Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka, sėjimui dar labai daug laiko. Pernais pasėjau dalį agurkų tik apie birželio 10. Puikiai derėjo... vėliau pasėsi, mažiau reikės ravėti :rolleyes: .

Morkas žiemai tikrai kai kurie daržininkai sėja birželio pradžioje.

Ps neskaniausias medus buvo Turkijoje, viešbutyje... tikrai ne augalų, o cukrinis.

Ingridėl pasėk kelias cukinijas į indukus.  Bus anksti . Pagrilinti ar salotos iš mažyčių labai skanu. Rudeniop jau nesinori.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 09, 05:16)
Labos

Aninanda nepergyvenk jaunas susidėlios viskas kaip turi būti. Dėl budėjimų ir t.t. aš daug metų su tuo gyvenau, MB dirbo tokį darbą... pareigūnas...na nėra žinok lengva lauki iš darbo kaip iš karo jo jo kaip iš karo su nepilnamečiais dirbo ...uf net nupurtė tas jausmas... bet niekada nekapsėjau tyliai ir kantriai laukiau ... O dukra baigė tekstilės inžiniere ir perspektyvos turėjo na ...dabar dirba programuotoja... persikvalifikavo jos vyras padėjo...nepergyvenk jaunas  4u.gif
Jūs norite į kaimukus...o aš ne ...man net pažiūrint į žemė silpna darosi ... nu kada čia man praeis...Lietaus reikia verkiant žemė net dulka, pirmininkas nepaleidžia dar laistymo žmonės pikti ir t.t. ...iš tikrųjų pas mus leitaus jau beveik mėnuo nebuvo....
Gražios dienos  tongue.gif

Labas rytas,

o pas mus lyja ir rytoj lis.rodo.Nemegstu tokiu daznu lietu,pernai buvo kaifas,be lietaus visa vasara.
Na del vandens tai cia jau nezinau kaip pavadint.Pas mus pajungia kovo 1d,atjungia lapkricio 1d.Kaip laikrodis.Po to praeina darbuotojas ir patikrina ar visi kranai,atvesti iki sklypu tvarkoj,ar neteka kur vanduo,o ir siaip liepia pranest,jei kas ne taip su vandeniu.Tik pernai rugpjuti ar rugseji neleido liet is slangos,ti su kane,prisipylus vandens .Atsieit taip sutaupys.DSiemet lyja ir lyja,tai gal ribojimu nebus.Ir uz vandeni atskirai nemokam.Uzmokam metini mokesti ir viskas.Bendrus plotus,kaip keliai ir pakeles tvarko is tu pinigu.Keliai tai baisus iki sodo sklypo,lyja,issimusa,zeme ten minksta.O tvarkyt zinoma neskuba.

QUOTE(IngridaB @ 2023 05 09, 06:42)

Labas rytas.
Jau namie.

Sveika sugryzus,nepersidirbk,palsedama dirbk.
Labai grazios spalvos geliu ir servyzo,nuostabu,kaip man patinka tokios spalvos.

[quote=Muka,2023 05 09, 07:31]Liūdna jaučiu sodininkai jau su šakėmis eis pas pirmininką  biggrin.gif

Ir as eiciau,jei taip pas mus butu. bigsmile.gif bigsmile.gif
Pas mus seimininkas namo isore dazys,atsiunte meistrus,per lietu vargsai krapsto kazka,ruosia dazymui,bus grazi isore,reiks geliu graziu ieskot,aplinkai papuost.
Toks durnas pavasaris,kad nezinau kaip ka sodint.Arbuzai ,cukinijos virsta lauk is induku,oras 15-17 diena,nakti 7-12.Turbut nesiu laukan,nors jie ir yra lauke,palikau uzvakar paunksmej pasigrudint.Sparagines sukisau po truputi,ziurejau,kaip gyvos,kai nieko neatsitiko,tai sukisau visas.Turbut rausiu ridikus ir i ju vieta cukinijas kisiu.Norisi jau savo darzoviu normalesniu,ne tik salotos ir ridikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 gegužės 2023 - 09:05

Tegu šunį įsigyja smile.gif
Papildyta:

Sveika sugrįžus 4u.gifjautiesi pailsėjus?

Turi ne tik šunį, o dar ir pusę zoologijos  sodo jie 🤣. Martele lb myli gyvūnus 

Atsakyti
Va va ,mes irgi nusprendėme,kad Turkijoje cukrinis medus,jokio skonio,kvapo. ax.gif
Dar randu šalnos iškadų,vieno sausmedžio viršūnė nušalo,gervuogės bespyglės nuvirė.Jaunos vyšnaitės,kurios jau žydėjo,nušaldė žiedus,dabar kurios žydi,tikiuosi, negavo šalnos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 10:07)
Turi ne tik šunį, o dar ir pusę zoologijos  sodo jie 🤣. Martele lb myli gyvūnus 

O, tai ne viena būna smile.gif
Atsakyti

O, tai ne viena būna smile.gif

nu va, bet vistiek dar ir berno reikia visa para pasonej :D

Atsakyti

Kaip suaugusio sūnaus mama, pati buvusi kažkam marti (amžinatilsi, tokerantiškas žmogus buvo), kitaip matau situaciją. 

Aš irgi visada juokauju, kad pagadins tos mergos vaiką... 

Arba, mano vaikui tik toks ( tokia).

Pas valdingą mamą labai sunkiai užauga vyriškas berniukas. O paskui konfliktas, kuri nugalės... senoji ar naujoji mama. O je naujoji mama tik inoringa, o ne valdinga? Visai blogai. 

Negalima kaltinti kito žmogaus. Mūsų pasirinkimai, ne kitų.  Ir tik laikas parodys ar geri.

Jei liks senojoje vietoje, ty paklausys mamos ir įvyks kokia nelaimė? Ar mes galime nuspėti ateitį? 

Toks mano požiūris ... 

Atsakyti

Kaip suaugusio sūnaus mama, pati buvusi kažkam marti (amžinatilsi, tokerantiškas žmogus buvo), kitaip matau situaciją. 

Aš irgi visada juokauju, kad pagadins tos mergos vaiką... 

Arba, mano vaikui tik toks ( tokia).

Pas valdingą mamą labai sunkiai užauga vyriškas berniukas. O paskui konfliktas, kuri nugalės... senoji ar naujoji mama. O je naujoji mama tik inoringa, o ne valdinga? Visai blogai. 

Negalima kaltinti kito žmogaus. Mūsų pasirinkimai, ne kitų.  Ir tik laikas parodys ar geri.

Jei liks senojoje vietoje, ty paklausys mamos ir įvyks kokia nelaimė? Ar mes galime nuspėti ateitį? 

Toks mano požiūris ... 

Tai man is tiesų patiktų, kad jis spręstų pats.

Atsakyti

Tai man is tiesų patiktų, kad jis spręstų pats.

O bandei kalbėti faktų o ne emocijų kalba? Kokia jie vaikai turi pagalvę?  Iš ko gyvens? Ko jie tikisi iš tėvų.... ir tt. Nubraižai gaires. Už bazarą turi atsakyti... vyrai. Niekada neaiškinu kaip daryti... pasakau pliusus ir minusus. Ir  savo žodžio laikausi jei ką.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 12:13)
Tai man is tiesų patiktų, kad jis spręstų pats.</p>

Tai jis ir mano, kad sprendžia pats smile.gif nieko nepadarysi, teks palaikyti bet kokį sūnaus sprendimą.
Atsakyti

O bandei kalbėti faktų o ne emocijų kalba? Kokia jie vaikai turi pagalvę?  Iš ko gyvens? Ko jie tikisi iš tėvų.... ir tt. Nubraižai gaires. Už bazarą turi atsakyti... vyrai. Niekada neaiškinu kaip daryti... pasakau pliusus ir minusus. Ir  savo žodžio laikausi jei ką.

bandziau. as apskritai visada su juo kalbu racionaliai, nesu ta emocinga dramatiska mamule :D. bet jis nemegsta kai apie pinigus pradedu kalbet, ar apie suirzta ir argumentas visada mazdaug toks -  "as nedurnas, rankos kojos sveikos, uzsidirbsiu, nepergyvenk". o apie perspektyvas, pliusus minusus, tai taip, esam kalbeje, bet vat sprendima vistiek priima drauge. ji jam kaip tik per emocijas ir eina , jai neva nesvarbu, kiek pinigu, svarbiau kad jis visada salia butu. na bet aisku niekada ji ir nemate jokio vargo , neskurdo gyvenime, dar nera dirbus, visada tevai jos ir seneliai jiems padeda maisto produktais, gal net pinigu jai kazkiek duoda, tai nesupranta gal ji. naturalu, jauna juk dar

man sioje situacijoje nepatinka mano sunaus pozicija, tas neturejimas stuburo, nusileidimas tokiuose pamatiniuose dalykuose, kurie nulems jo ateiti.

Atsakyti

Tai jis ir mano, kad sprendžia pats smile.gifnieko nepadarysi, teks palaikyti bet kokį sūnaus sprendimą.

nu bet kai paklausiau, ar nori iseit is kariuomenes, sako - ne, nenoriu, man cia gerai. 

tai kodel eini , atsakymas - nusibodo konfliktai namuose ir amzinas  verkslenimas del budejimu ir pratybu

Atsakyti