QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 09:13)
o tu jauti kaip nors tą trūkumą?
Labos,
Jaučiu.
Pirmas požymis metalo skonis burnoj. Paskui lengvas galvos skausmas- jauti , kad galvą turi. Pasilenkus ir atsistojus šviesą išjungia. Bet aš kaimo merga, čia smulkmenos . Sportuoju, kaime darbuojuos, daržus kasu ... Tikrai lovoj neguliu Gal dažniau prisėsti norisi . Nurašau ant amžiaus
Feritinas 3, hemoglobinas 90 ... Ir pačios geležies tik 3. Visiška šikna. Voverė pagal prigimtį, o jokių zapasų. Priežastis - mechaninė . Nieko čia gudro . Pabandžiau 4 mėn be papildų, negerai. Tokių prastų rodmenų nesu turėjusi . Gerai kad ne minusas
Jei susitarsiu gal palašins. Greičiau būtų ... Jei ne - žinau ką pagerti .
PS su Lesiumi dėl jautienos tikrai susimuščiau . Natūraliai noriu .
Apie bulbas išmanau mažai . Būna skanios ir cukrinio runkelio skonio . Retai valgau Moku pakeisti pvz. patisonais, ropėmis, salierais , pastarnokais, kalafijorais ...
Muka, bulbas jei rankomis lengviausiai sodinti dviese. Vienas pakelia kastuvą žemių , kitas įmeta bulbą, pirmasis užmeta žemę atgal. Psio. Lygioj dirvoje, jokių vagų - ežių, paskui lengviau apkaupti. Sodinimo tankis - vyriška vidutinė pėda. 41-43 dydis
Luety , kaip sekėsi pas gydytoją ?
Pou , kaip Tu ? Jau atsakymus gauni šią savaitę ? Jei nenori kalbėti apie tai suprantu
Ingrida , aš buvau spalio mėn tame pačiame viešbutyje
Anidanda, užuojauta
Aš mamą laidojau 90 ...
Nuo to laiko nebeverkiu . Su metais tik labiau pasiilgstu. Vienintelis žmogus ant šio svieto , kuriam aš visada rūpėjau .