Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

nu bet kai paklausiau, ar nori iseit is kariuomenes, sako - ne, nenoriu, man cia gerai. 

tai kodel eini , atsakymas - nusibodo konfliktai namuose ir amzinas  verkslenimas del budejimu ir pratybu

Prie ko čia norai?  

Mergaitės gali norėti :D 

Emocijos sau, faktai sau. 

Nieko, bus išbandymas pinigais. Jei nepabėgs, vadinasi myli...

Kaip mama gali susakyti faktus. Sprendžia vis tik jis pats... 

Atsakyti

Prie ko čia norai?  

Mergaitės gali norėti :D

Emocijos sau, faktai sau. 

Nieko, bus išbandymas pinigais. Jei nepabėgs, vadinasi myli...

Kaip mama gali susakyti faktus. Sprendžia vis tik jis pats... 

Tai taip, suprantu kad tik savo nuomonę galiu pasakyt, vistiek jis pats viską darys. Tik bedavojuosi, kad neramu man

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 14:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dusia37" data-cid="73070526" data-time="1683628284"><div><p>Prie ko čia norai?  </p><p>Mergaitės gali norėti biggrin.gif</p><p>Emocijos sau, faktai sau. </p><p>Nieko, bus išbandymas pinigais. Jei nepabėgs, vadinasi myli...</p><p>Kaip mama gali susakyti faktus. Sprendžia vis tik jis pats... </p></div></blockquote><p>Tai taip, suprantu kad tik savo nuomonę galiu pasakyt, vistiek jis pats viską darys. Tik bedavojuosi, kad neramu man</p>

čiupk 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Anidanda-imk 4u.gif ,sunku mamoms.Nesikišu nei į vieno šeimą,jiems gerai ir man turi būti gerai. ax.gif
Paiilsėjau tikrai mergaitės,pamėginau kasti žemę,rankos puikiai dirba,jokio nuovargio.Vistiktai gerai kelioms dienoms atitrūkti.
Mažojo graikinio lapai apašąlo,didžiojo,nematau viršūnių,per aukštai. bigsmile.gif Ridikėliai vos ne peraugę jau. blink.gif
Atsakyti
Ką iš rabarbarų mirksiukas.gif
https://nidosrecepta...TeVOZNspE5_f9dU
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 09, 18:14)

Nežinau kada aš turėsiu tiek rabarbarų, jog užtektų dar ir džemui biggrin.gif pernai tris kur pasodinau, tai tokiais plonais stiebeliais.. ir jau žiedynus krauna. Vieną kažkas nulaužė.
Šiemet prisodinau naujų, bet jie dar tik pradeda augt.

Atbuvau visą dieną laidotuvėse. Pavargau psichologiškai..
Atsakyti

Žiūrit eurovizija?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 21:57)
<p>Žiūrit eurovizija?</p>

Žiūrim smile.gif
Atsakyti

Anidanda, jei su sūnum tu racionali, tai natūralu, kad jo mergaitė emocionali ir tai tas, kam jis neišsiugdė atsparumo, net mama tai kitokia.

Iš kitos pusės, kada jei ne dabar jam klyst? Kai yra dar laiko klaidas ištaisyt. 

Savo argumentus pasakei, jos kitokie,- sprendimas jo. Nespausk, nes pasidarysi nemylima anyta, o jei ji emocijas sugebės įdarbinti, retės jo pasimatymai su tavimi. Tau to nereik.

Atsakyti

Anidanda, jei su sūnum tu racionali, tai natūralu, kad jo mergaitė emocionali ir tai tas, kam jis neišsiugdė atsparumo, net mama tai kitokia.

Iš kitos pusės, kada jei ne dabar jam klyst? Kai yra dar laiko klaidas ištaisyt. 

Savo argumentus pasakei, jos kitokie,- sprendimas jo. Nespausk, nes pasidarysi nemylima anyta, o jei ji emocijas sugebės įdarbinti, retės jo pasimatymai su tavimi. Tau to nereik.

Jai aš nieko nesakau, bendrauju maloniai ir draugiškai. Jinai is tiesų man patinka, gera mergaitė, tiesiog kai kur elgiasi nelogiškai. Kalbu tik su sūnumi tokiais klausimais. Bet jokiu būdu jos nepeikiu net jam, tik aiškinu apie pagarbą poroje ir ribas, kurias kiekvienas privalom ginti.

Atsakyti

Žiūrim smile.gif

Kol kas ten kažkoks opus 3 radijas 😄

Arba aš pasenau ir nebesuprantu šiuolaikinės muzikos 🤣

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 09, 20:10)

Ar Lietuve pateko i finala?
Atsakyti