Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2023 05 07, 12:41)
<p>Kiek jūs visko daug auginat... Aš lyavėse nuo ravėjimo kryžium gulėčiau</p><p></p><p>Muka, šilauogės, kiek daug - pasaka.</p>

Na matysime kaip ten su pasaka nes investicija tai oi oi kiek vien durpių 30 maišu po 250 litru gerai ne iš kart o per 4 metus procesas tęsėsi biggrin.gif
Atsakyti

Kiek jūs visko daug auginat... Aš lyavėse nuo ravėjimo kryžium gulėčiau Muka, šilauogės, kiek daug - pasaka.
Tai kaip suprantu tas braškės augina susodintas plevelej, ir nereikia ravėti 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 07 gegužės 2023 - 11:13
QUOTE(Muka @ 2023 05 07, 11:48)
Na matysime kaip ten su pasaka nes investicija tai oi oi kiek vien durpių 30 maišu po 250 litru gerai ne iš kart o per 4 metus procesas tęsėsi  biggrin.gif

Aš kažkaip privežiau spyglių iš miško šiemet šiluogėms.Matysiu kaip šiemet bus?Irgi 15 turiu,viena nusipaipalojo,mažutė labai buvo.
Juokėsi iš manęs,kai pirkau šiluoges po 0.44 euro,puikiai auga,pernai pasodintos ju ir uogų davė.Matysime šiemet. ax.gif
Tai pas jus maži kiekiai.Juodųjų serbentų dabar su naujais sskaičiavau senų apie 15 su naujais tikrai bus virš 20. bigsmile.gif Ir auga juodieji puikiai. ax.gif Vyšnių tikrai virš 10 pasodinta.Medlievų vien trys,aronijų-3,sausmedžio-5 krūmai.13 obelaičių iš rudens ir visos prigijo. mirksiukas.gif Braškių kažkaip užtenka,na šiemet pirmametės bus šiltnamyje,išvažiuojnat mačiau kelias užuomazgas uogų jau. mirksiukas.gif Agrastų daug irgi prisodinau,gavosi toks mini naujas sodas.Manęs neliks,sodas liks naujas.Senas kaip ir aš po truputi miršta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 07 gegužės 2023 - 13:10
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 07, )
Tai kaip suprantu tas braškės augina susodintas plevelej, ir nereikia ravėti 🤔

Jau su braškėm tai yr ką veikt ir plėvelėj auginant. Vien ūsų karpymas gali atmušt visą norą jas augint..
Atsakyti

QUOTE(saintlina @ 2023 05 07, 11:26)
Kad ir paprastos žemuogės tiek kainuoja smile.gif
Papildyta:
A kodėl tu manai, kad pas mane nuo pernai nelikę?  biggrin.gif

Eik jau, kur čia tokia kaina išrovei. Po 0,50 kaina paprastų.

Aaa.. jei nuo pernai liko plantacija, tada jo, su tavim viskas gerai biggrin.gif

QUOTE(Pou @ 2023 05 07, 11:41)
<p>Kiek jūs visko daug auginat... Aš lyavėse nuo ravėjimo kryžium gulėčiau</p><p></p><p>Muka, šilauogės, kiek daug - pasaka.</p>

Tai mes kryžium gulėdamos ir ravim bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 07, 10:52)
Man bjaurokas jų skonis.</p><p></p><p>Labas rytas🌷</p>

Kaip suprast tą bjauroką? Su kuo palyginti? Kartus, sausas, sprangus ?
Atsakyti

Jau su braškėm tai yr ką veikt ir plėvelėj auginant. Vien ūsų karpymas gali atmušt visą norą jas augint..

Tai esu auginus ne plėvelėj, atšoko fantazija, neverta man vargo 

Atsakyti

Eik jau, kur čia tokia kaina išrovei. Po 0,50 kaina paprastų.

Aaa.. jei nuo pernai liko plantacija, tada jo, su tavim viskas gerai biggrin.gif

Tai mes kryžium gulėdamos ir ravim bigsmile.gif
Papildyta:
Kaip suprast tą bjauroką? Su kuo palyginti? Kartus, sausas, sprangus ?

Net nzn kaip apibūdinti, kažkoks šleikštus, kaip vėmalų biski poskonis 😁. Gal dar nuo veislės priklauso, nzn

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 07, 15:48)
Net nzn kaip apibūdinti, kažkoks šleikštus, kaip vėmalų biski poskonis 😁. Gal dar nuo veislės priklauso, nzn</p>

nu labai originaliai apibūdinta biggrin.gif Vadinasi jų skonis nedaug kam tinka.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 07, 16:12)
nu labai originaliai apibūdinta biggrin.gif Vadinasi jų skonis nedaug kam tinka.

Arba Anidandos skoniui ne viskas tinka smile.gif
Va tu manęs paklaustum, kokio skonio svogūnai. Pasakyčiau, kad brudų brudas, burnon įsidėt neįmanoma )))
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 07, 15:48)
Net nzn kaip apibūdinti, kažkoks šleikštus, kaip vėmalų biski poskonis 😁.

Priminė Hario Poterio visokio skonio pupeles )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2023 - 18:11

Tai taip, skonis draugų neturi 😄

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Man tik vėdarai nepatink. Na ir visokie austriai, šmaustriai - glitėsiai. Na ir laaaaabai smardūs dalykai.

O jei tos žembraškės tokios, kaip atrodo, kad cukruota uoga, tai man jos tiesiog tokios plastikinės. Valgomos, bet nežavi. Jei nemaišau. 

Aš braškes auginčiau taip pat, ir žemuogyną tyrėčiau. Na bet grambuoliai nudusina akyse. 

Atsakyti