QUOTE(Muka @ 2023 05 09, 05:16)
Labos
Aninanda nepergyvenk jaunas susidėlios viskas kaip turi būti. Dėl budėjimų ir t.t. aš daug metų su tuo gyvenau, MB dirbo tokį darbą... pareigūnas...na nėra žinok lengva lauki iš darbo kaip iš karo jo jo kaip iš karo su nepilnamečiais dirbo ...uf net nupurtė tas jausmas... bet niekada nekapsėjau tyliai ir kantriai laukiau ... O dukra baigė tekstilės inžiniere ir perspektyvos turėjo na ...dabar dirba programuotoja... persikvalifikavo jos vyras padėjo...nepergyvenk jaunas
Jūs norite į kaimukus...o aš ne ...man net pažiūrint į žemė silpna darosi ... nu kada čia man praeis...Lietaus reikia verkiant žemė net dulka,
pirmininkas nepaleidžia dar laistymo žmonės pikti ir t.t. ...iš tikrųjų pas mus leitaus jau beveik mėnuo nebuvo....
Gražios dienos
Labas rytas,
o pas mus lyja ir rytoj lis.rodo.Nemegstu tokiu daznu lietu,pernai buvo kaifas,be lietaus visa vasara.
Na del vandens tai cia jau nezinau kaip pavadint.Pas mus pajungia kovo 1d,atjungia lapkricio 1d.Kaip laikrodis.Po to praeina darbuotojas ir patikrina ar visi kranai,atvesti iki sklypu tvarkoj,ar neteka kur vanduo,o ir siaip liepia pranest,jei kas ne taip su vandeniu.Tik pernai rugpjuti ar rugseji neleido liet is slangos,ti su kane,prisipylus vandens .Atsieit taip sutaupys.DSiemet lyja ir lyja,tai gal ribojimu nebus.Ir uz vandeni atskirai nemokam.Uzmokam metini mokesti ir viskas.Bendrus plotus,kaip keliai ir pakeles tvarko is tu pinigu.Keliai tai baisus iki sodo sklypo,lyja,issimusa,zeme ten minksta.O tvarkyt zinoma neskuba.
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 09, 06:42)
Sveika sugryzus,nepersidirbk,palsedama dirbk.
Labai grazios spalvos geliu ir servyzo,nuostabu,kaip man patinka tokios spalvos.
[quote=Muka,2023 05 09, 07:31]Liūdna jaučiu sodininkai jau su šakėmis eis pas pirmininką
Ir as eiciau,jei taip pas mus butu.
Pas mus seimininkas namo isore dazys,atsiunte meistrus,per lietu vargsai krapsto kazka,ruosia dazymui,bus grazi isore,reiks geliu graziu ieskot,aplinkai papuost.
Toks durnas pavasaris,kad nezinau kaip ka sodint.Arbuzai ,cukinijos virsta lauk is induku,oras 15-17 diena,nakti 7-12.Turbut nesiu laukan,nors jie ir yra lauke,palikau uzvakar paunksmej pasigrudint.Sparagines sukisau po truputi,ziurejau,kaip gyvos,kai nieko neatsitiko,tai sukisau visas.Turbut rausiu ridikus ir i ju vieta cukinijas kisiu.Norisi jau savo darzoviu normalesniu,ne tik salotos ir ridikai.