Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 06, 09:32)
Medikės, ar gali geriama geležis alergizuoti?

Saintlina graži sviestinė 4u.gif

Gali. Tėvui buvo išrašyta prieš savaitę, dvi dienas pagėrė ir psio.

Dėkui. Čia fotkė netikus, gyvai tiesiog nuostabi. Seniai tokiu mažmožiu nesidžiaugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 06, 10:35)
Skaičiau skaičiau, kol daėjo, kad turbūt sviestinė )))
Ačiū  wub.gif

Aha sviestine rolleyes.gif is telefono rašau tai ….
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru sviestinei.Man irgi labai grazu tokie indai.
Pou , nemanau kad tau vertinti mano santykius su slaptosios temos naremis.Nes tu ne viska zinai.
Atsakyti

Ex, gali linkėt. Kaip tik tualete 30 kartų per dieną tupėdama, galvoju, galėtų ir nesukt taip to pilvo. Bet kad jau palinkėjai, jei baisiai sutrauks, ateisiu bartis, kad palinkėtum, jog paleistų vėl.

Nedarysiu atskiro ringo. Nenoriu. Pabaigsiu čia. Jūs trys išėjot. Ta tema uždara. Ten kažkuri iš trijų negražiai pasielgė. O vėliau kažkas pasakė, kuri taip pasielgė. Tarpusavy išsiaiškinkit, kur kuri ką padarėt, kuri kurią paskundėt. Dėl to tos kalbos. Tik tiek. Išsiaiškinkit ir baikit tas nesąmones. Ana tema ne prie ko. Traukinys nuvažiavo.

O kai temoj dalyvavot, kas ten vyko tuomet, tai ir vyko tuomet, o ne dabar, po dviejų metų. 

AA, Anidanda, aš jus gerbiau už jūsų žinias ir erudiciją. Nenoriu čia intrigų ir puolimo, nenoriu atgarsio. Ir pradėjau, nes atsibodo pastovus anos temos tampymas čia. Priminimas apie temą, kurioje Pou dalyvauja, kur kas ką TEN pasakė, kaip ten pykstasi ar nesipyksta. Jos gali TEN kalbėt, nes jūs buvot  TEN narės. Ši tema yra apie gyvenimą čia, o ne TEN.  Baigiau.

Atsakyti

Labas rytas,
as sios temos senbuve.Pirminis jos variantas buvo sukurtas Mukos,po to pratese Dusia ir pasakysiu uz save,nezinau,kaip kitom senbuvem,bet man jusu razborkes nepatinka.Norit aiskintis,eikit,susikurkit tema,o cia,ateje is kazkokiu intrigu temos(ir ko?)bukit malonios,laikykites musu sukurtu taisykliu.
Taip,eteris viesas,kas nori ateina,,puiku,smagu.Nu bet atsinest savo siuksles gal nereiktu.Palikit savo uzkulisiuose.Tikrai nemalonu skaityt.Sorry,tikrai nemalonu.Nei esi dalyvaves,nei girdejes,nei pazysti zmoniu,okam man tai skaityt.Sakysit neskaityk,nu bet kad vos ne du puslapiai apie tai.Tikiuos daugiau neteks skaityt. ax.gif 4u.gif Dusia sukure,Dusia lai ir zodi taria.Muka tyli ziuriu. mirksiukas.gif
Ex,vau,kokie ivykiai,dukriukas istekejo,Anglijoj dalyvavai veselej.Nezinau,kaip jusiske,bet ,kai lietuviai ima svest veseles pagal anglu tradicijas,tai neverta nei beeit,Buvau keliose,tai eilinis pagerimas,tradiciju nebelike.Man fui,nepatiko.P kaip pas jus buvo?
Darzai dar tavo paspes,uzaugs,jei tik saules bus daugiau.
Saintlina,kaip gaila sodu.Verkciau,jei pas mus nusaltu,mano vienintele obelyte vien ziedai.
Atsakyti
Susitaikysiu su tavo nepagarba ,pou ,vistiek senyn durnyn,koks be skirtumas. biggrin.gif
Bet tu nesi mano virsininke ir tavo komandos man neprivalomos.Kokioje subordinacijoje tu cia jauties virsesne ,kad dristi mane kazkuo kaltint?
Oi beje ,zemai lenkiuosi skaitovems.Net 10 nariu ant suoliuko.Be ates ,nes tik ji ten tupedavo
Luety ,tai tu komanduojantis oficierius? As turiu savo tema,ten rasau savo experimentus ir pamastymus apie sveikata.Chilax biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gegužės 2023 - 08:59

Dusia, tikrai gali. Prašyk siuntimo pas hematologus. Paprastai atitaiko. Daro mėginius.

Tai bus visur šalnos praėjusios.

Saintlina, labai graži, išties. Ir man labai patinka indai. Tik va sviesto nevalgau 🌞

Atsakyti

Pou, aš tau rimtai sakau, kad nebendrauju asmeniškai nei su amd nei su aa. Ir net nenutuokiu apie kokias čia mūsų 3 intrigas rašai. Nes jų nėra. Todėl nėra ir ką skusti. Manau čia viena  iš jūsų temos sugalvojo šią istoriją ir pateikia kaip tikrą. Bet realybėj nėra jokios 

Atsakyti
Alta,aciu uz nuoroda apie rugstynes,eisiu dar pasigilinti ir gal panaudosiu,nu jau tokios grazios,kad net gaila.
Del kojos,tai jei butu roze,butu tik skausmas,berimas,o dabar yra mazgai,kieti mazagai,kas ir rodo,kad cia gal daugiau nei tromboflebits,o zaizdos kol kas nera,ir labai noreciau,kad neatsidarytu.Vakar jau buvo geriau.Bet cia laikina,diena geriau,diena blogiau.
Atsakyti
Ponios ,viskas yra dabar atsekama,adminai gi ID MATO biggrin.gif
Luety tada mazink spaudima apatineje pilvo dalyje ,dar maciau kazkas sokineja,kad voz\tuvai atsivertu.Bet cia jau kaip kas nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gegužės 2023 - 09:04
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 06, 07:56)
Susitaikysiu su tavo nepagarba ,pou ,vistiek senyn durnyn,koks be skirtumas. biggrin.gif
Bet tu nesi mano virsininke ir tavo komandos man neprivalomos.Kokioje subordinacijoje tu cia jauties virsesne ,kad dristi mane kazkuo kaltint?
Oi beje ,zemai lenkiuosi skaitovems.Net 10 nariu ant suoliuko.Be ates ,nes tik ji ten tupedavo
Luety ,tai tu komanduojantis oficierius? As turiu savo tema,ten rasau savo experimentus ir pamastymus apie sveikata.Chilax biggrin.gif

Nu as ne komanduoju,tik issakau,kaip jauciuosi skaitydama jusu barnius.Tavo sukurta tema zinau,paskaitineju,jei ka.Turbut nepyksi uz tai? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 06 gegužės 2023 - 09:04

AA, aukštas kalnas.

Į šią temą atėjau kalbėti su šios temos narėmis. O ne pastoviai varymą ant kitos temos skaityt.

Atsakyti