Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Supratau kad nieko nesupratau, jokiose intrigos nedalyvavau ir neįsivaizduoju apie ką čia rašai, pou. Išėjau iš temos dėl amd. Prieš kelis metus. Net juokinga, kad dar dėl to laikot kažkokį pyktį ir vis mus minit  😆

Atsakyti
Kai kurios cia pakankamai senos,ir apturejo spinduliuotes ir savo skydliaukes koncidijas zino.
As niekada nedalyvavau jokiose uzdarose temose,jokiose intrigose ir taip - galiu tik pagrasint,nes uzdaros temos yra per daug toli uz mano isitikinimu ribu.
Ir dar toks uzdarumas kai gali viska copy paste tai sakykim - labai salyginis.
Ex ,dabar turiu nauja metoda del emociniu traumu.Isimt visas isvestines emocijas - nesalygotas jokiu hormonu.Palikt tik pirmines naturalias.Kadangi mano amziuje lytiniai hormonai jau beveik pakeisti antinksciu liaukos- adrenalinas ,kortizolas, na cia ne visai tiksliai bet panasiai. biggrin.gif
Tarp pirminiu emociju nera paciu zalingiausiu.
Atsakyti

Kai kurios cia pakankamai senos,ir apturejo spinduliuotes ir savo skydliaukes koncidijas zino.
As niekada nedalyvavau jokiose uzdarose temose,jokiose intrigose ir taip - galiu tik pagrasint,nes uzdaros temos yra per daug toli uz mano isitikinimu ribu.
Ir dar toks uzdarumas kai gali viska copy paste tai sakykim - labai salyginis.
Ex ,dabar turiu nauja metoda del emociniu traumu.Isimt visas isvestines emocijas - nesalygotas jokiu hormonu.Palikt tik pirmines naturalias.Kadangi mano amziuje lytiniai hormonai jau beveik pakeisti antinksciu liaukos- adrenalinas ,kortizolas, na cia ne visai tiksliai bet panasiai. biggrin.gif
Tarp pirminiu emociju nera paciu zalingiausiu.

Uždarumas toks, kad gali viešai rašyt ką nori apie kitus  ir tie kiti neturi galimybės pakomentuot ar apsigint 😆. O kad visi viską skaityt gali, tai gal taip net dar įdomiau, daugiau adrenalino 😂

Atsakyti
Kazkaip pasikeite saule.Dabar miegot einu pries 8 ,tiesa labai daug darbo buvo ir dar bus.Pats sodinimas visu baklazanu ,papriku ir kitu silumamegiu ,kai jokios silumas nenusimato.
O ryta nubundu penkiom ir uzmigt negaliu.siaip tai devynios miego valandos per akis,bet kai rytas saltas ner ka veikt lauke.
Pou ,ant kokio kalno as save isstaciau? Niekada nesigiriu nei vaikais nei turtais nei kelionem nei niekuo.Lieka tik mano zinios.Ir mano zinios ir kartais moraline pozicija aisku,tau taip kliudo? O jei kliudo,teks susitaikyt.
Atsakyti

Toks ir nedalyvavimas, jei skaitoma per plyšius arba apsimetus kitu žmogumi, pasisavinus kito žmogaus nicką. Taip ir neįdomu. Atsiprašau, kitų narių. Na bet negalėjau patylėt. Aš niekada nenešioju iš vienos temos į kitą info, bet nemėgstu neteisybės.

Atskprašai. Siaubingai liūdna.

Atsakyti

AA, aš tiesiog žinau KI poveikį.

Ir taip, šioj temoj praktiškai visos gavusios spinduliuotės, išskyrus MSM.

Aš pastarosiomis dienomis taip pat turbūt "šviečiu" kaip jonvabalis.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 06, 07:32)
<p>Toks ir nedalyvavimas, jei skaitoma per plyšius arba apsimetus kitu žmogumi, pasisavinus kito žmogaus nicką. Taip ir neįdomu. Atsiprašau, kitų narių. Na bet negalėjau patylėt. Aš niekada nenešioju iš vienos temos į kitą info, bet nemėgstu neteisybės.</p><p></p><p>Atskprašai. Siaubingai liūdna.</p><p></p>

Gerai ,tegu bus aukstas kalnas - pou ,tu tikrai manai kad as kazka tokio daryciau - apsimesciau kazkuo ? Ir atmink - SM ne dievas is dangaus nuleido,o adminai sukure.Tiesa mazai dalyvauja ,bet jie yra.
Ir beje ,davei gera minti kaip jus isslaptint biggrin.gif
Atsakyti

AA, kalnas čia metafora. Žinios niekaip niekam nekliudo, o jau man tai tikrai. Aš daug ko nežinau ir jei pasitaiko proga sužinoti, tik geriu kaip kempinė.

Moralinė pozicija nekliudo tiek, kiek ji nekenkia kitiems.

O šis tavo pasisakymo gabaliukas ir rodo, ant kokio kalno tu save užkėlei. Ant kalno kartais vieniša.

Atsakyti

Gerai ,tegu bus aukstas kalnas - pou ,tu tikrai manai kad as kazka tokio daryciau - apsimesciau kazkuo ? Ir atmink - SM ne dievas is dangaus nuleido,o adminai sukure.Tiesa mazai dalyvauja ,bet jie yra.
Ir beje ,davei gera minti kaip jus isslaptint biggrin.gif

AA, mane intrigos domina tiek, kiek tai skaudina man artimus. O jau kas ką padarė, aiškinkitės pačios. Tiesiog pavargau. Nesuprantu, kam to reikia iš viso. Na kam? Jei ten tokios negeros, tokios piktos, tokios visokios mes esam, kam per plyšius sekt, kurt kažkokias sąmokslo teorijas. Išsigalvot, kad kažkas kažką išmetė.

Buvo etapas, praėjo. 

Atsakyti

Gerai ,tegu bus aukstas kalnas - pou ,tu tikrai manai kad as kazka tokio daryciau - apsimesciau kazkuo ? Ir atmink - SM ne dievas is dangaus nuleido,o adminai sukure.Tiesa mazai dalyvauja ,bet jie yra. Ir beje ,davei gera minti kaip jus isslaptint biggrin.gif
Ji kaip suprantu mano, kad aš taip dariau 🤣, o ne tu. Zabelija man net į az rašė, kad aš kažkuo apsimetu. Juokinga šiaip, tokia nepamirštama jaučiuosi😂. Kažkam.  Kad net pasivargina prikurt intrigų, priregzt kokiu nori istorijų, kad apjuodinti. Turbūt užmyniau lb ant mazolio kažkam 😆.

Bet gyvenimas vis tik parodo, kad geriau jau duobių kitiems nekast, nes paskui patiems ir atsirugsta. Pamenu kaip prieš daug metų Pinot prilinkejo viešai  man ten visokių negandų - susirgti, numirti ir tt. Rezultate gana greitai pati koją nusilauze ir dar vyras susirgo. Nu tai vožtelejo pati sau su savo linkėjimais. Bet matyt nepasimokė 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 06 gegužės 2023 - 07:56
QUOTE(Ex @ 2023 05 06, 08:01)
Pas Saintliną burdakas. Šuo, vaikai? Kažkas sulopytas. Vėl šuo?

Vaikas šįkart smile.gif

Sveikinimai buvusių vestuvių proga smile.gif o kur vestuvių pyragas?
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti