Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš galiu gilintis, galiu ne. Bet kodėl jums abiems vis reikia gyventi tos temos atgarsiais - nesuprantu iki šiol.

Tiesiog visos išėjo ir tiek iš tos temos dėl tam tikrų dalykų. O kodėl po to jovalas buvo padarytas - čia tik tau žinot. O kandžiojomės ar ne - žinai puikiai. Ilgai dalyvavai.

Net ir čia vis bangos dėl tos temos keliamos. Nors čia dalyvaujančios narės visai ne prie ko. Visai.

Mažai dabar dalyvauju, atsitraukiau iš visur šiek tiek dėl savijautos. Bet iš nuotolio dar keisčiau atrodo.

Ne, man nereikia, tik pareplikavau dėl altos. Ir nzn dėl ko tik man kažką žinot 🤔, jokiam jūsų jovale 100m nedalyvauju, kažkuo mane zabelija kaltino neseniai az, bet taip ir nesupratau kuo. Ir net nebeįdomu iš tiesų. Bandžiau ten paskaityt tada jūsų drakes, kažkoks absurdas, viena ant  kitos varot be jokios priežasties. Tai supratau kad ir nereikia man tų neigiamų emocijų. Bet gal jums reikia, vis tik adrenalinas sukelia priklausomybę.

Tau tokiam strese, kuriam db gyveni, tai manau reikia ramybės labiau. Gal jau paaiškėjo tyrimai?

Atsakyti

Anidanda, tiek to. Nenoriu veltis. Atsibodo žaidimai.

Taip, šiandien. Reikia rimto gydymo.

Ir toliau gyventi gyvenimą.

Nenoriu plėstis.

Atsakyti

Anidanda, tiek to. Nenoriu veltis. Atsibodo žaidimai.

Taip, šiandien. Reikia rimto gydymo.

Ir toliau gyventi gyvenimą.

Nenoriu plėstis.

O tai ką nustatė? Kodėl nenori pasakyt, juk padėsim kuo galėsim. Liga yra jokia gėda, o ir palengvėja pasidalinus

Atsakyti

Anidanda, labai ačiū už rūpestį, bet susidėliosiu. Ne gėda. Tokia jau aš esu.

Atsakyti
Pou, laikykis 4u.gif
Nenori žmogus sakyti, tegu. Čia jos asmeninis reikalas. O mes galim palaikyti ir taip. Daugiau kaži ar padėtume ir žinodamos.
Sakyk, jeigu ko prireiks 4u.gif 4u.gif

Kaži, jau eit medelių vandeniu purkšt ar dar palaukt iki kokio vidurnakčio?

Atsakyti

Pou, laikykis 4u.gif
Nenori žmogus sakyti, tegu. Čia jos asmeninis reikalas. O mes galim palaikyti ir taip. Daugiau kaži ar padėtume ir žinodamos.
Sakyk, jeigu ko prireiks 4u.gif4u.gif

Kaži, jau eit medelių vandeniu purkšt ar dar palaukt iki kokio vidurnakčio?

O kam juos vandeniu purkšti?🤔

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 05, 22:51)
O kam juos vandeniu purkšti?🤔</p>

Nuo šalnos. Suledėjęs žiedas išlaiko viduje -1 temperatūrą, nors aplink -6 ar 7. Taip skaičiau smile.gif pramoninius sodus tai per naktį purškia. Aš kai tokios įrangos neturiu, prasieisiu su purkštuvu. Gerai, kad nors tas elektrinis, vis mažiau vargo.
Papildyta:
Gavau sviestinę, kurios taip norėjau, kartą pražioplinau ir pagaliau sulaukiau, kol vėl išlįs smile.gif esu patenkinta kaip butelis ))

vartotojo įkelta nuotrauka

Fui, kokia prasta foto gavosi kol įsikėlė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 05 gegužės 2023 - 22:05

Ai tai gal man tada nereikia. Nėra nei žiedų nei šalnų 😀. Iš v I s nurimo vėjas, pilnatis, ramybė, oras lb geras

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 05, 20:54)
<p>Aš galiu gilintis, galiu ne. Bet kodėl jums abiems vis reikia gyventi tos temos atgarsiais - nesuprantu iki šiol.</p><p>Tiesiog visos išėjo ir tiek iš tos temos dėl tam tikrų dalykų. O kodėl po to jovalas buvo padarytas - čia tik tau žinot. O kandžiojomės ar ne - žinai puikiai. Ilgai dalyvavai.</p><p>Net ir čia vis bangos dėl tos temos keliamos. Nors čia dalyvaujančios narės visai ne prie ko. Visai.</p><p></p><p>Mažai dabar dalyvauju, atsitraukiau iš visur šiek tiek dėl savijautos. Bet iš nuotolio dar keisčiau atrodo.</p>

Tokios jau esam,todel .Jei jau klausi kodel.Beje ,jei mano intelektas bus kaip nors aptariamas toje temoje ,tai netik jodidus jums teks gert. biggrin.gif Man pofig ,kai tyciojamasi is mano isvaizdos,bet intelektualinio ir emocinio mano portreto prasome vengti.Ir ka as cia kalbu,sis postas tik isprovokuos kalbas. biggrin.gif
Matai pou ,apie mano santykius toje temoje ne tau spresti.Tai turi ilga tikra istorija,o dabr liko tik chemija.Blogu emociju chemija. biggrin.gif
O kukushka tik slapta mano rasliavos gerbeja,nes jei neskaitytu ,tai ir nezinotu mano gyvenimo vingiu.As net bandziau jos postus paskaityt ,tesiog sudomino,kas per zmogus ,kuriam taip uzkliuvau biggrin.gif
O dabar labas rytas ir pakalbekim apie ora.Lietuvoje nusimato ilgas saltis ir pavasario sausra ,poto slegio perturbacija,kas pavojinga sveikatai ir liutys ir karsciai.
LUETY ,rugstynes turi kraujagysliu sieneles stiprinanciu savybiu,bet turi ir oxalatu,todel reikia su pienu vartot arba biski kartu paraugint ,bent per nakti palikt piene.Kad oxalo rugsti neutralizuot.Ir jei gydytojas sake ,kad taisosi opa, tai aisku kad bus roze.Taip ir galvojau is karto.O tu dabar ieskok pagalbos.Ir cia atsidaro nauja idomi tema- ar tikite ,kaip cia pasakius - uzkalbejimais?Va cia tai tikejimo klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 gegužės 2023 - 05:22
Labas rytas.
Par-bėėė-guuu....

Uoj, mergiotės, bandžiau skaityt nors paskutinius puslapius ką prirašėt, supratau, kad nieko nesupratau. Taip man ir reik.
Skaitydama pasigedau Kavutės, Atės.. dar kažko trūksta.. Kur nudaigojot? blink.gif

Duosiu šiokią tokią ataskaitą. Viskas gerai. Gyvenu toliau, dirbu, ir šiaip dirbu, ir dar dirbu biggrin.gif Biškį šen, tai ten buvau, ir Anglijoj pasimakalavau, dukrą apženijau, grįžau kaip bėris po bulviakasio.. ir vėl į darbus.

Pagrindinis mano laimėjimas šį laikotarpį buvo atostogos nuo šiuolaikinių technologijų - teko pasidžiaugt laikina ramybe be telefono, be interneto, be FB, be televizoriaus ir kt gyvenimiško bardako. Nuostabu koks poilsis, kokia puiki "dieta" smegeninei. Savanoriškai jokia informacija tavęs nepasiekia. Išvalytas visas šlamštas iš galvos. Nauja programa. Įsivaizduokit, visai įmanoma išgyvent.

Šiaip mano namų ūkio darbai beveik stovi vietoj. Ir kažkodėl visai neima nervas biggrin.gif žiūriu į tai pro pirštus. Prieš kurį laiką atsisiunčiau braškių daigų, pasodinau ir išvažiavau uliavot biggrin.gif Grįžau, žiūriu viskas paaugę ir be mano įsikišimo, net dilgėlės subujojo biggrin.gif
Pomidorai eeeee.... blush2.gif vazonėliuose vargsta.. pirmas derlius bus gal lapkrityje rolleyes.gif
Agurkų nepasėjau dar.. Su jais dar spėsiu į traukinį irnesakyk.gif

Atsakyti

AA, taip, turi ilgą priešistorę, žinau. Tuo metu nedalyvavau,  atgarsiai likę. Bet iš tos temos tu ne vieną kartą iškilmingai savo noru pareiškus, kad išeini, dingdavai, o vėliau sugrįždavai. Tad niekas nebuvo tavęs išvaręs. Niekas. Juk pati kipišus keldavai. Nieks tavęs neprovokavo. Tai šią vietą patikslinu.

O Anidanda ilgą laiką dalyvavo uždarose temose. Ir ji žino, kodėl dauguma narių išėjo į kitą temą. O kaip dalyvavo uždaroje kitoje, manau, kad žinot abi. Kai kuriamos intrigos, labai turi pasitikėti žmogumi, su kuriuo tą darai, nes jei susipyksti - kartais intrigos išaiškėja. Kažkuri pasielgė labai negražiai, labai. Ir kažkuri vėliau labai pyko, kad viskas išaiškėjo.

Man nesuvokiama, kaip galima šitaip elgtis ir koks to pagrindas. Va todėl temoje ir buvot aptarinėjamos. Aptarinėjamas poelgis.

Ir net čia, kai nebuvo žinoma apie tą kitą temą nieko, pastoviai pykstat ant jos narių, aptarinėjat. AA, o tu dar ir grasini.

Tiesa pasakius, aš jaučiuos kalta, kad čia atėjau. Nes šios temos narės niekuo nesusijusios su ana tema, visiškai tema kitokio pobūdžio ir jos ištakos kitos. Nebūtų manęs, gal va tos brydės ir nebūtų.

AA, kad tu apsiskaičiusi, protinga - niekas to ir neneigia. Kad esi gyvenimo įskaudinta, profesorium būt nereikia, kad suprast, -  tai skverbiasi per visas tavo bendravimo siūles. Bet va kam statai save ant aukšto kalno, - nors ir nesu kvaila, šito dar nesupratau.

Gražios dienos.

P.S. kalio jodidą vartojant, reikia susitaikyt, kad skydliaukė suvaroma negrįžtamai.

Atsakyti
Muka vis dar serga. Blogai. Ir ar aišku kuo, kas stringa? Ar atrado?

Ingrida kažkur lyg ilsisi. Nedaskaičiau, bet tikiuosi, išaiškės vėliau.

Pou, kažkas netaip... Nusiminusi. Palaikau, morališkai tempiu už ausų iš tos pelkės. Lipk. Kažkaip.

Pas Saintliną burdakas. Šuo, vaikai? Kažkas sulopytas. Vėl šuo? Per tą skubų skaitymą susipainiojau, mini tai lesių, tai vaiką..

Dusia lyg niekuo nepasižymėjo, net mezginiais.

Kukuškos, Anidandos, Altos, labas. Jūsų ryškių fizinių traumų neradau biggrin.gif tik moralinės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 06 gegužės 2023 - 07:02