Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 07:49)
mano juk ašaros ten smile.gif 8 kg ...durnė butų užtekę kokių 5 ale ne juk reikia karalienės annos, dar primabellos ir dar kažkokios ...
Luety būtinai parašyk kaip sekėsi...

ok. 4u.gif
Atsakyti

Aninanda, užuojauta 

Mane vakar gegutinas uzkukavo, be pinigu, bet su pilnom saujom varškės 

Siandien jau ir pas mus buvo salna, po simts. 

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 09:49)
mano juk ašaros ten smile.gif 8 kg ...durnė butų užtekę kokių 5 ale ne juk reikia karalienės annos, dar primabellos ir dar kažkokios ...
Luety būtinai parašyk kaip sekėsi...

Aš šiemet Aną pasisodinau kokius 10 kelmų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 03, 11:24)
Aš šiemet Aną pasisodinau kokius 10 kelmų. ax.gif

5 lysves po 18 ....žinoma gal per tankiai...ai...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 09:49)

aš turbūt primabella pernai bandžiau. Patiko.

Tai aš irgi būčiau šiemet visokių prisipirkus. Atsidariau internete puslapį - visoookių pilna ir visų noriu. Bet užmačiau užrašą, kad minimalus pirkimo kiekis 100 kg ir persinorėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 gegužės 2023 - 09:38
QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 11:37)
aš turbūt primabella pernai bandžiau. Patiko.

Tai aš irgi būčiau šiemet visokių prisipirkus. Atsidariau internete puslapį - visoookių pilna ir visų noriu. Bet užmačiau užrašą, kad minimalus pirkimo kiekis  100 kg ir persinorėjau smile.gif

žalioje stotelėje po 5 kg
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 10:42)
žalioje stotelėje po 5 kg

ai, visos Žalios stotelės man tolokai, tai užteks tų bulvių.

Šiaip pačias skaniausias esu parsisiuntus sėklom iš kažkur. Auginau iš sėklų vienais metais mažytes bulbikes, antrais jau normalios užaugo. Didžiuuulės, ilgos, nepaprastai derlingos. Imperatrica vadinasi. Turiu iki šiol dar jų. Tik kažkaip kiekvieną pavasarį mamikė bulves pasodina vidury savaitės, kai mūsų nėra. Na, ne ji pati, traktorius. Bet ji kažkodėl amžinai tų ilgųjų nesodina. Paskui tenka kastuvu kažkiek prisodint. Bet dera jos iki šiol puikai.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 11:54)
ai, visos Žalios stotelės man tolokai, tai užteks tų bulvių.

Šiaip pačias skaniausias esu parsisiuntus sėklom iš kažkur. Auginau iš sėklų vienais metais mažytes bulbikes, antrais jau normalios užaugo. Didžiuuulės, ilgos, nepaprastai derlingos. Imperatrica vadinasi. Turiu iki šiol dar jų. Tik kažkaip kiekvieną pavasarį mamikė bulves pasodina vidury savaitės, kai mūsų nėra. Na, ne ji pati, traktorius. Bet ji kažkodėl amžinai tų ilgųjų nesodina. Paskui tenka kastuvu kažkiek prisodint. Bet dera jos iki šiol puikai.

aš tai vis ieškau amerikankų pabandymui ale nerandu...labai sena veislė
Atsakyti
Kas tos amerikankos? Tos senovines pailgos ,giliom akim ir nezmoniskai derlingos bei krakmolingos?
Kazkada piliuonoj zmones laike veisliniu bulviu uki,is ten sante buvau gavus.Telaimina juos dievas.Nuo to laiko gaut santes yra idea fix.Siemet jau pasodintas naujas atselis.
Beje ,kai buvo potvynis ir uzpyle rusi tai visos tos naujos veisles supuvo .o senosios ,tokios kaip sante ir agrija isliko.Supuvo almera,labai derlinga,soraja.
Atsakyti
pas mus ar ne tokias rožinės odelės bulves amerikankom vadino?

Prisidariau 'džiaugsmo'. Vaikštinėdama apsižiūrėjau, kad nebeturiu telefono dėkliuke banko kortelės. Ilgai nelaukus, ėmiau ir užblokavau per smart id. Galvoju, atblokuosiu jeigu ką. Grįžau namo, radau kortelę iškritusią namuose. O atblokuot nebegalima.. naują gausiu per septynias darbo dienas. O ir šunį pas veterinarą registravau, ir šuns maisto prisisakiau su funkcija 'apmokėti gavus', ir vaikeliuko vizitas pas dantų fėją. Teks konfiskuot mb kortelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 03, 12:34)
Kas tos amerikankos? Tos senovines pailgos ,giliom akim ir nezmoniskai derlingos bei krakmolingos?
Kazkada piliuonoj zmones laike veisliniu bulviu uki,is ten sante buvau gavus.Telaimina juos dievas.Nuo to laiko gaut santes yra idea fix.Siemet jau pasodintas naujas atselis.
Beje ,kai buvo potvynis ir uzpyle rusi tai visos tos naujos veisles supuvo  .o senosios ,tokios kaip sante ir agrija isliko.Supuvo almera,labai derlinga,soraja.

rožinės tokios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 12:43)
pas mus ar ne tokias rožinės odelės bulves amerikankom vadino?

Prisidariau 'džiaugsmo'.  Vaikštinėdama apsižiūrėjau, kad nebeturiu telefono dėkliuke banko kortelės. Ilgai nelaukus, ėmiau ir užblokavau per smart id. Galvoju, atblokuosiu jeigu ką. Grįžau namo, radau kortelę iškritusią namuose. O atblokuot nebegalima.. naują gausiu per septynias darbo dienas. O ir šunį pas veterinarą registravau, ir šuns maisto prisisakiau su funkcija 'apmokėti gavus', ir vaikeliuko vizitas pas dantų fėją. Teks konfiskuot mb kortelę smile.gif

aha šios smile.gif

Na joooo ...gerai yra TB kortelė biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal vilija? Jos mano jaunysteje panasiai su voke (pilkutem)atsirado? Pas mane rozines laura,irgi su daug rupescio is seklu isaugintos,bet jau skanumas atperka viska.
Cia tokia astrologine padetis dabar su bankais ir kortelem.As irgi negaliu kelias dienas nei kortele apmoket ,nei is saskaitos pervest.Lauksiu kol marsas is pelenu pakils.Beje ryt irgi pas dantista vizitas. biggrin.gif
Šiandien sueina 30 m., kai JT paskelbė Pasaulinę Spaudos laisvės dieną.
Gaila,kad spaudos ir zodzio laisves jau nera.
Tik Surajevo cenzura.Bet baigiu atsikratyt to nuskriaustosios jausmo ir igyt naturalia kovine busena. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 gegužės 2023 - 11:34