Tai aš apie sisteminę žiniasklaidą. O nesisteminę nežinau, ar galima vadinti žiniasklaida, nes tai info ne plačiajai visuomenei. Media - vuo, čia jau tiksliau. Ai, bet koks skirtumas
Tai aš apie sisteminę žiniasklaidą. O nesisteminę nežinau, ar galima vadinti žiniasklaida, nes tai info ne plačiajai visuomenei. Media - vuo, čia jau tiksliau. Ai, bet koks skirtumas
Ate42, man rodosi pas mane lyg pasiėjo gesvė ? Pernais radau dar vieną krūmą .Patikrinsiu , kas išgyveno. Kol kas prieskonių lysvė negyva buvo. Ten dar pašalas iki galo neišėjęs ...
Juozažolės tai tikrai turiu prisisėjusios jei kam reikia .
Muka , kad ten ne žiniasklaida. Ten šiap vyrukas FB SAVO pastebėjimais pasidalino
Maisto , pašarų, trąšų sektoriuje vyksta pasistumdymas Jei kas stebi ekonomiką. Pomidorų iš Ispanijos visada bus
Ne apie tai kalba ... O mudvi ir taip voverės ir augintojos
sklaida .... o juolab koks jo išsilavinimas postringauti nors nesidomėjau tačiau kaži ar turi tam tinkamų žinių... ai palieku juos ramybėje ... reikia to pasistumdymo verkinat nes monopolis jau pertvinko reikia kito taip sakant drakonas mirė drakonas gyvas...
AA nežinau dėl to mielumo... darausi ragana ant šluotos ....o gal noriu tokia būti taip saugiau
Nu vo ir ko klausytis ar badas ar ne mes savo urvelius prikišime, rasime kuom svarbu elektros būtų bo šaldikliam amen....
Nu vo ir ko klausytis ar badas ar ne mes savo urvelius prikišime, rasime kuom svarbu elektros būtų bo šaldikliam amen....
Mėsą susūdisim ir išrūkysim , daržoves sumarinuosim ir paraugsim
Druskos ir acto reikia turėti
Druskos ir acto reikia turėti
kaip rasiau druskos turiu pirtyje mažu užteks o va su sūdymų jklmn nesiseka ir rūkykla turiu ale neprisipratinu... užmečiau rūkinimą bo pečių pratinuosi
Aš tai šiaip stengiuosi nevalgyti rūkytų produktų . Dėl sveikatos Nemanau , kad tai gėris
Aš tai šiaip stengiuosi nevalgyti rūkytų produktų . Dėl sveikatos Nemanau , kad tai gėris
tesingai manau nėra blogis.... ten su tempa reikia aiškintis... ai tikrai reiks išmoksime...
Muka , kai vaikas buvau visada pjaudavom kiaulę ir mama rūkydavo - kaip ir pamenu kažką
Kad tik būtų KĄ.
O ant to ploto gali bulviu daugiau pasodint,augint paprasta,galima islaikyt ,nereikia konservuoti,bet jau pernai kiek pamenu praradai konservavimo nekaltybe
Labas rytas,
saule,12 silumos,bet ir vejas saltas dar.
Alta,pasisodinau bulviu 6kg,daugiau netelpa,bet MB noretu dar ir miskelio zeme isart ir bulviu sodint.
Zolynelis mazutis butu,prie pavesines,akims paganyt i zalia spalva,gal pora kvadratu.Zolei pjaut tokiam kiekiui MB turi batareikine tokia nesiojama,nezinau,kaip vadinasi,apipjauna uz tvoros zolyte,tai ir sitai uztektu.Zinau,kad visi ruosiasi dideliam badui,ypac saloj,matytumet,kaip sukruto visi sodininkai,nebeliko beveik apleistu plotu,visi sodina bulbas.
O estetikos dar norisi akim,be to ten paciam priekyje,prie pavesines.
Svarbu kitam sezonui pasilikt seklos,nesuest per badmeti.
Apie elektra ir dujas tik svajosim,kaime gerai,yra plytos,peciai,ziema nebaisi,o ka mes darysim,nezinau.Reiks burzuika pirkt,ale butas kilimine danga visur,zidinio nera ir kamino nera.Taip ir sakoma,kad gimines,draugai turi susiglaust kartu,kitaip neisgyvensim.Pas broli zidinys,pas mane maistas,kaip nors.
Bulves laikyt sode yra kur,pas mus salta,bet ne tiek,kad namely susaltu bulves,bet va,jei bus gilus badmetis,reiks jas saugot ,o sautuvo tai neturim.
Luety man būtų gaila pinigų tai klojamai žolei kiek truks rudenį turėsi jau gražia bet ar tau apsimoka dėl kvadrato kito pirkti žolepjovę ir t.t.
O dėl bado... neklausau neskaitau ir nenroiu girdėti... kad nepvalgysime žiema pomidoro plastmasinio, ar pritrūksime morkos ... Dusia iš kur tu tiek info prisigaudai marš megzti...
Muka,zoliapjove rasiau,turim,pinigu negaila,jie jau seniai tik popieriai,o greit ir tu nebepanaudosim,tai ko cia gailet.Ne auksas,ne sidabras,to tai gaila,nes grys kaip naturiniai mainai greit.
AA nežinau dėl to mielumo... darausi ragana ant šluotos ....o gal noriu tokia būti taip saugiau
Nereikia zmoniu skirstyt i issilavinimus,soc.padeti ir t.t.Aukstasis mokslas ne visada apsprendzia protinguma.Reikia siais laikais zinias atsirinkt pagal savo sirdies supratima,sauksma,nes tiek zombinimo ir neteisybes,kiek yra dabar,pasaulis kazin ar kada regejo.Daug protingu blogeriu,kurie naktimis renka info po kruopele,analizuoja dokumentus,pateikia sukramtytus,ir man nesvarbu,ar jis buves isgeriantis aktorius,ar su barzda ar be barzdos,man svarbu,kad moka minti isdestyt,o ir pasekeju turi daug.Pasaulis visai ne toks,apie koki skalambija TV,oficiozai ir t.t.Tik darosi pavojinga sakyt teisybe viesai,busi apkaltintas edinstveninku,buduliu,kirminu,ir t.t.o dar ir straipsni atras.Demokratija gi. Negaliu Fb visai nieko skaityt,jei protingos mintys,tai komentai kai kuriu siaubingi iki grasinimo nuzudyt.Baisu ir prasiziot,tai as ir neinu visai i jokius straipsnius tik mezgimo ir sveikatos,dar darzininku.Visa info mano is telegram kanalu ivairiu.
Na,o jei linksmiau, esu apzelus,pasiskambinau kirpejai,atostogose ir bus dar dvi savaites,tai as velykom busiu i sniego zmogu panasi.Naujas galvosukis,kur apsikirpt padoriai nes jau reikiacia ir dabar.
Sveikos,
parašiau, o žiūriu nieko neįkėlus... Dusia, gal Depo stiklainių būtų? Aš tai pakartotinai naudoju. Išplaunu su soda ir orkaitėj iškaitinu.
Velnioniškai daug stiklainių sueina, mes vien burokėlių 50 puslitriukų sunaudojam per metus.
Dusia ,del bobu buvai teisi.Yra tokia mano buvusi tema.ten pou dabar uz asesoriu ,tai va tos jau but Geja susprogdine ,dievaz.Atsiprasau ,bet man negeda.Zinau kad skaitot mane,pinot ,ulybajus i mashu
AA, gali plačiau? Kodėl aš asesorius, pasak tavęs, ir kodėl jos būtų Gėją susprogdinusios? Arba tavo interpretacijų neišrišu, nors iki šiol lyg pavykdavo.
Kas liečia žemę, reik maitint ir pas mus - nualinta ji, nėra sėjomainos. Jei tik imsi imsi, o nieko neduosi, špygą ir gausi. Tai bent garstyčių pasėjam. Anksčiau dar iš ūkininko karvių blynų pirkdavom, na bet dabar mažutukė mašininė priekabėlė 200 eurų, eina peklon su tokiom kainom, kad net karviašūdis tiek kainuoja. Ir tai, prieš du metus.
Vaismedžius mes aplink taip pat karbamidu pabarstom arba kokiom kompleksinėm, vienintelę vyšnią - dolomitmilčiais pamaitinam.
Purkšti pramazinom, jau pumpurai pernelyg pritvinkę.
Čiut pakrapino ir jau žalia spalva atsirado. Gėlynuose mačiau jau narcizai galvas kelia. Nieko sau.
Daba sakyk apie kirpėjas. O tai tik viena kirpėja tavo mieste?
Beje, dėl pinigų / aukso. Sakai, dabar auksas geriau? Verta pirkt?
Tik kai pumpurus jau turi ir prieš šalnas bet truputis šiltnamy auga, kur dengt nereik
Papildyta:
Kad vėluoji, išpirktas jau )) bent jau tas investicinis.
Daba sakyk apie kirpėjas. O tai tik viena kirpėja tavo mieste?
Beje, dėl pinigų / aukso. Sakai, dabar auksas geriau? Verta pirkt?
Skaitymas nera gasdinimas,yra zinios,o tu jas priimi arba atmeti.O zinot gerai,gali kazkiek palengvint savo buti.
Kirpeju daug,tik as jau daug metu pas ta pacia kerpuosi,tai kazkaip ypratau ir nenoriu keist,nes gera meistra sunku rast,as isranki,man kirpejos rankos turi but tvirtos,nedrebet,turiu jaust,kad ji zino savo darba,kad galeciau sedet kedeje ir uzsimerkus relaksuot.Todel man problema.
Apie pinigus domekis pati.telegrame zmones raso,kad nusiima santaupas ir perka smulkias sidabro monetas,auksa,kad turetu ka iskeist i norima preke,jei bus pas ka,nes finansine reforma atidunda,kaip matot.Tik niekaip nepasidalina pasaulis,kas bus federaline valiuta.Rusai jau eme diktuot madas,o kas bus toliau,gi nezinia.Todel zmones,nenoredami prarast santaupu pkeicia i amzina valiuta-tauriuosius metalus.Sako sidabro poreikis dides,nes elektronine pramone jo vartoja daug,o ju klodai senka,tai ir perka zmones sidabra.Yra Lietuvoj kazkokia pardavykla,oficiali,kur pardavineja smulkias monetas,sertifikuotas,nes stambu neatkasi,neikeisi,o visa keist gali but nenaudinga luita.Cia as taip skaiciau telegrame,kaip diskusijos vyksta,o kiek jos realios,apreskit pacios.
Kiek skaiciau lietuviai perka www.florinus.lt