Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 05 10, 08:49)
ale  va matai, į finalą praėjo beveik visos mums nepatikusios ))) išskyrus gal kelias )
Papildyta:
na, kastuvo tai tu tikrai nebijai ))

man tie megztukai priminė Didžiulio triusikus ) jei pamenat jo Eurovizinį pasirodymą )

Aha tie blizgantys tiktai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Saitlina, aš kaip ir sveika moteriškė esu, tik su trūkumais bigsmile.gif . Nealpstu, tai vadinasi viskas gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ingridai gal nelabai gerai žemės kasimas po procedūrų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 08:59)
Aha  tie blizgantys tiktai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Saitlina, aš kaip ir sveika moteriškė esu, tik su trūkumais bigsmile.gif . Nealpstu, tai vadinasi viskas gerai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Ingridai  gal nelabai gerai  žemės kasimas po procedūrų  ax.gif

Dusia,čia tu juokauji ar rimtai?Kokios procedūros?Kilogramus reikia mesti.Sveika aš motera,baikit juokus. mirksiukas.gif Pilna jėgų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 10, 09:04)
Dusia,čia tu juokauji ar rimtai?Kokios procedūros?Kilogramus reikia mesti.Sveika aš motera,baikit juokus. mirksiukas.gif Pilna jėgų. biggrin.gif

Nejuokint su kilogramais wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nendrelė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 10, 05:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73070735" data-time="1683685545"><div><p>Ir nepraėjo ta normali.
Laimėtoja tai turbūt Loreen bus.. spėju taip net nemačius kitų atstovų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nepatinka man ji. Ne daina o kažkoks zviegimas </p>

Labas rytas,

gerai,kad isijungiau tos eurovizijos beveik pabaiga.Kiauliu tvarto garsai,nei vienos dainos,nein vienos aprangos normalios.Scena gyvates nasrai,nieko naujo nuo pernai,dar blogiau mano akimis.Kas patiko,tai azerbaidzanas,bet jie ten visai neisipaise.Ramus,kuklus,daina su repo intarpais,visai ne siuolaikiniai.Nu ir nepateko,vargsiukai.O siaip iskrypimai,genderizmas,nagai,nuogi kunai,ir zviegesys.Ziuresim,kaip ketvirtadieni bus.
Vasaros nesitikiu,uzklota saule negali nei sviest nei sildyt,o kloja juodai,kasdien ir storai.Nu bet jus netikit taip trilais,tai nepasakosiu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 10, 10:02)
Labas rytas,

gerai,kad isijungiau tos eurovizijos beveik pabaiga.Kiauliu tvarto garsai,nei vienos dainos,nein vienos aprangos normalios.Scena gyvates nasrai,nieko naujo nuo pernai,dar blogiau mano akimis.Kas patiko,tai azerbaidzanas,bet jie ten visai neisipaise.Ramus,kuklus,daina su repo intarpais,visai ne siuolaikiniai.Nu ir nepateko,vargsiukai.O siaip iskrypimai,genderizmas,nagai,nuogi kunai,ir zviegesys.Ziuresim,kaip ketvirtadieni bus.
Vasaros nesitikiu,uzklota saule negali nei sviest nei sildyt,o kloja juodai,kasdien ir storai.Nu bet jus netikit taip trilais,tai nepasakosiu daugiau.

Luety , mūsų dangaus niekas nekloja .Saulė , šalnos , sausra... Kai giedros naktys - ateina šalna ant Lietuvos. Jau net ne šalna , jau šaltis - jei 1,50 m aukštyje lapus nuvirina. Pas mus nuvaiko ? Niekas sudygti negali, kas pavasarį pasėta. Rapsą šalnos "susprogdino", kiek bus derliaus ant šoninių ūglių - tiek ... Gal trečdalis planuoto ?
Vengrija vadinama Europos šiltnamiu . Ten, kiek važiavau per ją niekada nebūna plieskiančios saulės, visą laiką lyg pasiniaukę. Šilta tai taip , žemyninis klimtatas. Ir pora kartų dienoj palyja ...
Luety - tikėčiau jei matyčiau . Lėktuvus pvz . Lietų ...
Daugiausia lėktuvų matydavau vaikystėje, Zokniai gal 50-70 km . Naikintuvų . Sukdavo ir sukdavo raktus . Man labai nepatikdavo , netgi bijodavau , kad jau karas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 gegužės 2023 - 09:27
QUOTE(Luety @ 2023 05 10, 10:02)
Kas patiko,tai azerbaidzanas,bet jie ten visai neisipaise.Ramus,kuklus,daina su repo intarpais,visai ne siuolaikiniai.Nu ir nepateko,vargsiukai.

taip, šitų labai gaila. Man latviukus kažkuo priminė, kur kadaise du jauni dainavo.
Ir Nyderlandų daina melodingesnė buvo, irgi nepakliuvo. O bet Kroatija praėjo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 10:26)
Jau net ne šalna , jau šaltis - jei 1,50 m aukštyje lapus nuvirina.

Daugiausia lėktuvų matydavau vaikystėje, Zokniai gal 50-70 km . Naikintuvų . Sukdavo ir sukdavo raktus . Man labai nepatikdavo , netgi bijodavau , kad jau karas...

šian mačiau straipsnį, kad pramoniniuose soduose 90-95 proc. vaismedžių žiedų prarasta. Nebus šiemet lietuviškų trešnių, vyšnių, kriaušių. O ir obuolių taip pat.
Tai ne pas mane vieną viskas nušalo.
Mačiau miške mėlynių žydinčių, tai joms irgi amen. Bet ten kažkokios turbūt be laiko pražydusios, nes šiaip nežydi dar nei žemuogės, mėlynės gi truputį vėliau už jas būna.
Bet pamenu vienais metais kaip trinktelėjo toks šaltis gegužę, tai nebuvo visai nei žemuogių, nei mėlynių miške.

Man ir dabar nepatinka kai naikintuvą išgirstu. Nu labai nepatinka. Bet šiaip lėktuvų tikrai užtenka danguje, tiesiog mes nebežiūrim į dangų tiek, kiek vaikystėj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2023 - 09:43
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 08:26)
Luety , mūsų dangaus niekas nekloja .Saulė , šalnos , sausra...  Kai giedros naktys  -  ateina šalna ant Lietuvos. Jau net ne šalna , jau šaltis - jei 1,50 m aukštyje lapus nuvirina. Pas mus nuvaiko ? Niekas sudygti negali, kas pavasarį pasėta. Rapsą šalnos "susprogdino", kiek bus derliaus ant šoninių ūglių - tiek ... Gal trečdalis planuoto ?
Vengrija vadinama Europos šiltnamiu . Ten, kiek važiavau per ją  niekada nebūna plieskiančios saulės, visą laiką lyg pasiniaukę. Šilta tai taip , žemyninis klimtatas. Ir pora kartų dienoj palyja ...
Luety - tikėčiau jei matyčiau . Lėktuvus pvz . Lietų ...

Tai tu nematai dar?Dazniau stebek dangu tada.
Net oficialiai jau pripazinta,kad reikia dengt saule del klimato kaitos.

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 10, 10:48)
Tai tu nematai dar?Dazniau stebek dangu tada.
Net oficialiai jau pripazinta,kad reikia dengt saule del klimato kaitos.

Baikit - žiūriu aš į dangų vasaromis , kai kaime būnu . Namas ant kalno taigi . Erdvės bele kiek ... Kaune tarp namų nesimato. Kariniai lėktuvai gal 2 kartus metuose praskrenda ... Keleiviniai kažkur virš Trakų eina, na bet ir tų pamažėjo . Man matosi jų kelias ...
Tikrai nebūdavo tokių sausrų mano vaikystėje . Kaip tik lydavo ir lydavo .
Tai jei dengia tą dangų kur lietus ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 gegužės 2023 - 10:02
Saintlina, ar laistei - tręšei šį pavasarį rabarbarus ?
Jei jau leidžia žiedus vadinasi labai "biednai" gyvena. Priliek bent jau gerai . Aš du kartus jau numečiau jiems šlangą po pusvalandį. O kai nebevalgomi - po Jonų , tai gali daugiau patręšti. Užaugins galingas šaknis kitais metais bus geras derlius. UK taip ir augina juos. 3 metus augina , ravi , tręšia bet neskina lapų . Po 3 metų išrauna šaknis, sukrauna rūsiuose, tamsiai. Kai nori derliaus duoda šilumos ir vandens. Ir lyg raudonos ar kt dirbtinės šviesos. Tada užaugina labai raudonus kotus ... Išpindėjimas žinoma ax.gif
Luety , mano kaime dangus neuždengtas smile.gif Uždengtų - palytų bent ... Dulka dulka viskas .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 gegužės 2023 - 10:22
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 10:59)
Keleiviniai kažkur virš Trakų eina, na bet ir tų pamažėjo . Man matosi  jų kelias ...
Tikrai nebūdavo tokių sausrų mano vaikystėje . Kaip tik lydavo ir lydavo .

aš irgi pagrinde vasarą lėktuvus matau smile.gif vakarais ir naktim, kai su šuniu vaikštau. Gal jie teisiog aukščiau skraido, nei kadaise? Tamsiam danguj matau ne tiek mažai. Ir Vilniuj šiaip lėktuvai kyla, tai tikrai jų nėr mažai.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 11:16)
Saintlina, ar laistei - trešei šį pavasarį rabarbarus ?

laisčiau, bet tikrai tuos, kur žiedus leidžia, ne tiek ir daug. Ir netręšiau būtent tų. Gerai, nuvažiavus prigirdysiu ir primaitinsiu.
O raudonais kotais rabarbarų veislė kažkokia speciali yra. Skaičiau, kad kažkoks ūkis LT tik tą veislę ir augina būtent dėl raudonų kotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 gegužės 2023 - 10:24
QUOTE(saintlina @ 2023 05 10, 11:21)
aš irgi pagrinde vasarą lėktuvus matau smile.gif vakarais ir naktim, kai su šuniu vaikštau. Gal jie teisiog aukščiau skraido, nei kadaise? Tamsiam danguj matau ne tiek mažai. Ir Vilniuj šiaip lėktuvai kyla, tai tikrai jų nėr mažai.

PVZ kai vaikai mokydavosi UK ir grįždavo - tai visada pasijungdavom tiesioginį stebėjimą skrydžio... Ir per virtuvės langą matydavau kada lėktuvas praskrenda. Tais "keliais" tikrai eina lėktuvai, keleiviniai ar krovininiai . Bet kad taip dangų raižytų kaip naikintuvai mano vaikystėje - labai retai bematau. Zokniai miega šiais sunkiais laikais ? Skrydis taigi brangu .

https://www.vilnius-...iviu-eismas-ore
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 11:28)
  Bet kad taip dangų raižytų kaip naikintuvai  mano vaikystėje - labai retai bematau. Zokniai miega  šiais sunkiais laikais ?  Skrydis taigi brangu .

tai gal Zokniuose ir raižo? Aš toj pusėj visiškai nebūnu, tai negaliu pasakyti.

Vakar kabake sėdėjo US lakūnas. Kaip tik už lango prie pat manęs. Užtat aiškiai mačiau, kas ant uniformos buvo parašyta )) Pagyvenęs vyrukas, tai turbūt ne šiaip eilinis.
Atsakyti