Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 04, 13:58)
<p>Iki Varšuvos tik 300 km, tai neverta to kalio jodido man gerti... Geriau greičiau negu ilga agonija.</p>
<p> </p>
<p>Dėl vaistų... norėjau tik pasakyti, kad mano nuomone neteisingai naudojami sveikatos apsaugos biudžetai.  Išteka viskas vaistams... nebelieka rimtesnių ligų gydymui. </p>
<p>Mano baba vaistų jokių negėrė. Mamukas mėgo... aš bijau biggrin.gif</p>

Ir ne be pagrindo bijai. 4u.gif
As AA nepazystu.Bandau susipazint kazkaip,kol kas nesekmingai,pasitiket aklai ka zmogus rekomenduoja,kad ir is labai geru paskatu,nezinant zmogaus,jo ziniu ir t.t.man tolygu gydymusi fb.Todel,Alta,prasau nepykt,nesu patikli,mokslu nebetiniu ir nesu adukuota.Man reik irodymu,paaiskinimu,supratimo paciai is saves,su paprotinimais,paaiskinimais.Bet aciu uz pasiulyma,jei pridetum daugiau supratimo kas ir kam,tada gal sudomintum. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Pakartojom šuns tyrimus. Kepenų rodiklis pakrito, bet dar yr kur krist iki normos. Pasakė, kad labai gerai, jog išvis krinta. Tai toliau dieta ir papildai.
MB du triušius dietininkui nupirko )))
Atsakyti

Dusia, mano draugė superiniam restorane vyr. šefė, o pusseserė vadovauja restoranui. Skirtingos valstijos. Algos tikrai geros, baltos, draudimai geri. Bet visur gerai, kur mūsų nėra.

Pomidorai gyvi, auga kol kas puikiai.

Česnako dar nepersodinau- bijau šalnų. Kitą savaitę bus darbymetis sode. Dabar morkų čiut paberta ir svogūnų yra pakaišiota čiut. Šiltnamy salotos, svogūnai ir krapai. Na irpomidorai.

Žolę vyras nupjovė šiandien. 

Atsakyti
Aš turbūt ryt važiuosiu kaiman ir nešiu pomidorus namo. Jei jau žada -9, tai pas mus jie ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 04, 17:20)
Ir ne be pagrindo bijai. 4u.gif
As AA nepazystu.Bandau susipazint kazkaip,kol kas nesekmingai,pasitiket aklai ka zmogus rekomenduoja,kad ir is labai geru paskatu,nezinant zmogaus,jo ziniu ir t.t.man tolygu gydymusi fb.Todel,Alta,prasau nepykt,nesu patikli,mokslu nebetiniu ir nesu adukuota.Man reik irodymu,paaiskinimu,supratimo paciai is saves,su paprotinimais,paaiskinimais.Bet aciu uz pasiulyma,jei pridetum daugiau supratimo kas ir kam,tada gal sudomintum. wub.gif  4u.gif

Luety ,jau aiskiai isreiskei savo poziuri i perspejimo sistemas.As esu savotiska perspejimo sistema.Ir is esmes nei as tokia but noriu nei jauciu malonuma.Isjunget perspejimo sistema - jusu problema,jei nenorit but perspeti. biggrin.gif
Zentas pasakojo- einu as ryta namo is jusu dukters - ziuriu namas dega.Skambinu gaisrinei ,kuri lygiai uz dvieju km ir gaisrininkai gali net matyt ta gaisra,tai pradejo terorizuot - tu isitikines kad dega,tu padegei,kodel dega.Bet zentas yra geras zmogus,nubego,degancio namo gyventojus pazadino.Paskui net gaisrine po 15 min du km atvaziavo.
Istorijos moralas - luety perspejimo sistema aiskintis neprivalo.Nepainioti su duomenu mokslininkais.
Dusia ,varsuva buvo pakeista i helsinki,ar helsinkis pridetas ,na zodziu.Ir nebutinai tai bus kazkas labai pompastisko.Kai kuriems daug sloves ir garso nereikia.Visai nieko ir tyliai.O zinant kad niekam jokios perspejimo sistemos nepatinka ,tam yra puikiausios salygos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Kokia gera naujiena , Lesius sveiksta wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Skanios jam triušienos mirksiukas.gif
Ingrida geros eksursijos 4u.gif
Penktadienis. Sausa ir šalta. Lieti lieti lieti reiks nuvažiavus ... Augalėliai verkia . Ir visą kitą savaitę lietaus nežada.
Na kitą savaitę lyg be šalnų ?
Pou , laukinis augalas meškinis česnakas, kokių šalnų jam bijoti . Tik sodink greičiau , kad įsikabintų !!!! Taigi tuoj jo vegetacija baigsis . Pamatysi ar prigijo tik kitą pavasarį. Tik nesakyk , kad padėjai šiltnamyje vazoną ... Gali ir neišgyventi .
Dėl sveikatos apsaugos sistemos - na negerėja ji Lietuvoj . Kodėl reikia semtis ne kokių patirčių nežinau. Amerikos netobula, bet bent teisinga. Nemoki - negauni . Lietuvoj ir taip vienas didžiausiu darbo jėgos apmokestinimų . Ne veltui beveik visos užsienietiškos įmonės dalį darbo užmokesčio atiduoda papildomu sveikatos draudimu . Man tiktų . Ir užtektų metams ...
Sako epocha keičiasi . Maras jau buvo , badas irgi . Karas vyksta . Ketvirtas apokalipsės raitelis apie ką ? tongue.gif biggrin.gif
Jei jau branduolinis - tai geriau iš karto ir vietoje, negu ilga vegetacija.
Varšuva man logiškiausia. Subyra Lenkija ,Vokiečiai greit parduoda Ukraina.
Kartais man norėtusi vienos kitos paprastos bombikės ant tų išlepusių vakarų europiečių, ty "snaigių" gyvenamųjų miestų. O bože bože...

Bijoti - vadinasi mirti kiekvieną dieną.

Gražaus penktadienio 4u.gif

Atsakyti
Dusia , tu su Bulgakovo kuryba susipazinus? Man ta vieta patinka ,kur ivan bezdomnyj aiskina kaip imanuila kanta reikia uzdaryt i sibiro lagerius.Ir berliozas bando ivana mandagiai nutraukt ,kol visai neapsipazorino.
Taigi dusia,kokios bombos,kokie grasus aplombai.Lyg kazkam tai rupi.Tai butu butent tai ,ka vakarai norejo isprovokuot.
Putinas ne vakar gime ir nesudygo po paskutinio lietaus.Vienintele skaudi kapitalizmo vieta yra materialines gerybes.Va per jas ir gaus. O ukrainoje yra istaliuota geigerio davikliu sistema ir tesiog laukia kol koks rentgenas ,sivertas ar bekerelis pasirodys.
Bet yra vietu kur tu geigeriu indikatoriu nera .Bet yra kito labai svarbaus resurso ,kuris baigiasi europoje.Manau ,kad sudiev linnahamare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 gegužės 2023 - 08:29
Labas rytas,
AA,supratau,kad nieko nesupratau. biggrin.gif biggrin.gif Ir kodel tu negali rasyt normaliai,vis su kazkokiom potekstem? biggrin.gif biggrin.gif Kad parodyt,kad daug zinai?Man toks jausmas.Nepyk,jei ne taip,as tik bandau tave suprast.Nieko pries pries tavo asmeni,zmogu,tik noriu suprast.As beveik nesu sutikusi tokiu sunkiai suprantamu zmoniu.
Ir nieko tiems globo neiseina.Skuba viska igyvendint,bando ir griuva.Matysim,kas cia atsitiks liepos 17,ispranasauta visu orakulu. biggrin.gif O diskutuot placiau galima tik savoj kompanijoj prie cerkos,viesai niekaip.Atejo laikai,kad uz zodi baudzia.O cia visos mokytos ir jauciasi ta baime.Baime del saskaitos banke,del darbo vietos,jauciasi jauciasi.Pradeda galiot taisykle :Tylejimas auksas,o jie tik ir nori visus nutildyt,turet paklusnius,suskaldytus,vieni uz UA,kiti uz RF.Vatnykai,runkeliai,bet ne zmones,mastantys,nemastantys.O mes gyvenam toliau savo gyvenimus,sekam viska ,daromes isvadas.Tyliai. ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Paskaičius jus pasijutau naivuole ... netikiu branduoliniu.... bet gal ir be reikalo.
Už lesių smagu. Aš šinadiena jau ne tik žvakes ale ir šašlykinę paliksiu, mažu nereiks tampyti..ir šalnos jau lyg visos bus...
Pou bulbos dėl sportinio itereso o ir sėjomaina vyksta.
Gal šiandiena išjudėsiu ką pasėti...žirniai sugygo vos ketvirtis. O česnakai sovsem šiemet amen nieko vos keli išlindo ir kas jiem... kaži jeigu savaiminukų pakaišiočiau juk žemės dykos nelaiksyiu... ką manote?
geros dienos visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 05 05, 10:59)
Labas rytas,
AA,supratau,kad nieko nesupratau. biggrin.gif  biggrin.gif Ir kodel tu negali rasyt normaliai,vis su kazkokiom potekstem? biggrin.gif  biggrin.gif Kad parodyt,kad daug zinai?Man toks jausmas.Nepyk,jei ne taip,as tik bandau tave suprast.Nieko pries pries tavo asmeni,zmogu,tik noriu suprast.As beveik nesu sutikusi tokiu sunkiai suprantamu zmoniu.
Ir nieko tiems globo neiseina.Skuba viska igyvendint,bando ir griuva.Matysim,kas cia atsitiks liepos 17,ispranasauta visu orakulu. biggrin.gif O diskutuot placiau galima tik savoj kompanijoj prie cerkos,viesai niekaip.Atejo laikai,kad uz zodi baudzia.O cia visos mokytos ir jauciasi ta baime.Baime del saskaitos banke,del darbo vietos,jauciasi jauciasi.Pradeda galiot taisykle :Tylejimas auksas,o jie tik ir nori visus nutildyt,turet paklusnius,suskaldytus,vieni uz UA,kiti uz RF.Vatnykai,runkeliai,bet ne zmones,mastantys,nemastantys.O mes gyvenam toliau savo gyvenimus,sekam viska ,daromes isvadas.Tyliai. ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

MB posakis malčy but hitra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 05, 08:02)
Labos smile.gif
Paskaičius jus pasijutau naivuole ... netikiu branduoliniu.... bet gal ir be reikalo.
Už lesių smagu. Aš  šinadiena jau ne tik žvakes ale ir šašlykinę paliksiu, mažu nereiks tampyti..ir šalnos jau lyg visos bus...
Pou bulbos dėl sportinio itereso o ir sėjomaina vyksta.
Gal šiandiena išjudėsiu ką pasėti...žirniai sugygo vos ketvirtis. O česnakai sovsem šiemet amen nieko vos keli išlindo ir kas jiem... kaži jeigu savaiminukų pakaišiočiau juk žemės dykos nelaiksyiu... ką manote?
geros dienos visoms  4u.gif
Papildyta:

MB posakis malčy but hitra  4u.gif

Tikrai taip.
Pas mus 12 silumos,nu bet taip nenori niekas augt lauke,siaubingai.Susitrauke visi augalai,tik rugstynes eina is proto,bet ju niekas nenori,ispuike visi.Dejau ziemai,nevalgem,ismesiu.As kazkiek pasiskinu i salotas imaisau.Baigiasi mano meskiniai jau,taip skanu buvo.
Koja dege visa nakti,galvoju,jog nuo steroidinio kremo,arba nuo to,jog kaitaliodama tuos tepiklius nenuploviau viena,o dejau kita,kad ir po keliu valandu.Siandien sakiau plausiu pries kiekviena keitima kremo.Paziuresim kaip bus.
O siaip,gyvenimas grazus,gyvenkim ji.
Atsakyti
Aisku jauciasi baime, aisku jauciasi nerimas del ateities.Palaiminti tie ,kurie nieko nebijo.
Luety ,as rasau ,kaip as rasau.Tavo problema ,jei pagalvot tau reikia.Dusia teigia ,kad galvot skausminga, bet as teigiu ,kad dusia apsimeta.
Ir taip as gerai zinau ,kad kapitalistineje visuomeneje yra tik vienas matas,tik viena vertybe.Materialine.Tik prarast materialias vertybes zmones bijo.As tai zinau ir daug ir labai.
Mukute ,tu dievo vabaleli ,gal tiems cesnakams trasu per mazai ,as gana daug tresiu.Kai cibuliai auga be jokiu.Salia tu besociu cesnaku.
O del radioaktyviu daryku ,tai nebutinai jie turi but su aplombu.
Atsakyti