Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ponios ,viskas yra dabar atsekama,adminai gi ID MATO biggrin.gif

SM dar turi adminus?

Atsakyti
Ingrida,kaip atostogos??Kaip orai??
Labai grazios frezijos tavo kavos uzdangoj. 4u.gif
Saintlina,sviestine mano skonio irgi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 06, 11:09)
Ingrida,kaip atostogos??Kaip orai??
Labai grazios frezijos tavo kavos uzdangoj. 4u.gif
Saintlina,sviestine mano skonio irgi. 4u.gif

Saintlina o kur perki tokius grožius?
Luety Muka mokinasi patyleti mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei atvirai net neskaičiau kas, kam už ką ir kiek kartų... neįdomu. Nu jei reikia kažkam garą nuleist? Vis geriau negu pusę kaimo iššaudyti?Kaip Serbijoje ... Būna  žmonių... aš visai atspari žodžiams. Luety, praleisk :4u: , neskaityk, jei veikia... bobiškos intrigos , 6-8 klasė, pagal dukros pasakojimus pamenu. Kai kas užstringa praeityje... gyvena nuoskaudose. Žmogaus pasirinkimas. Ps buvo klausimas apie užkalbėjimus. Tikiu, tik pati niekad neičiau... kantičkų pasiskaičiusi,  žinau kaip tai veikia. Praktikų kaip nesirgti, kaip pasveikti  yra ne viena knyga. Tik reikia pačiam keistis... o ne babai patikėti savo gyvenimą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 gegužės 2023 - 09:32
Kaip danguje taip ir ant zemes.
Kai kurios nagais ir dantim gina savo teritorija ir identiteta, jokiu naujoviu.
Bet protestantai ir klajokliai visada egzistavo.Galit pradet spygliuotai tvorai vielos ieskot.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 06, 09:32)
Persikai pas mane seniai neatsilaikė. Bandžiau bandžiau ir pasidaviau. Žydi dabar viskas, išskyrus obelis. Ir viskas nušalo, išskyrus laukines slyvas smile.gif  labai gaila trešnių, nepaprastai daug žiedų buvo..

Vaikis nusivertė nuo dviračio, greitoji išvežė nuo gatvės. Nusiskėlė keturis dantis, nusitarkavo visą veidą ir rankas,  siuvo smakrą. Ale jau gyja, siūlus ištraukė, dantis klijuoja po truputį.

Vot, gaila augalų. Lauki visus metus, paskui tik šnai, atėjo šalčio kandis ir sugadino reikalus. Nors kažkodėl manau, kad bet maža dalis žiedų bus išlikusi sveika, derliaus paragavimui bus. Mano kažkoks sulaukėjęs, kadaise paukščiuko pasėtas persiko kauliukas išdygo, stebuklingai išliko, treti metai žydi išsijuosęs, persikų būna, o ar šįmet bus derliaus, laikas parodys.

Dėl vaiko, tai siaubas, jezaw... blink.gif o čia tai nesėkmė verysad.gif labiausiai gaila dantų. Randai tai užgis, yra visokių spec tepaliukų, aliejukų, net žymės nelieka. Tik laiko reikia. Kantrybės tau ir sveikatos vaikui.

Luety, vestuvės buvo angliškos. Apie 300km nuo Londono, kažkokioje pilyje. Iš daugiau kaip 60 svečių tik 3 lietuviai buvom įskaitant dukrą. Iš lietuviškų "tradicijų" buvo tik didžiulis specialaus užsakymo šakotis, per kurjerius nusiunčiau . Anglų akims grožis. Paragavus - negali sustot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 06, 10:14)
Saintlina o kur perki tokius grožius?

Gerasantikvaras.lt
Atsakyti

Kitose šalyse stato pulverizatorių su galingu ventiliatorium. Naujojoj Zelandojoj berods Starkus su Radzevičium keliauja, rodė.

Frezijų man niekaip nepavyko užaugint - pelės ir pelėnai greitesni. O viena gražiausių, kvapiausių gėlių.

Ex, tai kokio dydžio "paukščiukas" purptelėjo tokį kaulą? Siųsk link Kauno, tegu man ir Mukai pašikalioja.

Šakotį ir aš labai mėgstu. Bet gerą. Man patinka minkštas, mėsingas  Ex, Vievio paukštyne kažkada dieviškus kepdavo.

Saintlina, jei tepaliukas nepadės, lazeris dar viena iš galimybių. Man tepaliukas nepadėjo, baisūs randai yra. Bet dėl jų nesinervinu. Veidui aktualu.

Atsakyti

Pas Sesę varnos visą veją sudrapalino. Nu bet žiauriai. Grambuolių ieškojo. Bet jaučiu, reiks naują daryt. Košmaras.

Pas mus kaokas iš naktinių gyvūnų taip pat šeimininkavo. Anądien 15 vabalų šiltnamy pagavau.

Atsakyti

Jei atvirai net neskaičiau kas, kam už ką ir kiek kartų... neįdomu. Nu jei reikia kažkam garą nuleist? Vis geriau negu pusę kaimo iššaudyti?Kaip Serbijoje ... Būna  žmonių... aš visai atspari žodžiams. Luety, praleisk :4u: , neskaityk, jei veikia... bobiškos intrigos , 6-8 klasė, pagal dukros pasakojimus pamenu. Kai kas užstringa praeityje... gyvena nuoskaudose. Žmogaus pasirinkimas. Ps buvo klausimas apie užkalbėjimus. Tikiu, tik pati niekad neičiau... kantičkų pasiskaičiusi,  žinau kaip tai veikia. Praktikų kaip nesirgti, kaip pasveikti  yra ne viena knyga. Tik reikia pačiam keistis... o ne babai patikėti savo gyvenimą.
Mano probobute uzkalbinedavo visokius tokius dalykus. Pusbroliui mikčiojima užkalbėjo. Gerai prisimenu, jau ne maži buvom, kokių 6-7 m.  Net nzn ar tikiu🤔. Asmeniškai naudotis tokiom paslaugom neteko, bet luety vietoj pabandyciau, juk blogiau nebus.

MB sakė jam vaikystėj karpas kažkas užkalbėjo. Sakė kažkokius mazgus reikėjo rist, o paskui tą virvute sudeginti. Karpos dingo. 

Tik vat sunku paaiškinti logiškai, kaip tai veikia 😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 06 gegužės 2023 - 09:56
Mb bobutė užkalbinėdavo būtent rožę ir tik ją. Sakė, tikrai veikdavo. Keliems pažįstamiems buvo užkalbėjusi, rožė dingo. Tai turbūt tikiu. Bet numirė bobutė niekam neperdavusi gebėjimo.
Atsakyti
Todel kad jokios logikos jus nesimoket,paprasciau nebuna.Elektros iskrovos ,ikrovos,indukcija.Zmoniu skirtinga kraujo sudetis ir skirtingas ilelektrinimas ir inervacija.
Beje labai daug lemia namu ,kur gyvena sudetis biggrin.gif
Beje tie elektriniai vienas kita jaucia,ir tik tam tikros kraujo sudeties zmones gali tai daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gegužės 2023 - 10:01