Ponios ,viskas yra dabar atsekama,adminai gi ID MATO
SM dar turi adminus?
Jei atvirai net neskaičiau kas, kam už ką ir kiek kartų... neįdomu. Nu jei reikia kažkam garą nuleist? Vis geriau negu pusę kaimo iššaudyti?Kaip Serbijoje ... Būna žmonių... aš visai atspari žodžiams. Luety, praleisk , neskaityk, jei veikia... bobiškos intrigos , 6-8 klasė, pagal dukros pasakojimus pamenu. Kai kas užstringa praeityje... gyvena nuoskaudose. Žmogaus pasirinkimas. Ps buvo klausimas apie užkalbėjimus. Tikiu, tik pati niekad neičiau... kantičkų pasiskaičiusi, žinau kaip tai veikia. Praktikų kaip nesirgti, kaip pasveikti yra ne viena knyga. Tik reikia pačiam keistis... o ne babai patikėti savo gyvenimą.
Kitose šalyse stato pulverizatorių su galingu ventiliatorium. Naujojoj Zelandojoj berods Starkus su Radzevičium keliauja, rodė.
Frezijų man niekaip nepavyko užaugint - pelės ir pelėnai greitesni. O viena gražiausių, kvapiausių gėlių.
Ex, tai kokio dydžio "paukščiukas" purptelėjo tokį kaulą? Siųsk link Kauno, tegu man ir Mukai pašikalioja.
Šakotį ir aš labai mėgstu. Bet gerą. Man patinka minkštas, mėsingas Ex, Vievio paukštyne kažkada dieviškus kepdavo.
Saintlina, jei tepaliukas nepadės, lazeris dar viena iš galimybių. Man tepaliukas nepadėjo, baisūs randai yra. Bet dėl jų nesinervinu. Veidui aktualu.
Jei atvirai net neskaičiau kas, kam už ką ir kiek kartų... neįdomu. Nu jei reikia kažkam garą nuleist? Vis geriau negu pusę kaimo iššaudyti?Kaip Serbijoje ... Būna žmonių... aš visai atspari žodžiams. Luety, praleisk , neskaityk, jei veikia... bobiškos intrigos , 6-8 klasė, pagal dukros pasakojimus pamenu. Kai kas užstringa praeityje... gyvena nuoskaudose. Žmogaus pasirinkimas. Ps buvo klausimas apie užkalbėjimus. Tikiu, tik pati niekad neičiau... kantičkų pasiskaičiusi, žinau kaip tai veikia. Praktikų kaip nesirgti, kaip pasveikti yra ne viena knyga. Tik reikia pačiam keistis... o ne babai patikėti savo gyvenimą.Mano probobute uzkalbinedavo visokius tokius dalykus. Pusbroliui mikčiojima užkalbėjo. Gerai prisimenu, jau ne maži buvom, kokių 6-7 m. Net nzn ar tikiu🤔. Asmeniškai naudotis tokiom paslaugom neteko, bet luety vietoj pabandyciau, juk blogiau nebus.
MB sakė jam vaikystėj karpas kažkas užkalbėjo. Sakė kažkokius mazgus reikėjo rist, o paskui tą virvute sudeginti. Karpos dingo.
Tik vat sunku paaiškinti logiškai, kaip tai veikia 😎