Pou ,ar kada kvestionavau ar aptarinejau tavo asmenini gyvenima,kazka tokio? Siaip gi yra copy paste ,viska galima irodyt.
AA, ar tu supranti, kad šioje temoje aš noriu kalbėti tik tai, kas liečia šią temą? Paliečiau aną temą, nes tiesiog nenoriu, kad šioje temoje gyventumėte anos temos nuoskaudomis. Kurios net ir manęs neliečia. O pastoviai tąsot. Kokios mes ten likusios bjaurios ir piktos, ir kitokios. Kad reiks gerti ne tik kalio jodidą. Kam tau tą negatyvą nešiotis, grasint? Sakai, nežinau kažko, kas ten nutiko? Taip, žinoma, kad tikriausiai daug ko nežinau. Bet tai tegu ir lieka tai tarp tų, kurių tarpe tai atsitiko.
Na nepatinku aš tau, tai ir nepatinku. Praeik. Juk aš tau svetimas žmogus. Jei tu galvoji, kad aš tau pavydžiu žinių ar įsitikinimų, patikėk, kad ne. Patikėk, tikrai NE. Kievienas turi tiek, kiek turi ir, jei nori, žinias gausina. Jei aš kažko nežinau, džiaugiuosi, jei žino kitas. O mano prielankumas kažkam, tai yra tik mano prielankumas. Ne tavo ar kitos. Mano.
Nenoriu aš niekame knistis. Nenoriu. Supranti? Jokių coopy paste, šmaist. Tiesiog tie pastovūs debatai kelia man milžinišką nuovargį.
Va jei jau tu esi ekstrasensė, kaip sakai, tai turėtum jaust ne pyktį iš manęs, o neviltį, pavargimą. Rietenos atima iš manęs energiją, o jos man ir taip reik.
Graikiniai riešutai dar be lapų. Tikiuosi nenušalo. Išleidžia kitus jei nušala. Tik jau augimas ne kažką.. Ginkmedis irgi be lapų... aktinidijų neturiu. Kiek sodinu aktinidijų, tiek amen pas mane joms. Sodinu svogūnus, ne pagal Atę? Kažin kaip derlius? Meistras namus tvarko, tai bijau išgąsdinti. Babos metai vis tik
Graikiniai ir aktinidijos, šilauogės labai jautrios šalčiui. Visuomet sode nuvirindavo šalnos, jei tik pasitaikydavo. Iškasėm.
Išleidžia lapus, bet jau nebežydi. Ir pas mane dar tik pumpuriukai buvo. Nebėr. Juodos šakos.
Papildyta:
Aš tai sakyčiau, šilauogės puikiai šalnas pakenčia. Kiek kartų žydėjo per stiprias šalnas, niekad nė trupučio neapšalo.
Saintlina, tikrai? Anyta iškasė. Trs metus nuvirino iš eilės. Aš tai prieš labai, vis duodu šansą. O ji jau aplink šilkmedį suka ratus, nes uogų neparagauja. O man vien dėl šešėlio medžiai patinka. Nepatinka tik "gazonai". Tuoj viską praretins 🌞 Na bet ji ten šeimininkė, negali pykt
Šilkmedį reikia gerai genėti. Netingit... uogos man šlykščiai saldžios. Nevalgomos. Šilauogė nėra nušalusi pas mane niekada. Riešutmedis ir ginkmedis ne kartą. Maniškis riešutmedis toks jau medis, 10 metų. Man neatrodo pumpurai nušalę.
Oras geras, beveik nėra vėjo, saulė šilta vis tik. Gegužinė.
Patikrinau. Keli lapukai pajuodę, tie kurie apačioj. Viršūnėje žiedai ir lapai gražūs. Apačioj, tai kažkas 1,50 metro. Riešutmedis...
Su šilkmedžiu tai reikalai tokie. Žydi gausiai, lyg užmezga, o paskui fit ir nė vienos uogos. Gal reik draugės? Nors sakė, nereik.
Man taip pat per saldu. Vyro vaikystės nostalgija.
Specialiai nuėjau pažiūrėt. Nu ne, visų lapukai sveiki. Truputį violetiniai, bet čia baika, pažaliuos.
Viena iš šiltnamio su žiedais buvo persodinta į lauką, tai va dėl tų žiedų nesu tikra. Bet lapeliai tikrai neapšalo.
Šaunuolė Dusia jau svogūnus sukisai o aš tik apejau žeme ir viso užteko to eisiu sutinti kopūstų su šonkauliais
Muka, viduryje savaitės nebūsiu... užmečiau agroplėvelę, išgyvens. Sėkliniai, žydyoliu beveik nebūna ...