Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Neištvėriau čia jūs skaitydama ir irgi biski snd pasisejau, salotų, ridikėlių ir Co 😁. Kadangi lauke augs, tai žiūrėsim kas ten pas mane išgyvens 😄

Dar šilauoges nugenejau kažkaip iš lempos, parietina šakas ir tiek, nes taip ir nesupratau pagal aprašymą, kaip reikia.

Oras puikus, saulė ritinejasi, tik šalta ir vėjuota. Gal atpus šilumą galų gale.

Atvežė klinkeri pagaliau, tai tikiuosi per mėnesį įveiksime ir fasado apdaila 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 05 gegužės 2023 - 15:04

nu pritręšta iki negaliu rudenį sudygo kaip kareivukai o va pavasarį tarsi sulindo atgal.....
O kaip dėl pasodinimo iš savaiminukų būtų kas ? galkuri turite patirties rolleyes.gif

Sodinu.  Auga, tik menkesni...

Atsakyti

nu pritręšta iki negaliu rudenį sudygo kaip kareivukai o va pavasarį tarsi sulindo atgal.....
O kaip dėl pasodinimo iš savaiminukų būtų kas ? galkuri turite patirties rolleyes.gif

Paskaičiau dar kartą... neturi sudygti česnakai rudenį! Reikėjo mulčiuoti arba vėliau sodinti. Jei sudygsta rudenį visada kenčia derlius. Aš storai mulčiuoju, kad kuo vėliau pavasarį dygtų, mažiau šalnų gautų.

Atsakyti
Šiaubaš kiek mašinų.. valandą laiko kokius 3 km važiavau, kol išlindau iš Vilniaus. Ir išvažiavau ne vakare, o apie trečią. Dar norėjau į Depo kokių gražių gėlių užvažiuoti mamai, bet jau pabijojau išsukt šonan iš to nesibaigiančio srauto.

Atsakyti

Luety ,as smerkiu zmones ,kurie ismeta maista.Kukushka teige ,kad mane is tos temos ,kur pou dalyvauja ,uz tai ismete.Ten moteriskes apgyne savo teise metyt maista .
Pasidaryk batviniu su rugstynem,vietoj burokeliu.
Dusia ,nekenciu apgaulingos ramybes.

ką ką maišai Alta, aš taip nesakiau niekada, sakiau kad išmetė tave tik todėl, kad pati taip giriesi, bet aš tavim netikiu, sorry

Atsakyti
Nelabai supratau kuo tu cia netiki,bet man kazkaip tavo tikejimas mazai rupi.
Atsakyti

Nelabai supratau kuo tu cia netiki,bet man kazkaip tavo tikejimas mazai rupi.

man irgi, bet butų mieliau man, jei manęs neminėtum, 

Atsakyti

Tiesa, kad niekas neišmetė.

Atsakyti

Tik slaptažodzio nedavė, o tai praktiškai jokio skirtumo 😁

Atsakyti

Anidanda, AA iš temos išėjo pati. O vėliau tema keitėsi, - tą puikiai žinai. Labai puikiai.

Atsakyti

Tiek to, nesigilinam, neteršiam ir šitos temos 🌷. Tikiuosi jaučiatės ten db visos puikiai, nesikandzuojat ir meiliai sutariat, kai nebėra baisuokliu blogieciu - mūsų su alta ir amd

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 05 gegužės 2023 - 20:33

Aš galiu gilintis, galiu ne. Bet kodėl jums abiems vis reikia gyventi tos temos atgarsiais - nesuprantu iki šiol.

Tiesiog visos išėjo ir tiek iš tos temos dėl tam tikrų dalykų. O kodėl po to jovalas buvo padarytas - čia tik tau žinot. O kandžiojomės ar ne - žinai puikiai. Ilgai dalyvavai.

Net ir čia vis bangos dėl tos temos keliamos. Nors čia dalyvaujančios narės visai ne prie ko. Visai.

Mažai dabar dalyvauju, atsitraukiau iš visur šiek tiek dėl savijautos. Bet iš nuotolio dar keisčiau atrodo.

Atsakyti