Pou man Tavo visos kvietkos sudygo ! Ir pomidorai . Labai gražus daigas Dietskij slakij pomodoro
Noriu į kaimą , ir nenoriu dirbti
mūsų norai sutampa
Tai pildykite savo norus 😄
Aš tai sėdžiu ir nesugalvoju kaip sūnui išaiškinti, kad nešoktų pagal panos dudele visame kame. Jinai jį verčia išeit iš darbo. Ir jis parašė prašymą išeit. Nors darbas jam patinka ir uždirba normaliai. Nu kosmosas visiškas, kaip taip gali moteris daryt
Aš tai sėdžiu ir nesugalvoju kaip sūnui išaiškinti, kad nešoktų pagal panos dudele visame kame. Jinai jį verčia išeit iš darbo. Ir jis parašė prašymą išeit. Nors darbas jam patinka ir uždirba normaliai. Nu kosmosas visiškas, kaip taip gali moteris daryt
man tai ir gresia to noro išsipildymas
bliamba, tai gaila, kad išeit ruošiasi, jei darbas patinka.. o tai ką ji jam siūlo vietoj to darbo? Kažkur konkrečiai nori, kad eitų?
man tai ir gresia to noro išsipildymas
bliamba, tai gaila, kad išeit ruošiasi, jei darbas patinka.. o tai ką ji jam siūlo vietoj to darbo? Kažkur konkrečiai nori, kad eitų?
Nieko konkrečiai. Tipo ieškokis kito darbo nuo 8 iki 5, be budėjimu, su laisvom išeiginėm ir pan. O jis tai juk neturi jokios kitos profesijos, jis profesionalus karys. Realiai nieko daug ir nemoka. Ir jam patinka jo darbas. Negana to, ji studentė, neldirba, jis ją išlaiko ir paskolą moka. Nesuvokiama man jos logika.
Bet va jo logika irgi ne kažką, nu kaip įmanoma ant tiek nesugebėt atstovėt savo nuomonės ir nubrėžti ribas
O tai ne geriau pirma susirast darbą? Gaila vaikio.
O tai ne geriau pirma susirast darbą? Gaila vaikio.Tai lygiai tą patį jam siūliau 😆. Bet jis negali išeit bet kada. Jo darbas kontraktais. Gali išeit tik po kontrakto. Kitaip tai bus laikoma dezertyravimu. Tai va liepą baigiasi 4 m kontraktas. Jam pasiūlė pratęsti su didesne alga ir pakelti laipsnį. Bet jis atsisakė ir parašė kad išeis iš vis us kariuomenės.
Žodžiu... Net nzn ar man jo gaila. Ir gaila ir pikta vienu metu. Kaip taip nesugeba galvot pats ir nusileidžia tokiuose pamatiniuose dalykuose merginsi, kurią nors ir myli, bet Juk mato, kad neturi gyvenimo patirties, yra jauna, vaikiška, ir tie jos ultimatumai tėra nebrandžios asmenybės kaprizai.
O plano konkrečiai jokio. Tipo eis į darbo biržą ir prašys kokių nors profesijos kursų, anot jo "ką nors su kompais, programavimu, duomenų bazėm". Tai net nzn ar čia toks jau realistiškas jo planas. Ar taip ir dalina tuos kursus bet kam?
Tiesiog panašu kad jis silpnas kaip asmenybė, ir tai mane neramina. Maža kokių dar nesąmoniu gyvenime taip gali nuveikti, kitų paspaustas
Na gal dabartiniam kontekste ji bijo dėl jo?
Dusia, Saintlina, o kaime nedirbat?
Dusia, tai dietskyj sladkyj ir yra gražus, pamatysi, kaip jis vėliau eis iš proto.
Na gal dabartiniam kontekste ji bijo dėl jo?Jinai dar iki karo lygiai taip pat jam lesė smegenis. Ji nemoka nei kiek būt viena. Netinka naktinės jo pamainos ir pratybos kas kelis mėnesius po porą savaičių. Dar netinka kad būna budėjimai kartais per šventes. Ji niekur jo vieno neleidžia. Net sportuot išeit. Visiškai visur kartu. Kontroliuoja kiekvieną minutę.
Suprasčiau baimę. Aš juk irgi bijau. Dar labiau nei ji. Jis gi mano vaikas. Bet gerbiu žmogaus pasirinkimą ir tvarkausi su savo baimėmis. Kurios net nelabai turi pagrindą dabar. Daugiau tokia hipotetine galimybė kol kas. O jei kas nutiktų, juk jį vistiek iškart demobilizuos, kur bedirbtu, buvusių karių nebūna.
Taip, buvusių karių nebūna.