Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ji kaip suprantu mano, kad aš taip dariau 🤣, o ne tu. Zabelija man net į az rašė, kad aš kažkuo apsimetu. Juokinga šiaip, tokia nepamirštama jaučiuosi😂. Kažkam.  Kad net pasivargina prikurt intrigų, priregzt kokiu nori istorijų, kad apjuodinti. Turbūt užmyniau lb ant mazolio kažkam 😆. Bet gyvenimas vis tik parodo, kad geriau jau duobių kitiems nekast, nes paskui patiems ir atsirugsta. Pamenu kaip prieš daug metų Pinot prilinkejo viešai  man ten visokių negandų - susirgti, numirti ir tt. Rezultate gana greitai pati koją nusilauze ir dar vyras susirgo. Nu tai vožtelejo pati sau su savo linkėjimais. Bet matyt nepasimokė 

Taip, matyt, užmynei, nes tavo draugas yra tavo nedraugas. O kas jis, jei nori, aiškinkis. Ne Zabelija, tai tikrai. Ne iš uždaros temos taibtikrai. Tavo draugas. Ir nelinkėk niekam bloga. Va šiuo postu, linki Pinot. Taip, mano manymu, yra negražu. Piktdžiuga yra negražu.

Jei ta tema tokia nereikšminga, palikit ją ramybėj. Kam piktuoju prisimenat, grasinat. Tiesiog paleiskit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 06 gegužės 2023 - 08:08

Saintlina, kaip šalnos?

Muka, o kaip toj pusėj, tu arčiausiai manęs.

Atsakyti

Taip, matyt, užmynei, nes tavo draugas yra tavo nedraugas. O kas jis, jei nori, aiškinkis. Ne Zabelija, tai tikrai. Ne iš uždaros temos taibtikrai. Tavo draugas. Ir nelinkėk niekam bloga. Va šiuo postu, linki Pinot. Taip, mano manymu, yra negražu. Piktdžiuga yra negražu.

Jei ta tema tokia nereikšminga, palikit ją ramybėj. Kam piktuoju prisimenat, grasinat. Tiesiog paleiskit.

Nesuprantu ką man čia aiškintis. Niekas šiam forume nėra mano draugas. Su niekuo iš čia aš nedraugauju asmeniškai, net nesusirasineju su niekuo. Iš vis nesuprantu apie kokius tu draugus/nedraugus man čia vis rašai 🤔.

O linkėti kažkam blogo ne mano stilius iš vis. Čia Pinot stilius. Ji ne vien man yra prilinkejus. Aš tik priminiau savo atvejį.

Ir žinai, aš tai 100 metų palikus tą temą ramybėj. Bet va jūs manęs ten niekaip negalit neminėti kažkodėl. 

Atsakyti
Ar čia seniai tos tokios razborkės?? blink.gif Net pasitikrinau ar į savo temą įkritau.. Dar kuri išsižiosit, tai taip ir palinkėsiu senoviškai "kad jus šikančias sutrauktų".. Nu. Susikurkit atskirą bokso ringą. Niekas čia nežino jūsų trydos, apart jūsų pačių.

Saintlina, kaip jūsų sodyboj atsilaikė persikai, aplamai kas žydi?
Ir apie vaikį esmę pasakyk kas nutiko, nes turbūt toli ieškot bus, nerasiu. Suprantu, gal kartotis nesinori, nu bet trumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 06, 09:15)
<p>Saintlina, kaip šalnos?

Buvo. Ne 8, bet kokie 3 tikrai. Žolė balta. Arčiau upės daugiau, ryte su šuniu ėjom, tai ten visai balta.
Medelius purškiau apie pirmą valandą. Galvojau dar ketvirtą nueit nupurkšt, bet neatsikėliau smile.gif bet trešnės ir kriaušės jau nuo praėjusios savaitės nišalusios, tai kaži ar čia padėjo kažką mano purškimas.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 06, 10:15)
<p>Saintlina, kaip šalnos?</p><p>Muka, o kaip toj pusėj, tu arčiausiai manęs.</p>

Labos ,
Buvo -1, taip rodė termometras bet keistai šalnos nesimatė blink.gif lyg nieks nesušalo. Šiltnamyje buvo užkurtos žvakes ir saslykyne tai viskas lyg gerai.
Ex vis dar ieško ….Zinai taip skaniai susiskaitė ta tavo smegenų dieta, jaučiu ir man jau reikia…
AA ir aš keliuosi labai anksti unsure.gif bet man kaip vistai saule pakylo ir op is lovos rolleyes.gif
Dusia buvo lysvė užklotai storu lapu mulciumi, sodinau velai nes sirgau po turku … et velnias žino kodel ….
Saintlina suvestinė tobula wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 06, 09:25)
Saintlina, kaip jūsų sodyboj atsilaikė persikai, aplamai kas žydi?
Ir apie vaikį esmę pasakyk kas nutiko, nes turbūt toli ieškot bus, nerasiu. Suprantu, gal kartotis nesinori, nu bet trumpai  4u.gif

Persikai pas mane seniai neatsilaikė. Bandžiau bandžiau ir pasidaviau. Žydi dabar viskas, išskyrus obelis. Ir viskas nušalo, išskyrus laukines slyvas smile.gif labai gaila trešnių, nepaprastai daug žiedų buvo..
Vaikis nusivertė nuo dviračio, greitoji išvežė nuo gatvės. Nusiskėlė keturis dantis, nusitarkavo visą veidą ir rankas, siuvo smakrą. Ale jau gyja, siūlus ištraukė, dantis klijuoja po truputį.
Atsakyti

Labas rytas,

Šalna galinga buvo. Vanduo kieme su ledu kibire. Šiltnamyje po agroplėvele pomidorai gyvi. Savaiminukai irgi gyvi... nedengti. Žieminiai jie gal? Sausi augs?

Pou sveikatos Tau glėbis :4u: 

Ex sveika sugrįžus :wub: 

Eisiu vėl augaliukų laistyti.

Vakar pasodinau braškes ir pusbraškes . Man vis tiek keista sodinti tuos šaldytus daigus :D .

Lietus su perkūnija man labai patinka... Kaip ir šiluma. Nuo +25 pradedu funkcijonuoti.  Iki tol tik vegetuoju... buvau radusi koki tai sutrikimą kraujotakos ?, ty skaičiau apie tokius žmones... Ale pamiršau kaip tai vadinasi? Koks man skirtumas...

Medikės, ar gali geriama geležis alergizuoti? Ar vitamino c didelė dozė. Vakar  vakare lyg oda buvo jautresnė... pamiegojus nebesijaučia.

Saintlina graži sviestinė :4u:​ 

Atsakyti

Ar čia seniai tos tokios razborkės?? blink.gifNet pasitikrinau ar į savo temą įkritau.. Dar kuri išsižiosit, tai taip ir palinkėsiu senoviškai "kad jus šikančias sutrauktų".. Nu. Susikurkit atskirą bokso ringą. Niekas čia nežino jūsų trydos, apart jūsų pačių. Saintlina, kaip jūsų sodyboj atsilaikė persikai, aplamai kas žydi? Ir apie vaikį esmę pasakyk kas nutiko, nes turbūt toli ieškot bus, nerasiu. Suprantu, gal kartotis nesinori, nu bet trumpai 4u.gif
Tai kad nėra jokių razborkiu. Praeities prisiminimai ir tiek

😁 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 06 gegužės 2023 - 08:33
QUOTE(Muka @ 2023 05 06, 09:29)
Saintlina suvestinė tobula wub.gif

Skaičiau skaičiau, kol daėjo, kad turbūt sviestinė )))
Ačiū wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Šalna galinga buvo. Vanduo kieme su ledu kibire. Šiltnamyje po agroplėvele pomidorai gyvi. Savaiminukai irgi gyvi... nedengti. Žieminiai jie gal? Sausi augs?

Pou sveikatos Tau glėbis :4u:

Ex sveika sugrįžus :wub:

Eisiu vėl augaliukų laistyti.

Vakar pasodinau braškes ir pusbraškes . Man vis tiek keista sodinti tuos šaldytus daigus :D .

Lietus su perkūnija man labai patinka... Kaip ir šiluma. Nuo +25 pradedu funkcijonuoti.  Iki tol tik vegetuoju... buvau radusi koki tai sutrikimą kraujotakos ?, ty skaičiau apie tokius žmones... Ale pamiršau kaip tai vadinasi? Koks man skirtumas...

Medikės, ar gali geriama geležis alergizuoti? Ar vitamino c didelė dozė. Vakar  vakare lyg oda buvo jautresnė... pamiegojus nebesijaučia.

Saintlina graži sviestinė :4u:​ 

Geležis tikrai gali. Aš nuo daugumos geležies preparatų iš vis net raitausi su žiauriais pilvo skausmais 

Atsakyti
Ingrida kaip masažai ar tinka?
Atsakyti