Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Mukute, reikia tokio nieko neveikimo dienų. O vėliau pasėsi, mažiau ravėti reiks... pvz morkas ar burokėlius. Pasėjus gegužės antroj pusėj mažiausiai vieną ravėjimą sutaupai.

Kelionė bus gera, savus pačiupinėti visada smagu... seses pačiupinsiu.

Aš  šiemet pasodinau žembraškių. Brangios kaip velnias, bet  prireikė.

Bulvės pomidoro hibrido taip ir nenupirkau... gal kitą savaitę nevažiuosiu. Nepaspėjam. Remontai, darbai ir kiti reikalai...

Man į kaimą reikia ale senovinės spintos. Nebrangiai,  kaip į kaimą. 

Gražios mamos dienos. Aš vakar gavau narcizų glėbį.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 07, 08:50)
Aš  šiemet pasodinau žembraškių. Brangios kaip velnias, bet  prireikė.

Prisiskaičiau per žiemą irgi apie žembraškes. Kaina jooo, 1-2€ už daigą prašo. Žydėjimas jų įspūdingas 👍 bet dėl uogų skonio nuomonių visokių. Vieniems skanios, kitiems šiaip sau. Nors jų yra dviejų rūšių, kažkuo skiriasi, nežinau kuo.
Kai paragausi, papasakok kiek ten tiesos.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 07, 08:29)
Kokių braškių veislių užsipirkai ir kokį kiekį?

105 vnt smile.gif Elkat, Asia, Polka, Magnus ir Salsa.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 07, 09:29)
105 vnt smile.gif Elkat, Asia, Polka, Magnus ir Salsa.

Tu, tik TIEK pirkai?? blink.gif vaje.. kas tau atsitiko? biggrin.gif
Asia labai labai gražios, diiidelės uogos, auginau pernai. Išroviau lotuliukas.gif Neatitiko mano skonio standarto. Tokios biškį komercinės, valgomos, transportabilios, bet man yra skanesnių.
Polka labaaaai skanios, mano skoniui liuks, padvigubinau daigų skaičių ir dar šįmet dauginsiu.
Salsa irgi auginau seniai, geros, skanios, neišsaugojau veislės. Ir nereik.
Kitų neauginau. Tai va tokia mano nuomonė ir skonis . Nors niekas to ir neklausė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 07 gegužės 2023 - 08:57
Jazau braškių daigai šimtais vienetų blink.gif na man užtenka 50 ax.gif nors va silauogiu 15 krūmu …. O uogas valgo mamukas ir MB,…
Dusia gero tau pasibuvimo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 07, 10:19)
Jazau braškių daigai šimtais vienetų  blink.gif na man užtenka 50  ax.gif nors va silauogiu 15 krūmu …. O uogas valgo mamukas ir MB,…
Dusia gero tau pasibuvimo  mirksiukas.gif

biggrin.gif Mukut, braškes tiesiog ėdu. Ir vis mažai bigsmile.gif Bet užtat nevalgau nei kiaulienos šonkauliukų, nei kepsniukų, nei spirgų, bulvių, cepelinų ir kitokių lietuviškų tautinių gėrybių. Nemėgstu net užuost tokius valgius. Žiaurus man maistas.
Matai, mes tinkam į drauges. Ko tu mažai sodini ir valgai, man tinka. Ir atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti

Gražios visoms dienos ❤️

Atsakyti

Man vis tik skaniausia uoga yra agrastas :D . Paskui trešnės... 

Agrastų du krūmai,  per akis. Trešnės trys. Jei nuo špokų apsaugau, tai  atsivalgau.

Pas mane braškės prastokai auga. O žemuogės puikiai. Galvoju gal žembraškėm patiks?

Atsakyti

Prisiskaičiau per žiemą irgi apie žembraškes. Kaina jooo, 1-2€ už daigą prašo. Žydėjimas jų įspūdingas 👍 bet dėl uogų skonio nuomonių visokių. Vieniems skanios, kitiems šiaip sau. Nors jų yra dviejų rūšių, kažkuo skiriasi, nežinau kuo.
Kai paragausi, papasakok kiek ten tiesos.

Man bjaurokas jų skonis.

Labas rytas🌷

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 07, 11:37)
biggrin.gif Mukut, braškes tiesiog ėdu. Ir vis mažai  bigsmile.gif Bet užtat nevalgau nei kiaulienos šonkauliukų, nei kepsniukų, nei spirgų, bulvių, cepelinų ir kitokių lietuviškų tautinių gėrybių. Nemėgstu net užuost tokius valgius. Žiaurus man maistas.
Matai, mes tinkam į drauges. Ko tu mažai sodini ir valgai, man tinka. Ir atvirkščiai  biggrin.gif

Oi jaunystėje po viedra jo jo viedra braškių suvalgydavau o dabar jau ne … neskanu tiesiog… dabar ir mesa neskanu … bus ateity, kad tik žole ruosnosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 07, 09:06)
Prisiskaičiau per žiemą irgi apie žembraškes. Kaina jooo, 1-2€ už daigą prašo.

Kad ir paprastos žemuogės tiek kainuoja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2023 05 07, 09:56)
Tu, tik TIEK pirkai?? blink.gif vaje.. kas tau atsitiko?  biggrin.gif

A kodėl tu manai, kad pas mane nuo pernai nelikę? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 gegužės 2023 - 10:26

Kiek jūs visko daug auginat... Aš lyavėse nuo ravėjimo kryžium gulėčiau

Muka, šilauogės, kiek daug - pasaka.

Atsakyti