Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šlykštus skonis yrA anyžiaus. Jokių pankolių , lapkotinių salierų ir ozo man nesiūlykit....

Daržas pas mane keli arai, kiek ten to ravėjimo...dar užmulčiuoju.

Na bet mano genai tokie... baba 80 su kastuvu bulbas sodindavo, mama 85 pas bites eidavo. 

Atsakyti

Šlykštus skonis yrA anyžiaus. Jokių pankolių , lapkotinių salierų ir ozo man nesiūlykit....

Daržas pas mane keli arai, kiek ten to ravėjimo...dar užmulčiuoju.

Na bet mano genai tokie... baba 80 su kastuvu bulbas sodindavo, mama 85 pas bites eidavo. 

Niam, lb skanu visi tie 🍽️

Atsakyti

MB sako kad reik pasisodinti medlievu. Aš nesu nei mačius nei ragavusi jų? Gal kuri auginat?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 07, 22:27)
<p>MB sako kad reik pasisodinti medlievu. Aš nesu nei mačius nei ragavusi jų? Gal kuri auginat?</p>

Tris pernai pasodinau,mb jaunystės uoga.Buvau ankščiau gavųsi dykai,pasodinau,nupjovė pjovėjas,dabar pirkau sodinukus,pasakiau jei norėsi,turėsi saugoti.Bet ir paukščiai myli,spėjome paragauti,nulesė. ax.gif
Atsakyti

Tris pernai pasodinau,mb jaunystės uoga.Buvau ankščiau gavųsi dykai,pasodinau,nupjovė pjovėjas,dabar pirkau sodinukus,pasakiau jei norėsi,turėsi saugoti.Bet ir paukščiai myli,spėjome paragauti,nulesė. ax.gif

Skanu?

Atsakyti

Skanu?

ir aš auginu, skanumas sąlyginis dalykas, kibirais kaip silauogiu nevalgysi, bet nuo krūmo palesti skanu. mano irgi čia uoga iš vaikystės . Sodinkit kaip krūmą dėl grožio, o uogos bus kaip prizas 😁

Atsakyti

Labas rytas, tai ką, berods šalnos į pabaigą. Reiks jau kisti pomidorus į žemę šiltnamyje 

Atsakyti
Labas rytas,
Tokio gerumo vakar mamos diena buvo wub.gif wub.gif wub.gif
Netgi bažnytėlėje palaiminimą gavome. Ten kitoks negu Kaune mirksiukas.gif . Tik niekaip nesuprantu , kodėl bažnyčia vis traukiasi ir traukiasi su metais. Vaikystėje tokia didelė buvo biggrin.gif
Medlieva geras augalas, nereiklus dirvai . Gerai auga smėlynuose. Krūmas nemenkas, bet paukščiai labai mėgsta. Tai būna tik paragauti.
Mergaitės gal kuriai reikia medėjančio bijūno ? Atsivežiau iš sesės 4. Iš sėklų pas ją užaugo . Baltas arba rūžavas, loterija .
Gražaus ir darbingo pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Luety kur dingai ? Neramu man ...
Kaip kojytė ?
Atsakyti
Luety gal karališkus renginius stebėjo?
Atsakyti

Medlieva ir maniškio vaikystės uoga. Auginom kelis metus, bet pasisekė paragaut porą uogų,- paukščiai greitesni buvo. 

Skonis toks tarp aronijos ir mėlynės. Bet jų įvairiausių yra, tai kitų skonis gali būt kitoks.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 08, 09:02)
Luety kur dingai ? Neramu man ...
Kaip kojytė ?

Labos 4u.gif esu esu,tik neturiu ka pasakyt nei apie braskes,zembraskes,medievas,bulves,ju rusis ir t.t.Tai paskaiciau vakar ir tiek.Buvom sode,sparagines pasodinau,paliejom pomidorus,paskabiau juos,prisiskynes salotu,ridiku ir namo.Gaminau pietus ir to laiko ne kazka.

QUOTE(saintlina @ 2023 05 08, 09:24)
Luety gal karališkus renginius stebėjo?

Ziurejau inauguracija ne is intereso,bet del istoriskumo.Paskui nusibodo.Del antimonarchistu sukilimo buvo sustiprinta apsauga ir daug dar numatytu remginiu cancelinta,bet man uzteko ir to ir taip daug laiko ateme tas ziurejimas.
Rode,lietus bus,bet nelyja ,apsiniauke 14 silumos.
AA,kaip pas jus.Pavydziu tau bulviu svieziu.Nusipirkom maisiuka,puse ismetem,juodos demes,pjauk,skusk,ka nori daryk,puse bulves nebera.Maniskes tik dar antra karta vagosim tuoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 gegužės 2023 - 14:13