Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pou, jei ežiuolės paprastos tinka, sakyk, per pašto matą atmesiu kerą, pas mane jos plečiasi kazkaip smarkiai 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 06, 14:55)
eisiu baklazanu sodint.But gerai kad be ziemines striukes biggrin.gif

O baklažanams striukes uždėsi? Jiems gi šalčiau negu tau ))
Atsakyti

Kukuška, nenoriu varginti tikrai, ačiū. Nusipirksiu gi kokiam gėlyne.

Atsakyti

Dusia, Milda sudygo? Vargani daigai? - panašūs į Skarius turėtų būt. Man jau stresas dėl tos Mildos. Kodėl pernai vienintelei tau kažkoks peresortas papuolė.

Jei jau vėl koks netikęs, gausi tikrą pomidorą.

Man įdomu ar pavyks Taifūną išhibridinti normaliai.

Atsakyti

Liaudyje tai Galios diena arba Cibulinė. Šią dieną sėdavę žirnius ir sodindavę svogūnus. Kad svogūnai būtų geri, juos sodindavo tuomet, kai danguje kartu nebūna saulės ir mėnulio – t. y., arba anksti ryte, kai dar saulė nepatekėjusi arba vėlai vakare, kai dar nespėja pasirodyti mėnulis.

Šią dieną bitininkai spėdavo, koks šiemet bus medus. Jei diena giedra, saulėta – bus daug medaus, jei apsiniaukusi – mažai.

Ta proga ką tik pasejau žirnių 🤣

Atsakyti
Jus pavyti????? bigsmile.gif
Visterija,mačiau Turkijoje žydi. wub.gif Oleandrai tik skleidžiasi,panašiu laiku pernai Graikijoje buvo pats žydėjimas. wub.gif Brugmansijas mačiau jau žydinčias. bigsmile.gif
Šiandien vėsu,lietus. ax.gif
Mukute,LT nepalyginsi masažo.Bent man neteko tokio sutikti?Kad užliptų ant stalo,kartu su manimi ir tikrai iš jėgos masažuioti. bigsmile.gif Ir iš priekio ir iš nugaros lipo ant stalo.Patiko.Šią naktį ir rankos netirpo. mirksiukas.gif
Ekskursija kaip ekskursija. ax.gif Labai didelio įspūdžio nesukėlė. ax.gif
Nusipirkome kaljaną,bandysime namuke svečiams naujieną.Kaip nors parsigabensime? mirksiukas.gif
Saintlina,sviestinė labai graži. wub.gif
Dėl geležies,jau pasakojau.Pagėriau geležies ir išvažiavau į Minską ekskursijon,.Kaip dėjau šlapintis su krauju,išgaščio buvo daugiau nei pažinties su Baltarusija.Grįžau pas urologą,liepė mesti visus preaparatus geležies. ax.gif
Atsakyti

Soliariumas

Atsakyti
Kokia grazi vieta,aninanda.Tau reikia kokiu aukstu geliu nusipirkt ,kosmeju,lubinu ,rusmeniu,pentiniu .Jie paprasta augint ,nustelbia piktzoles.Ir pagrindine grazaus aplinkos dizaino taisykle- augalu turi but daug,grupes.Tada jie atrodo ispudingai.Net tie smidrai grupem ar eilem atrodys ispudingai.O jie kuo daugiau kasioji tuo geriau auga.
Saintlina,mano augalai po agropleve gyvena.Atsivilko is lietuvos ir cia siberija ir agropleve is paskos.
Atsakyti

Kokia grazi vieta,aninanda.Tau reikia kokiu aukstu geliu nusipirkt ,kosmeju,lubinu ,rusmeniu,pentiniu .Jie paprasta augint ,nustelbia piktzoles.Ir pagrindine grazaus aplinkos dizaino taisykle- augalu turi but daug,grupes.Tada jie atrodo ispudingai.Net tie smidrai grupem ar eilem atrodys ispudingai.O jie kuo daugiau kasioji tuo geriau auga.
Saintlina,mano augalai po agropleve gyvena.Atsivilko is lietuvos ir cia siberija ir agropleve is paskos.

Ten nieko nepakasiosi taip paprastai. Žemė kieta moline, kaip betonas, neįkiši nieko. Duobes medeliams kasam tik po didelio lietaus. Daržas vazonuose ir pakeliamose lysvėse, kurias pripildziau pirktiniu žemių. Esu nupirkus gėlių sėklų, kurias galima set tiesiai į pievą. Tai laukiu lietaus, reiks bandyt apset vieną prūdo šlaitą, nes ten net nupjauti žolės neina, statoka, auga kažkokie sabakstynai.

Laukinė pas mane gamta, aplink nesienaujamos pievos. Toks jau ir bus natūralu mas čia. Tik dar medelių sodinimo daug visokių 

Atsakyti
Tesiog uzklok zeme juoda paprasta pleve.Ivyks alchemija ,biochemija ,galvanika ir kiti burtai.
Zeme suminkstes.Net labai prastose vietose veikia.
Atsakyti

Tesiog uzklok zeme juoda paprasta pleve.Ivyks alchemija ,biochemija ,galvanika ir kiti burtai.
Zeme suminkstes.Net labai prastose vietose veikia.

Kiek laikyt reikia? Reiks bandyt šitą alchemija, nors ir sunku patikėt kad tas betonas gali suminkštėt 😆. Mano vaikas šokinėja ant kastuvo, kai nori duobę iškasti. Ir tai tik po gero lietaus įstengia, kai įmirksta. Db tai be šansų 

Atsakyti
Kuo ilgiau tuo geriau.Pas mane po tais juodais celofanais visos apylinkes gyvates apsigyveno.Bet cia man priklauso ,pagal charakteri biggrin.gif
Atsakyti