Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 20:22)
Na masažai man žymiai geriau nei …. Et jau tokia esu  ax.gif

Pilnai pritariu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 03, 21:30)
Pilnai pritariu. 4u.gif  4u.gif

Aha mirksiukas.gif
Atsakyti
Kanjone mes buvom. Gražu gal ... Įsidėk ką šilčiau apsirengti , šalta tais tarpekliais plaukti būna. Kad labai vau nepasakyčiau , tik gidas buvo NEREALUS. Daug žinių turi ir moka pasakoti ... Vietinis.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 03, 20:49)
Kanjone mes buvom. Gražu gal ... Įsidėk ką šilčiau apsirengti , šalta tais tarpekliais plaukti būna. Kad labai vau nepasakyčiau , tik gidas buvo NEREALUS. Daug žinių turi  ir moka pasakoti ... Vietinis.

Ačiū,jo perspėjo Novaturas.
Maniškis labai norėjo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 03, 17:34)
Visur jie jau darosi vienodi,komersantai.Tik musu komersantus riboja limitai vaistu israsymui,turiu minty nemokamu receptu rasymui.
As itariu,kad jie nedirba kasdien,kaip budavo anksciau.Ateina keliems ligoniams priimt,kai kas nori akis i aki susitikt ir viskas.Idomu,tik kiek jiems moka.Tiesiog zlugdo medicina,daro genocida.Taip laiks nuo laiko atsitinka zmonijoje.Mociute pasakojo(gimus 1903m.)kai buvo paaugle kazkuo sunkiai sirgo.Kad kreiptis pas gydytoja,tevelis jos pardave kiaule,kad but pinigu.Tik nezinau,ar uzteko tos kiaules,bet gydytojas liepe isnest ja i soda,duot daugiau sviezio oro ir saules.O mociute,isnesta eme sliauziot ir rinkt jaunas rugstynes,valgyt su dideliu malonumu,tada ,kai atsistojo,nuvalge visus zalius obuoliukus nuo obelu,pasveiko.Gal kokio vitC deficitas buvo?
O cia sitas,tai tik koja ciupineja,sakau,skauda,jautru cia,o jam nusispjaut,ciupineja ir ziuri senei i akis. bigsmile.gif  bigsmile.gif Nesveikas kazkoks.Indusas,gal is Indijos,Gal is kur,panasus toks. bigsmile.gif
Sode paliejau siltnamio augalus,cukinija viena jau pavepus buvo,labai jautrios jos vandens stokai.
Sparagines neblogai,bet saule degina lapus,tai likusias isnesiau i lauka,i paaunksme nakciai.Ryt nebusim sode,tai priedangoj gal uzsigrudins,o tada savaitgali sukisiu i dirva.
Prisiskyniau salotu,ridiku prisiroviau ir namo.

Man keista ,kaip tu esi tokia rasiste ,tiek metu gyvendama multikulturineje terpeje.
O siaip ,ko tikiesi is gydytoju,visuomene nevykde savo dalies hipokrato priesaikos,kai reikejo gint gydytojus nuo valdzios ,nuo biurokratu ,nuo duomenu mokslininku.Tu luety aisku buvai pries sistema,bet tokios kaip as ir tu nieko nelemia.Gydytoju yra.Ieskok.Tavo liga gydoma ,gydykis.
Atsakyti
O siaip ,pagal laiko dvasia rekomenduoju visoms- https://www.benu.bg/...jod-kapki-30-ml
Ir siaip as bjauresne uz ta rytieti luety gydytoja.
Atsakyti
Labos 4u.gif

AA kaži ant lietuvos tokios tinktūros yra unsure.gif bet man vistiek jodo preparatai uždrausti ax.gif
Kojos sutino tiksliau viena labiau ties čiurna, pas šeiminstę užsirašiau...nors pernai panašei buvo tai trifaso išrašė... ai baigiu čia sopuliavimą apie ligas.
Kada žadate pomikus kišti į žemę, Ate jaučiu jau senai sukišti biggrin.gif Aš gal kitą savaitę ax.gif ryte dar šalnų yra o dabar apmuturiuoti tupi dėžėse tongue.gif Gal šis savaitgalis bus daržų formavimui ir sėjai bus skirtas smile.gif Tiesa kultivatorius nuuuu ką čia pasakius ...ai rezultatas sumalė smile.gif
Gražios dienos ir laukiu kaaaavoooos biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Naktis visai bemiegė.Atostogos?Iki vidurnakčio ant tilo diskoteka kas vakarą,kala tai kala muzonas.Po diskotekos jaunimas apie 20 susirinko po mūmis kavinėnė,nedirba ji jau bet susėdo,prie staliukų.Ir chi chi iki keturių.Paskui rankos tirpo,ieko nekasiau,bet gal padauginau saldumynų paragauti(žinote turkų,vizuaiai labai gražu,bet sintettikų sintetika),ar pagalvė per kieta.Noriu jau savo lovos. ax.gif
Sūnui papasakojau jau liepia duoti pakalbėti jam su regsitratūra.Kelsiu aš čia dabar bangas?Gal šiąnakt bus jau ramu?Gi ne vieni mes gyvename?
Atsakyti
Ingrida nekentėk ir nueik paprašyti pakeisti kambarį, aš taip visada darau ax.gif Ir ko ko tų saldumynų niekada neragauju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 04 gegužės 2023 - 07:37
Labas rytas,
Kokia graži kava , su ramunėle. Lietuviška. Dėkui Ingrida 4u.gif
Antradienį užsakiau braškes - šiandien jau pas mane. Operatyviai 4u.gif
Mukute, aš palauksiu kol šalnos pasibaigs, tada sodinsiu pomidorus. Nebadas... atsivalgę esam visko per gyvenimą. Savaitėlė ten ar šen .
Prisiskaičiau guugle , kad Luety liga vaistais gydoma. Ilgai . Iki 0,5 metų ? Ir skraidyti visai negalima ? Bet aš nesu išmanytoja ...
Lietuvoje daktarų per kovido "pandemija" neskriaudė . Gyveno labai gerai . Saviizoliacija po saviizoliacijos ... Bobučių su skundais nėra biggrin.gif Atprato dirbti mirksiukas.gif Kovidiniuose dirbo tie kam pinigų reikėjo - trumpos darbo valandos ir daug moka.
Ne gydytojus reikia kaltinti , o sistemą kuri parsidavė farmacijos kompanijom . Visi pinigai išeina už nemokamus vaistus kurie nieko negydo tik "gadina" kitus organus ir sumažina simptomus. O kai užpuola tikros ligos kurioms reikia gydymo - pinigų nebėra.
Bet tai mano nuomonė ax.gif Aš už amerikonišką sveikatos apsaugą - kiek moki , tiek gauni . Jei per gyvenimą nedirbai ir nemokėjai nėr už ką senatvėje tavęs ir gydyti ...
Atsakyti

Sveikos,

Dusia, po Lietuvą šią savaitę važinėjam, gyvenu gyvenimą.  Ryt atsakymai.

Amerikonka- ankstyvos, tobulos firmos, baltos rausva luobele bulvės. Pas močiutę jų pagrindas ir buvo. Labai skani bulvė.

Muka, kam tu su tom bulvėm dusinies. Iš tokio kiekio neprivalgysi, o darbo daug... Susirask gerą ūkininką, o save patausok, Brangut.

Ingrida, šonų labai nekaitink... 

Dusiuk, tavo svainis onko sirgo. Amerikoj sesė namus prarastų, nes jos draudimas visų išlaidų nepadengtų. Baisi ten sistema. Įkainiai tikrai ne tokie, kaip pas mus. Draugė gyvena, pusseserė su šeima gyvena. Abiejų šeimos labai geras pareigas užima, bet su sveikatos sistema reikalai geri, kol sveiki.

Mano 8 pomodorai jau pusantros savaitės pasodinti. Bus matyt, kaip jie - šiandien patikrinsiu.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 04, 04:39)
Man keista ,kaip tu esi tokia rasiste ,tiek metu gyvendama multikulturineje terpeje.
O siaip ,ko tikiesi is gydytoju,visuomene nevykde savo dalies hipokrato priesaikos,kai reikejo gint gydytojus nuo valdzios ,nuo biurokratu ,nuo duomenu mokslininku.Tu luety aisku buvai pries sistema,bet tokios kaip as ir tu nieko nelemia.Gydytoju yra.Ieskok.Tavo liga gydoma ,gydykis.

Laba ryta,

nu net uzuominos nebuvo i rasizma,net gryzau paskaityt savo posto. ax.gif Kad paminejau jo galima kilme?Kad koja ciupinedamas i akis ziurejo?nu cia tai ne rasizmas ,tiesiog papasakota situacija,kaip man atrode.Mano poziuris i visus zmones vienodas,kol jie neima man kenkti.Ir tai pyktis buna,bet ne rasizmas.
Visuomenei nereikejo gydytoju gint,kam?Gydytojai turejo atsimint kad jie gydo ,o ne kenkia.Turejo trimituot visais trimitais apie tai,kaip jie trimituoja per streikus,kai atlyginimu nori didesniu.Bet geri pinigeliai uzdarymo metu ir mazai darbo uzdenge daugelio sazine,kad net necypteleje dirbo savo niekinga darba ir dar dirba iki siol.
Pries sistema nepakovosoi,ji galingesne,bet darai ,ka gali,kad islikt oriam,nenusirist iki vergo.Tik tiek.

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 04, 05:13)
O siaip ,pagal laiko dvasia rekomenduoju visoms- https://www.benu.bg/...jod-kapki-30-ml
Ir siaip as bjauresne uz ta rytieti luety gydytoja.

Na mano gydytojas palyginus su tavo vis prasiverzianciu spygliavimusi tai angelas biggrin.gif biggrin.gif tik jis nesakau,kad yra gydytojas,jis sisteminis kalvis. biggrin.gif biggrin.gif
O kam ta tinktura reikalinga?Nuo chemtrailu neapsaugos,nuo vadinamo maisto irgi,kam ja gert,dar viena farmacijos ismisla.Yra kitu budu saugotis,kol galima.Stebekite vandeni,geriam ne kazka.

QUOTE(Muka @ 2023 05 04, 05:29)
Labos  4u.gif

AA kaži ant lietuvos tokios tinktūros yra  unsure.gif bet man vistiek jodo preparatai uždrausti  ax.gif
Kojos sutino tiksliau viena labiau ties čiurna, pas šeiminstę užsirašiau...nors pernai panašei buvo tai trifaso išrašė... ai baigiu čia sopuliavimą apie ligas.
Kada žadate pomikus kišti į žemę, Ate jaučiu jau senai sukišti  biggrin.gif Aš gal kitą savaitę  ax.gif ryte dar šalnų yra o dabar apmuturiuoti tupi dėžėse  tongue.gif Gal šis savaitgalis bus daržų formavimui ir sėjai bus skirtas  smile.gif Tiesa kultivatorius nuuuu ką čia pasakius ...ai rezultatas sumalė  smile.gif
Gražios dienos ir laukiu kaaaavoooos  biggrin.gif

Pas mus visa savaitgali rodo lietu,tai pas jus turetu but geras oras.

Ingrida,aciu uz kava,ramuneles nuteikia romantiskai,labai grazu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 04 gegužės 2023 - 08:59