Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 05 09, 22:48)
Ar Lietuve pateko i finala?

Lietuvė ketvirtadienio pusfinaly dalyvaus.
Atsakyti

Ar Lietuve pateko i finala?

Ji ketvirtadienio pusfinaly dalyvaus, ne šiandien 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 22:44)
Kol kas ten kažkoks opus 3 radijas 😄</p><p>Arba aš pasenau ir nebesuprantu šiuolaikinės muzikos 🤣

Man kol kas tik šveicarų daina patiko.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 20:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73070700" data-time="1683661712"><div><p>Ar Lietuve pateko i finala?</p></div></blockquote><p>Ji ketvirtadienio pusfinaly dalyvaus, ne šiandien </p>

aciu
Atsakyti
Azerbaidžano faina daina. Visiškai nepanaši į jų įprastai siunčiamas.
Atsakyti

Azerbaidžano faina daina. Visiškai nepanaši į jų įprastai siunčiamas.

Aha, tokia normali, rami.

Man gal dar suomiai visai nieko, linksmi. O daugiau tai nesąmonės kažkokios 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 )
Aha, tokia normali, rami.</p><p>Man gal dar suomiai visai nieko, linksmi. O daugiau tai nesąmonės kažkokios 

Ir nepraėjo ta normali.
Laimėtoja tai turbūt Loreen bus.. spėju taip net nemačius kitų atstovų smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina,kiek valandų miegi?Ir pakanka? bigsmile.gif
Atsakyti

Ir nepraėjo ta normali.
Laimėtoja tai turbūt Loreen bus.. spėju taip net nemačius kitų atstovų smile.gif

nepatinka man ji. Ne daina o kažkoks zviegimas 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 10, 07:36)
Saintlina,kiek valandų miegi?Ir pakanka? bigsmile.gif

pakanka dažniausiai smile.gif
Atsigulu apie vienuoliktą, kartais link dvyliktos, o apie penktą jau išeinam su šuniu. Bet pas mane nėr nemigos, užmiegu vos galvai ant pagalvės atsidūrus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida tu drąsi moteris... Nei saulės bijai , nei kastuvo ax.gif Aš ne tokia blink.gif
Eurovizijos mačiau pradžią ir smigau miegelio , tikrai labai neeurovizinės dainos pasirodė. Nesu fanė. Maltos vyrukų megztukus dar mačiau biggrin.gif . Vieni blizgūs kiti faini tongue.gif
Panašu , kad pas mane grįžta mezgiminė mūza. Tik laikas toks. Iki birželio visada sunkus. Dažai , bitutės, darbai ...
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 10, 07:59)
nepatinka man ji. Ne daina o kažkoks zviegimas 

ale va matai, į finalą praėjo beveik visos mums nepatikusios ))) išskyrus gal kelias )
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 10, 08:46)
Nei saulės bijai , nei kastuvo  ax.gif Aš ne tokia  blink.gif

Maltos vyrukų megztukus dar mačiau  biggrin.gif . Vieni blizgūs kiti faini  tongue.gif

na, kastuvo tai tu tikrai nebijai ))

man tie megztukai priminė Didžiulio triusikus ) jei pamenat jo Eurovizinį pasirodymą )
Atsakyti