Aš galiu gilintis, galiu ne. Bet kodėl jums abiems vis reikia gyventi tos temos atgarsiais - nesuprantu iki šiol.
Tiesiog visos išėjo ir tiek iš tos temos dėl tam tikrų dalykų. O kodėl po to jovalas buvo padarytas - čia tik tau žinot. O kandžiojomės ar ne - žinai puikiai. Ilgai dalyvavai.
Net ir čia vis bangos dėl tos temos keliamos. Nors čia dalyvaujančios narės visai ne prie ko. Visai.
Mažai dabar dalyvauju, atsitraukiau iš visur šiek tiek dėl savijautos. Bet iš nuotolio dar keisčiau atrodo.
Ne, man nereikia, tik pareplikavau dėl altos. Ir nzn dėl ko tik man kažką žinot 🤔, jokiam jūsų jovale 100m nedalyvauju, kažkuo mane zabelija kaltino neseniai az, bet taip ir nesupratau kuo. Ir net nebeįdomu iš tiesų. Bandžiau ten paskaityt tada jūsų drakes, kažkoks absurdas, viena ant kitos varot be jokios priežasties. Tai supratau kad ir nereikia man tų neigiamų emocijų. Bet gal jums reikia, vis tik adrenalinas sukelia priklausomybę.
Tau tokiam strese, kuriam db gyveni, tai manau reikia ramybės labiau. Gal jau paaiškėjo tyrimai?