Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka, mokam ne visą kainą  LT. Kompensuojamų daug yra.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 04, 13:01)
<p>O nuo ko tie raudoni plotai? Nubrozdinta?</p>

Taip, buvo stipriai nubrozdintas veidas. Dabar tie šašai nusilupo, liko raudoni plotai.
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 05 04, 13:17)
man po smilkinio operacijos šitą išrašė, gal ir padėjo

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 gegužės 2023 - 12:36
QUOTE(Luety @ 2023 05 04, 09:27)
Uk uz prockele moka visi,isskyrus vaikus  ir senjorus virs 60 metu,neziurint ar jis milijonierius ar pasalpininkas.Tokia tvarka.
O geras gydytojas,turintis sazine,nepaisydamas jokiu sistemu turi dirbt savo darba ir laikytis Hipokrato priesaikos.Apie priesaika,abejoju ar paskutiniu laikotarpiu ji isvis buna priimama.

Seniai gyveno tas hipokratas.Ir pagal ji netik gydytojas bet ir visuomene turi isipareigojimu.
Ir butent per pandemija stebejau kaip tas priesaikos vykdymas suluzo.Taip kaip daugelis dalyku ,kurie net sovietmeti isgyveno.Bet neatlaike baigiamosios kapitalizmo fazes.
Taigi rekomendacijos del jodo yra tai ,ko reikia esamu metu.Negoolinkit ,vistiek nerasit.Jei manim netikit ,jus isjungiat perspejimo sistema.Jusu valia.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 04, 15:16)
Seniai gyveno tas hipokratas.Ir pagal ji netik gydytojas bet ir visuomene turi isipareigojimu.
Ir butent per pandemija stebejau kaip tas priesaikos vykdymas suluzo.Taip kaip daugelis dalyku ,kurie net sovietmeti isgyveno.Bet neatlaike baigiamosios kapitalizmo fazes.
Taigi rekomendacijos del jodo yra tai ,ko reikia esamu metu.Negoolinkit ,vistiek nerasit.Jei manim netikit ,jus isjungiat perspejimo sistema.Jusu valia.

nu man negalima unsure.gif
Atsakyti
Sūnui pakako pagyventi metus Amerikoje,spjovė į viską,grįžęs pasakė,kiek mes mažai mokame mokeščių.Nei žalia laimėta korta nebe sugundė atgal. ax.gif Moka abu su marčia irgi nemažai mokeščių,o operuojasi ir gydosi privačiai. mirksiukas.gif
Mano a.a. babytė kaip mes su mama juokiamės vagoną vaistų išgėrė,išgyveno iki 99.7metų.Atrodo mažai tų vaistų naudojau,o gavosi kaip gavosi. ax.gif Man atrodo genai viską sureguliuoja. ax.gif
Praėjau hamamą,oda švelni,problemos nugaroje,žinau pati. mirksiukas.gif
Oras pasakiškas ne karšta,vėjukas nuo jūros,debesiukai. wub.gif
Atsakyti
Muka , tu atostogauji penkiu zvaigzduciu viesbutyje.Po tu atostogu tu taip susirgai ,kad dar dabar nieks pagydyt negali.Ir del ko tau to jodo negalima,del to kad halogenas,bet pabandyk truputi spiritinio jodo itrint i oda.Kur nors netoli gydymo istaigos ,jei koks anafilaksinis sokas.Bet garantuoju ,beveik ,kad nebus to anafilaksinio soko.
Jau sakiau ,kad daug dalyku reikalauja butino persvarstymo ir naujo poziurio.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 04, 15:24)
Sūnui pakako pagyventi metus Amerikoje,spjovė į viską,grįžęs pasakė,kiek mes mažai mokame mokeščių.Nei žalia laimėta korta nebe sugundė atgal. ax.gif Moka abu su marčia irgi nemažai mokeščių,o operuojasi ir gydosi privačiai. mirksiukas.gif
Mano a.a. babytė kaip mes su mama juokiamės vagoną vaistų išgėrė,išgyveno iki 99.7metų.Atrodo mažai tų vaistų naudojau,o gavosi kaip gavosi. ax.gif Man atrodo genai viską sureguliuoja. ax.gif
Praėjau hamamą,oda švelni,problemos nugaroje,žinau pati. mirksiukas.gif
Oras pasakiškas ne karšta,vėjukas nuo jūros,debesiukai. wub.gif

Liuks fainai tas hamamas ir pats toks nušveistas it kūdikis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 04, 15:28)
Muka , tu atostogauji penkiu zvaigzduciu viesbutyje.Po tu atostogu tu taip susirgai ,kad dar dabar nieks pagydyt negali.Ir del ko tau to jodo negalima,del to kad halogenas,bet pabandyk truputi spiritinio jodo itrint i oda.Kur nors netoli gydymo istaigos ,jei koks anafilaksinis sokas.Bet garantuoju ,beveik ,kad nebus to anafilaksinio soko.
Jau sakiau ,kad daug dalyku reikalauja butino persvarstymo ir naujo poziurio.

aš ne viešbutyje pasigavau tą zarazą o grynai oro uoste...nes po dviejų dienų susirgau...O jodo negalima dėl diuringo dermatito juk geriu dopelį....
Venkite streso, peršalimų, infekcijų. Diuringo pūsleliniu dermatitu sergantys žmonės negali vartoti maisto produktų, kuriuose yra gliuteno (duonos, kepinių ir
pyragų iš javų miltų, makaronų, iš javų ar su salyklu
paruoštų gėrimų, alaus), jodo ir bromo preparatų
Atsakyti
Muka ,as negaliu per forumo niekam ipusti ,kad manim patiketu.Esu tik nickas.
Ir dar luety ,jei gydytojas but ieskojes venu ligu ,but kirsksniu srity ,pakinklius ir apie hemoroju but klauses.Nes visas sita sistema ,periferine kraujotaka yra su tiek daliu.Paziurejo i tai kaip dermatologas , o ne flebologas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 gegužės 2023 - 13:44
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 04, 15:36)
Muka ,as negaliu per forumo niekam ipusti ,kad manim patiketu.Esu tik nickas.

oi tikrai negali bet info daliniesi ir ačiū 4u.gif manau turi tam priežasčių taip sakydama 4u.gif
Atsakyti
Turiu priezasciu ,pati jau geriu kalio jodida.
O zmones visada bus zmonemis.Nieks prie kiosko su nemalonia tiesa eileje nestovi.Visi eina i grazios apgaules supermarketa.
Atsakyti

Iki Varšuvos tik 300 km, tai neverta to kalio jodido man gerti... Geriau greičiau negu ilga agonija.

Dėl vaistų... norėjau tik pasakyti, kad mano nuomone neteisingai naudojami sveikatos apsaugos biudžetai.  Išteka viskas vaistams... nebelieka rimtesnių ligų gydymui. 

Mano baba vaistų jokių negėrė. Mamukas mėgo... aš bijau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 gegužės 2023 - 15:03
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 04, 14:16)
Taigi rekomendacijos del jodo yra tai ,ko reikia esamu metu.Negoolinkit ,vistiek nerasit.

Bet tai nors užsimink, kodėl tą jodą reik gert. Ar dėl radiacinių priežasčių, ar šiaip jis dar kokią funkciją atlieka?
Atsakyti