Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Bėda ta, kad aš suvokiu, kad mergina yra tokia, kokia yra. Kol kas ji dar taip mąsto, yra nesubrendus ir tai nepasikeis taip greit. Jai juk atrodo kad jinai nori su juo būt, nes tai meilė, prieraišumas ir tt.

Čia jo problema, kad pasiduoda ir nenubrėžia ribų. Vat ir mąstau, kaip jam išaiškinti, kad tokiuose dalykuose kaip darbas, profesija, negalima atsisakyt savęs. Kad mergina privalo tai priimt, o ne nurodinėti. Ir ji tai supras tik tada, kai jis atstovės savo poziciją, o ne nusileis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 08 gegužės 2023 - 19:49
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 08, 20:16)
<p>O plano konkrečiai jokio. Tipo eis į darbo biržą ir prašys kokių nors profesijos  kursų, anot jo "ką nors su kompais, programavimu, duomenų bazėm". Tai net nzn ar čia toks jau realistiškas jo planas. Ar taip ir dalina tuos kursus bet kam?

Na taip, ne kažką planas.. kursus gal ir dalina, bet tai tokiam darbui turi turėt gyslelę. Kas iš to, jei kursus baigus nelips tas darbas ir negalės jo dirbt?
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 05 08, 20:35)
<p>Dusia, Saintlina, o tai kaime nedirbat?

Kaime gi kitoks darbas smile.gif galva ilsisi smile.gif
Atsakyti

Na taip, ne kažką planas.. kursus gal ir dalina, bet tai tokiam darbui turi turėt gyslelę. Kas iš to, jei kursus baigus nelips tas darbas ir negalės jo dirbt?

Gal ir lips, mėgsta jis kompus. Gyslelę tai turbūt nei pats nežino, kokią turi. Ne kartą kalbėjomės, kad jis nieko per daug nemėgsta dirbt, neturi kažkokio konkrečiai potraukio. Vaikystėj mėgo sportą, lankė  teatrą ir sėdėjima prie kompo. Sporto pomėgį realizavo kariuomenėje ir jam tai tiko. Gal ir kompai tiks. Tik vat nzn ar taip paprasta gauti tuos kursus dykai, nu gal🤔.

Atsakyti
Labos

Aninanda nepergyvenk jaunas susidėlios viskas kaip turi būti. Dėl budėjimų ir t.t. aš daug metų su tuo gyvenau, MB dirbo tokį darbą... pareigūnas...na nėra žinok lengva lauki iš darbo kaip iš karo jo jo kaip iš karo su nepilnamečiais dirbo ...uf net nupurtė tas jausmas... bet niekada nekapsėjau tyliai ir kantriai laukiau ... O dukra baigė tekstilės inžiniere ir perspektyvos turėjo na ...dabar dirba programuotoja... persikvalifikavo jos vyras padėjo...nepergyvenk jaunas 4u.gif
Jūs norite į kaimukus...o aš ne ...man net pažiūrint į žemė silpna darosi ... nu kada čia man praeis...Lietaus reikia verkiant žemė net dulka, pirmininkas nepaleidžia dar laistymo žmonės pikti ir t.t. ...iš tikrųjų pas mus leitaus jau beveik mėnuo nebuvo....
Gražios dienos tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Gerai jau gerai , nebepavydėsiu Muka Tau sodo biggrin.gif Pas mane laistyk kiek vandens turi , ir elektros ... O sodo pavydžiu dėl to kad susitvarkyti gali wub.gif . O mano hektaruos visada bardakas ax.gif

Anidanda, pažiūrėk filosofiškai ... Geriau tegul pabando ir gailisi , negu nepabando ir gailisi . Visada galės grįžti jei bus blogai .

Pou dirbti Kaune patogiau negu kaime ... Ir koks tikslas - nuvažiuoti į kaimą ir sėdėti prie kompo ?
Remontai lyg baigti . Liko elektra ir plintusai . Pusę namelio bus sutvarkyta.
Nemezgu nieko gal antra savaitė. Visai užsilėkusi .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Labos

Aninanda nepergyvenk jaunas susidėlios viskas kaip turi būti. Dėl budėjimų ir t.t. aš daug metų su tuo gyvenau, MB dirbo tokį darbą... pareigūnas...na nėra žinok lengva lauki iš darbo kaip iš karo jo jo kaip iš karo su nepilnamečiais dirbo ...uf net nupurtė tas jausmas... bet niekada nekapsėjau tyliai ir kantriai laukiau ... O dukra baigė tekstilės inžiniere ir perspektyvos turėjo na ...dabar dirba programuotoja... persikvalifikavo jos vyras padėjo...nepergyvenk jaunas 4u.gif
Jūs norite į kaimukus...o aš ne ...man net pažiūrint į žemė silpna darosi ... nu kada čia man praeis...Lietaus reikia verkiant žemė net dulka, pirmininkas nepaleidžia dar laistymo žmonės pikti ir t.t. ...iš tikrųjų pas mus leitaus jau beveik mėnuo nebuvo....
Gražios dienos tongue.gif

Na mano vaiko budėjimai tai tikrai ne sunkūs. Pamiega kareivinese ir tiek. Pratybose tik fiziškai sunkiau. Ji kažkodėl negali viena pabūt, dėl to ir spaudžia jį. Vat to ir nesuprantu. Kas jau čia sunkaus pamiegot vienai kelias naktis per mėnesį?😁

Labas rytas,

Gerai jau gerai , nebepavydėsiu Muka Tau sodo biggrin.gifPas mane laistyk kiek vandens turi , ir elektros ... O sodo pavydžiu dėl to kad susitvarkyti gali wub.gif. O mano hektaruos visada bardakas ax.gif

Anidanda, pažiūrėk filosofiškai ... Geriau tegul pabando ir gailisi , negu nepabando ir gailisi . Visada galės grįžti jei bus blogai .

Pou dirbti Kaune patogiau negu kaime ... Ir koks tikslas - nuvažiuoti į kaimą ir sėdėti prie kompo ?
Remontai lyg baigti . Liko elektra ir plintusai . Pusę namelio bus sutvarkyta.
Nemezgu nieko gal antra savaitė. Visai užsilėkusi .
Gražios dienos 4u.gif

Tai nėra blogai pabandyt, aišku. Man tik neramu, kad jis pats to nenori, kad daro tai ne dėl savęs. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Jau namie.
Vakar kiek spėjau pamatyti aktinidijos tai tikrai nuvirė,citrinvyčiai aošąlo,o jau taip buvo sukrauti žiedai.Šiltnamiai gyvi,tik laistyti verkiant.Viskas suaugę,melionai virsta pikuoti,vieni arbūzai nesudygo.Gėlės,kad ūgtelėjo.Ir pasodinti 3 pomidorai ir 3 paprikos,gyvi. bigsmile.gif
Dar vakar dvi skalbiankes prasukau vakare,šiandien jau dirba.Po vaikų svečių pilna skalbimo,o po pietų svečiai jau atvažiuojamdarbas tesiasi.
+3 kg priaugtą,išmėtyti reikia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 09, 08:05)
Ji kažkodėl negali viena pabūt, dėl to ir spaudžia jį. Vat to ir nesuprantu. Kas jau čia sunkaus pamiegot vienai ?

Tegu šunį įsigyja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 09, )
Jau namie.

Sveika sugrįžus 4u.gif jautiesi pailsėjus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 09 gegužės 2023 - 08:17
QUOTE(saintlina @ 2023 05 09, 09:17)

Sveika sugrįžus  4u.gif jautiesi pailsėjus?

Žinok,net nežinau ką atsakyti.Gal paiilsėjųsi,dabar galvoju.Naujas nuotykis nuobodžiame gyvenime.Ne nu ne nuobodžiame irgi kasdien naujo kažkas vyjsta.
Medžiai nuo ryto ūžia bitėmis,mūsų medus vistiek skanesnis nei užjūrio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 09, 07:16)
Lietaus reikia verkiant žemė net dulka, pirmininkas nepaleidžia dar laistymo žmonės pikti ir t.t. ...iš tikrųjų pas mus leitaus jau beveik mėnuo nebuvo....

Ir dar mėnuo prognozės praktiškai be lietaus. Rodo kelias dienas tokį ot tiap, tai kaži ar išvis bus.
Sausa labai. Aš jau viską laisčiau savaitgalį. Šalnos stiprios baigėsi, mb pagaliau pajungė hidroforą darže, tai pyliau ir pyliau.
Atsakyti

Skaniausias mano ragautas medus buvo pirktas Albanijoje, kalnuose. Ir Italijoje, kalnuose, kažkokių kaštonų... nesupratom, bo nežinojo angliško  pavadinimo. Vaismedžiai neduoda daug nektaro, žiedadulkes tempia.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 09, 10:22)
Ir dar mėnuo prognozės praktiškai be lietaus. Rodo kelias dienas tokį ot tiap, tai kaži ar išvis bus.
Sausa labai. Aš jau viską laisčiau savaitgalį. Šalnos stiprios baigėsi, mb pagaliau pajungė hidroforą darže, tai pyliau ir pyliau.

Liūdna jaučiu sodininkai jau su šakėmis eis pas pirmininką biggrin.gif
Vis save guodžiu, kad nieko dar nepasėjau ax.gif nėra lietaus nieks nedygs ax.gif
Atsakyti