Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dar labai kavos tirsciai padeda nuo skausmu ,cia netiketai atradau nuo panikulito trindamasi.
Tik pries nakti nereikia ,nes kofeinas per oda kazkaip geriau veikia nei per skrandi biggrin.gif
Atsakyti
Mano kaimo Rimi dar druskos yra . Kažkokios.

vartotojo įkelta nuotrauka

Kiaulės nepjaunu , mėsos nesūdau , agurkų raugti nereikia .

Pou dėkui 4u.gif

Čia aš dalinuosi ne tokiu gražiu aprašymu , ką daryti :
Ką daryti ?
Silpnų nervų neskaitykit !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 kovo 2022 - 18:59
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 18:58)

Silpnų nervų neskaitykit !

Užsiplikiau arbatos. Perskaičiau. Eisiu tuoj miegot. Taip ir nesupratau kokie tie mano nervai.. Maisto atsargų neturiu, bunkerio, kalašnikovo irgi neturiu. Net kuprinės neturiu daiktams susidet, jei tektų pėsčiom kažkur kulniuoti. Tiesą sakant, neturiu net pas ką kulniuot.. Liksiu pas save namie..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nekur neisime ir vaikams liepiame pas mus atvažiuoti jei ką. ax.gif
Atsakyti
labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif Juoda pagal mane. Pyragėlių nevalgau smile.gif
O tu šventas naivume... su ėjimu - nėjimu . Taip ir bus , vaikai per valandą mašina atlėks, nebus kamščių blokuotų kelių ir tt. O ta vieta kur esat po neperšaunamu stikliniu gaubtu. Niekad ir niekas jūsų net per karą nepakrutins.
ps mano nuomone neštis ginklą yra savižudybė.
Ingrida , tu tikra , kad karo dieną atsibusi sodyboje ? O jei ne tai kelias bus? ir jis bus saugus ?
Aš 99,9 pr tikiu , kad karo nebus ...
Bet žinoti ir būti pasiruošus nors 10 pr yra man saugiau ...
patarimai
O čia apie tai ko nerašo mūsų spauda :
https://www.facebook...100054504352938

Ir viskas baigiau apie karą ir apie dietas smile.gif
Neprivaloma skaityti , tai kuo aš dalinuosi !
Gražaus savaitgalio 4u.gif

Atsakyti
O dietos cia prie ko?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 05, 09:30)
O dietos cia prie ko?

Pykdau žmonės , patarimais , kad reikia nevalgyti cukraus ir sportuoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man geriau nesikišti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 05, 10:37)
Pykdau žmonės , patarimais , kad reikia nevalgyti cukraus ir sportuoti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Man geriau nesikišti smile.gif

Nei pygdai nei ką čia aš kalbu apie save 4u.gif
O va straipsnis labai taiklus pyksta daugelis už panase nuomone verysad.gif
Mes dar sode tikiuosi gal nupurksiu medelius jeigu nebus šalta . Jamu kavos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 kovo 2022 - 09:48
Ane ,o man giliai pofig ,kad kas pyksta.
Beje jei kam atiteks 86 laidos stingeris ,tai taikykites trumpuoju galu biggrin.gif
O situacijoje lenkijoje maciau jau pernai ,ukrainieciams buvo viskas ,paslaugos ,pagalba.Tie juodaodziai dar man mcdonalde warszavos burgeri nupirko,kai tevynainiai ,atleiskit tik terorizavo ir virkde biggrin.gif
Sutikti lenkai ir ukrainieciai beje irgi buvo labai geri zmones.Taipogi latviai gruzinai romanai,vengrai,cekai ir bulgarai.Lietuviai ir austrai taip sakant ,nekazka biggrin.gif
Atsakyti
Ps man mokykloje buvo karinio parengimo pamokos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mokėjau automatą išardyti ir sudėti . Su vaikais kalbėdami prisiminėm . Esu dalyvavus kažkokiose šaudymo varžybose , bo matyt nebuvo kam važiuoti, o reikėjo panelių ... O samposto varžybose ne kartą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 05, 10:59)
Ps man mokykloje buvo karinio parengimo pamokos biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mokėjau automatą išardyti ir sudėti . Su vaikais kalbėdami prisiminėm . Esu dalyvavus kažkokiose šaudymo varžybose , bo matyt nebuvo kam važiuoti, o reikėjo panelių ... O samposto varžybose ne kartą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na aš tai nemoku ir net nelaikiusi šautuvo tai aš tik nagais galėčiau gintis ir ginti ax.gif
Atsakyti
Ryta vel avizos ,igaga, igaga.Poto darzo arimas,pietums du sumustiniai su desra ir arbata.
Ateina poliarinis sukurys.Labai nekazka.Bus labai salta.Bulves jau dygsta.Teks kaldrom dengt.
Naujagimis uzkniso ,cypia, nebepriprate mes prie kudikiu biggrin.gif
Atsakyti