Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 09:13)
o tu jauti kaip nors tą trūkumą?

Labos,
Jaučiu.
Pirmas požymis metalo skonis burnoj. Paskui lengvas galvos skausmas- jauti , kad galvą turi. Pasilenkus ir atsistojus šviesą išjungia. Bet aš kaimo merga, čia smulkmenos tongue.gif . Sportuoju, kaime darbuojuos, daržus kasu ... Tikrai lovoj neguliu smile.gif Gal dažniau prisėsti norisi . Nurašau ant amžiaus smile.gif
Feritinas 3, hemoglobinas 90 ... Ir pačios geležies tik 3. Visiška šikna. Voverė pagal prigimtį, o jokių zapasų. Priežastis - mechaninė . Nieko čia gudro . Pabandžiau 4 mėn be papildų, negerai. Tokių prastų rodmenų nesu turėjusi . Gerai kad ne minusas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Jei susitarsiu gal palašins. Greičiau būtų ... Jei ne - žinau ką pagerti .
PS su Lesiumi dėl jautienos tikrai susimuščiau biggrin.gif rolleyes.gif . Natūraliai noriu .

Apie bulbas išmanau mažai . Būna skanios ir cukrinio runkelio skonio . Retai valgau smile.gif Moku pakeisti pvz. patisonais, ropėmis, salierais , pastarnokais, kalafijorais ...
Muka, bulbas jei rankomis lengviausiai sodinti dviese. Vienas pakelia kastuvą žemių , kitas įmeta bulbą, pirmasis užmeta žemę atgal. Psio. Lygioj dirvoje, jokių vagų - ežių, paskui lengviau apkaupti. Sodinimo tankis - vyriška vidutinė pėda. 41-43 dydis mirksiukas.gif
Luety , kaip sekėsi pas gydytoją ?
Pou , kaip Tu ? Jau atsakymus gauni šią savaitę ? Jei nenori kalbėti apie tai suprantu wub.gif wub.gif
Ingrida , aš buvau spalio mėn tame pačiame viešbutyje biggrin.gif wub.gif
Anidanda, užuojauta 4u.gif
Aš mamą laidojau 90 ...
Nuo to laiko nebeverkiu . Su metais tik labiau pasiilgstu. Vienintelis žmogus ant šio svieto , kuriam aš visada rūpėjau .
Atsakyti
Apie bulbas išmanau mažai . Būna skanios ir cukrinio runkelio skonio . Retai valgau smile.gif Moku pakeisti pvz. patisonais, ropėmis, salierais , pastarnokais, kalafijorais ...
Kazkaip supratau ,kad lyg nesu valgius cukrinio runkelio.
O del to viso pakeitimo -tesiog visu tu kvieciu ,cukru, bulviu ir kt pakeitaliojimo tai pasakysiu taip- SOSTOJANIJE NEOBHODIMOVO PERESMOTRA,dusia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 gegužės 2023 - 12:54
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 03, 13:42)
Gerai kad ne minusas biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

PS su Lesiumi dėl jautienos tikrai susimuščiau  biggrin.gif  rolleyes.gif . Natūraliai noriu .

svarbiausia įžvelgti bent ką teigiamo biggrin.gif biggrin.gif

nesusimuštum, jis ramiai atiduotų smile.gif
Atsakyti
Nesu turėjųsi blogo hemoglobino,pas mb iš viso kaip pas naujaginį visada būna.Mano per ligą neutrofilai ir leukocitai,čia pateisinama dėl chemijos.O šiaip cholesterolis kliuvo,kol nepritaikė vaistų.Reikia dabar vėl pas kardiologus registruotis pagal programą,bet būtinai į Santariškes.Gal vėl pritaikytų naujus vaistus nuo spaudimo?
Laukiame masažo,rodo šeštadienį prastą ora,tada jau į pirtį,pasportuoti.Dusia,gal kokią gerą ekskursiją galite rekomenduoti,kad būtų įdomu?
Oras labai geras +23,po skėčiu megzti,puiku. wub.gif
Visi stebisi,kaip aš praeinu su virbalais.Gal už Atlanto ir nepraleistų,čia nesitiki gal,kad tokį dalyką nešuosi į lėktuvą? biggrin.gif
Atsakyti
Pas gydytoja tuscia,vienui vienintele laukiamajame,is gydytojo kabineto neisejo niekas,bet pakviete mane 10 min.pavelaves.
Sake trombozes nera,operuot Uk tik mokama procedura.Atsieit darosi egzema toj vietoj,as nematau.Israse to paties tepalo,dar steroidinio tepalo ir oda minkstinancio ir prognozuoja man zaizda busiant.Jei taip atsitiktu tuoj skambint ir naudot antibus.Rodau,kad yra sukietejimas,kad jautru,dega,nieko nemato isskyrus tronboflebita.Tiek ziniu.Kada tuos tepalus tept,jei vienas 2xd,kitas 4xd,o kitas kada noriu. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Lekiu i soda kokiai valandai.
Atsakyti
Ingrida labai gerai atrodai wub.gif 4u.gif
Eksursijose buvom dviejose ... Muka vietinė gal ji ką patars? Nei labai sužavėjo , kad sakyčiau - važiuokit .
Mano bėdos parsidėjo ne taip senai, keli metai . Prasidėjo - pasibaigs. Hormonai . Fizinių priežaščių nėra, buvau klinikose kovo pradžioj . Nieko nerado .
Vyrams iš viso visada geras hemoglobinas . Ko jiems gali būti prastas ?
Cholesterolio nesu turėjusi . Dar kol kas smile.gif
Jau turiu receptus geležiai , reikės pasiimti po sporto ...
Luety , keisti Jūsų gydytojai ax.gif Bet aš labai toli nuo medicinos .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 03, 14:28)
Ingrida labai gerai atrodai  wub.gif  4u.gif
Eksursijose buvom dviejose ... Muka vietinė gal ji ką patars?  Nei labai sužavėjo , kad sakyčiau - važiuokit .
Mano bėdos parsidėjo  ne taip senai, keli metai . Prasidėjo - pasibaigs.  Hormonai . Fizinių priežaščių nėra, buvau klinikose kovo pradžioj . Nieko nerado .
Vyrams iš viso visada geras hemoglobinas . Ko jiems gali būti prastas ?
Cholesterolio nesu turėjusi . Dar kol kas smile.gif
Jau turiu  receptus geležiai  , reikės pasiimti po sporto ...
Luety , keisti Jūsų gydytojai  ax.gif Bet aš labai toli nuo medicinos .

Visur jie jau darosi vienodi,komersantai.Tik musu komersantus riboja limitai vaistu israsymui,turiu minty nemokamu receptu rasymui.
As itariu,kad jie nedirba kasdien,kaip budavo anksciau.Ateina keliems ligoniams priimt,kai kas nori akis i aki susitikt ir viskas.Idomu,tik kiek jiems moka.Tiesiog zlugdo medicina,daro genocida.Taip laiks nuo laiko atsitinka zmonijoje.Mociute pasakojo(gimus 1903m.)kai buvo paaugle kazkuo sunkiai sirgo.Kad kreiptis pas gydytoja,tevelis jos pardave kiaule,kad but pinigu.Tik nezinau,ar uzteko tos kiaules,bet gydytojas liepe isnest ja i soda,duot daugiau sviezio oro ir saules.O mociute,isnesta eme sliauziot ir rinkt jaunas rugstynes,valgyt su dideliu malonumu,tada ,kai atsistojo,nuvalge visus zalius obuoliukus nuo obelu,pasveiko.Gal kokio vitC deficitas buvo?
O cia sitas,tai tik koja ciupineja,sakau,skauda,jautru cia,o jam nusispjaut,ciupineja ir ziuri senei i akis. bigsmile.gif bigsmile.gif Nesveikas kazkoks.Indusas,gal is Indijos,Gal is kur,panasus toks. bigsmile.gif
Sode paliejau siltnamio augalus,cukinija viena jau pavepus buvo,labai jautrios jos vandens stokai.
Sparagines neblogai,bet saule degina lapus,tai likusias isnesiau i lauka,i paaunksme nakciai.Ryt nebusim sode,tai priedangoj gal uzsigrudins,o tada savaitgali sukisiu i dirva.
Prisiskyniau salotu,ridiku prisiroviau ir namo.
Atsakyti
Muka nelabai patarėja ax.gif niekur nevažiuoju tongue.gif bet va į Side gal Ingrida tiktu idiomus miestas o visa kita iš to regiono tolokai ir Pamukale ir Kapadokija, yra Kaunas Daljanas ten yra ką žiūrėti o visa kita ….
Dusia leidžiamų?
Oi oi Ingrida trečiadieniais miestelyje turgus labai idomus daržovių turgus…. smutkiu man neįdomus bet va tas daržovių wub.gif netgi sūrį gali pirkti kuris brandinamas ožkos kailyje ir labai geri kumino prieskoniai jie tobuli ax.gif
Luety būsi ant Lietuvos mažu vizitą pasiplanuok pas angio ar dar koki gydytoja….
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 03 gegužės 2023 - 18:07
Mukute man parašė lašinamų ir geriamų. Nes sakė vien susilašinimo neužteks . Po lašinimo dar pagerti liepė . Tyrimą kartoti ne ansčiau mėnesio . Minus kava, minus pieno produktai. Daug vitamino C.

Gerai aš jaučiuosi. Supykau biški ant savęs vakar, tai šiandien kaip voveriukas lakstau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 03, 21:04)
Mukute man parašė lašinamų ir geriamų. Nes sakė vien susilašinimo neužteks . Po lašinimo dar pagerti liepė . Tyrimą kartoti ne ansčiau mėnesio . Minus kava, minus pieno produktai. Daug vitamino C.

Gerai aš jaučiuosi. Supykau biški ant savęs vakar, tai šiandien  kaip voveriukas lakstau  tongue.gif

Liuks tuomet 4u.gif gal greiciau atkocios biggrin.gif
Atsakyti
Pavėlavau į turgų,nežinojome.
Penktadieniui į žaląjį konjoną nusipirkome,šiaip tris dienas eisiu į masažus.Nes šiandien pamasažavo,trata mano sprandas,gal nors kiek atstatys?Mažoka,ką padarysi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 03, 21:18)
Pavėlavau į turgų,nežinojome.
Penktadieniui į žaląjį konjoną nusipirkome,šiaip tris dienas eisiu į masažus.Nes šiandien pamasažavo,trata mano sprandas,gal nors kiek atstatys?Mažoka,ką padarysi. ax.gif

Na masažai man žymiai geriau nei …. Et jau tokia esu ax.gif
Atsakyti