazinejau i soda,tai atrodo viskas ant vietos stovi,o kai isejom abu is darbu,tai per metus susitvarkem iki savo noru.Tas tai labai reiskia.
Pas mus orai vis silteja,saulytes vis daugiau,bet gegutes nesigirdi sode,kazkur kitur isvare,musu miskelyje tik sarku ir varnenu ,zvirbliu lizdai.Gal netinka joms tokie.

Papildyta:
Jau matau kava,miesto vaizdelis puikus.Seniai kazkodel nebegeriu mieste kavos...
Papildyta:
Mezgejom https://www.liveinte.../post499350757/
Atsakyti
Kukū, gyvų yra? Euroviziją žiūrit?
Atsakyti
kol kas ne bigsmile.gif
Atsakyti

Kukū, gyvų yra? Euroviziją žiūrit?

Yra yra, žiūrim 

Bet man kažkoks tai siaubazzz 😃. Nu va šitas iš Kipro pusę velnio. O visi kiti kažkokie tai neaiškios lyties rėksniai, kurie į natą nepataiko 🤣

Atsakyti