Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA, paskutinį kartą, aš kalbėjau apie šitą temą, kad tave išmetė, nors niekas nemetė. Slaptų temų nežinau, nesidomiu. Žinių tu daug turi, bet Mikalda iš tavęs nekokia mano požiūriu . Man nepatinka, kai tu susirandi auką ir ją ėdi, Pou pvz, arba mane kandžioji, vien dėl to, kad kažką kitaip nei tu paskė ir tiek. 

Mano močiutei rozę uzkalbejo, padėjo. Tai kaip ir turėčiau tikėti, ane

Salna padare žalos , aktinidijų lapai apiplikyti, graikiniai apšalę iki pat viršaus , vynuogių gaila, kriaušes žydi, žalos kaip ir nematyti, bet viską laikas parodys

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 06, 10:41)
<p>Kitose šalyse stato pulverizatorių su galingu ventiliatorium.

Ir pas mus pramoniniuose soduose purkštuvus stato, virš vaismedžių aukščio. Purškia per naktį kai šalnas praneša.
Atsakyti

Todel kad jokios logikos jus nesimoket,paprasciau nebuna.Elektros iskrovos ,ikrovos,indukcija.Zmoniu skirtinga kraujo sudetis ir skirtingas ilelektrinimas ir inervacija.
Beje labai daug lemia namu ,kur gyvena sudetis biggrin.gif
Beje tie elektriniai vienas kita jaucia,ir tik tam tikros kraujo sudeties zmones gali tai daryt

Sory, bet nieko čia paprastai tu nepaaiškinai 😂.

Atsakyti
Tiek su tavim tiek su pou as susiriejau del politikos.
Tik tiek.Jus esate dabartines valdzios gerbejos ,as ne.Opozicija taip sakant.Su pou susiriejau ,kai ji bande mane itikint kad lietuvos sveikatos sistema yra tokia gera,kad geresnes but negali.O tu pareiskei ,kad as lietuvos nemyliu.Va tokia trumpa nesutarimu istorija.
Ir atvirai sakant kukushka ne tau mane vertinti.
Tie uzkalbejimai tai daugiau fizika ,galvanika .Reikia bent baziniu fizikos ziniu tam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gegužės 2023 - 10:15
QUOTE(kukuska007 @ 2023 05 06, 11:07)
Man nepatinka, kai tu susirandi auką ir ją ėdi..

Salna padare žalos , aktinidijų lapai apiplikyti, graikiniai apšalę iki pat viršaus

Dėl šito visiškai pritariu. Labai krenta į akis..

Taip, graikiniai ir pas mane iki viršaus juodi.
Atsakyti
Saintlina ,pou uzkabino viena momenta,tai buvo pandemijos metu ,kur as turiu daug asmeniniu problemu ,bet tai sakykim tik zodis toks,daugiau frustracija.Paskui dar baimes metu ir surajevo istorija.Jei manot ji pou automatiskai teisi nes ji pou ,o kukushka auksciausioji arbitre ,tebunie.
Niekada ne zodzio nesakiau apie kazkokias asmenines savybes ar asmeninius dalykus.Turekit bent orumo pripazint .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gegužės 2023 - 10:21

Mano promočiutė, buvo žolininkė, gyduolė, mokėjo ir užkalbėt. Aš to neneigiu.

Beje, buvo laikas, kai man viskas rankose sproginėdavo. Per chemijos laboratorinius iššaudavo net vanduo, negalėdavau nieko kaitint. Dėstytojai stebėdavosi, šalia stovėdavo. Jau ir pati bijodavau. Laikrodžiai stodavo, elektriniai prietaisai gesdavo, trumpindavo. Ir turėjau raganišką nuojautą.

Bet dabar praėjo. Seniai. 

Anksčiau nėštukes nujausdavau ir visada lytį pasakydavau. Ir pasakydavau datą, kurią gimdys. Kaip ir mano diedukas, kurio mama buvo gyduolė. Diedukas apie nėštumą pasakydavo, kai net pačios moterys nežinodavo, kad jos nėščios.

Draugės vyras juokėsi, kad reik man skambint, kai šeimą planuos, - dukros labai norėjo.

Bet va dabar vėl normali esu 🌞

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 06, 11:13)
Tiek su tavim tiek su pou as susiriejau del politikos.
Tik tiek.Jus esate dabartines valdzios gerbejos ,as ne.

Bet tai negi dėl to reik rietis? Kiekvienas turi savo požiūrį ir jei tai niekaip netrukdo gyventi kitiems - tegu ir turi.
Atsakyti
Pou ,ar kada kvestionavau ar aptarinejau tavo asmenini gyvenima,kazka tokio? Siaip gi yra copy paste ,viska galima irodyt.
Atsakyti

Bet tai negi dėl to reik rietis? Kiekvienas turi savo požiūrį ir jei tai niekaip netrukdo gyventi kitiems - tegu ir turi.

Dėl politikos žmonės ne tik riejasi, bet netgi karus pradeda 🤣. Temperamento klausimas 

Atsakyti

Dėl šito visiškai pritariu. Labai krenta į akis..

Taip, graikiniai ir pas mane iki viršaus juodi.

Mano graikinių vienas 2 m sodinukas nudžiuvo po žiemos, o kitas lyg ir sukroves pumpurus, bet jie nesprogsta, tai gal irgi nusalo 🤔

Atsakyti
Man priimtina rietis del politikos.Nepriimtina diskutuot apie svetimu zmoniu gyvenima.Va toks ir skirtumas.Va tokia ir mikalda ,morale ir etika.
Atsakyti