Dar labai kavos tirsciai padeda nuo skausmu ,cia netiketai atradau nuo panikulito trindamasi.
Tik pries nakti nereikia ,nes kofeinas per oda kazkaip geriau veikia nei per skrandi
Mano kaimo Rimi dar druskos yra . Kažkokios.
Kiaulės nepjaunu , mėsos nesūdau , agurkų raugti nereikia .
Pou dėkui
Čia aš dalinuosi ne tokiu gražiu aprašymu , ką daryti :
Ką daryti ?
Silpnų nervų neskaitykit !
Kiaulės nepjaunu , mėsos nesūdau , agurkų raugti nereikia .
Pou dėkui
Čia aš dalinuosi ne tokiu gražiu aprašymu , ką daryti :
Ką daryti ?
Silpnų nervų neskaitykit !
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 18:58)
Užsiplikiau arbatos. Perskaičiau. Eisiu tuoj miegot. Taip ir nesupratau kokie tie mano nervai.. Maisto atsargų neturiu, bunkerio, kalašnikovo irgi neturiu. Net kuprinės neturiu daiktams susidet, jei tektų pėsčiom kažkur kulniuoti. Tiesą sakant, neturiu net pas ką kulniuot.. Liksiu pas save namie..
Labas rytas.
Nekur neisime ir vaikams liepiame pas mus atvažiuoti jei ką.
labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą Juoda pagal mane. Pyragėlių nevalgau
O tu šventas naivume... su ėjimu - nėjimu . Taip ir bus , vaikai per valandą mašina atlėks, nebus kamščių blokuotų kelių ir tt. O ta vieta kur esat po neperšaunamu stikliniu gaubtu. Niekad ir niekas jūsų net per karą nepakrutins.
ps mano nuomone neštis ginklą yra savižudybė.
Ingrida , tu tikra , kad karo dieną atsibusi sodyboje ? O jei ne tai kelias bus? ir jis bus saugus ?
Aš 99,9 pr tikiu , kad karo nebus ...
Bet žinoti ir būti pasiruošus nors 10 pr yra man saugiau ...
patarimai
O čia apie tai ko nerašo mūsų spauda :
https://www.facebook...100054504352938
Ir viskas baigiau apie karą ir apie dietas
Neprivaloma skaityti , tai kuo aš dalinuosi !
Gražaus savaitgalio
Dėkui Ingrida už kavą Juoda pagal mane. Pyragėlių nevalgau
O tu šventas naivume... su ėjimu - nėjimu . Taip ir bus , vaikai per valandą mašina atlėks, nebus kamščių blokuotų kelių ir tt. O ta vieta kur esat po neperšaunamu stikliniu gaubtu. Niekad ir niekas jūsų net per karą nepakrutins.
ps mano nuomone neštis ginklą yra savižudybė.
Ingrida , tu tikra , kad karo dieną atsibusi sodyboje ? O jei ne tai kelias bus? ir jis bus saugus ?
Aš 99,9 pr tikiu , kad karo nebus ...
Bet žinoti ir būti pasiruošus nors 10 pr yra man saugiau ...
patarimai
O čia apie tai ko nerašo mūsų spauda :
https://www.facebook...100054504352938
Ir viskas baigiau apie karą ir apie dietas
Neprivaloma skaityti , tai kuo aš dalinuosi !
Gražaus savaitgalio
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 05, 09:30)
O dietos cia prie ko?
Pykdau žmonės , patarimais , kad reikia nevalgyti cukraus ir sportuoti
Man geriau nesikišti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 05, 10:37)
Pykdau žmonės , patarimais , kad reikia nevalgyti cukraus ir sportuoti
Man geriau nesikišti
Man geriau nesikišti
Nei pygdai nei ką čia aš kalbu apie save
O va straipsnis labai taiklus pyksta daugelis už panase nuomone
Mes dar sode tikiuosi gal nupurksiu medelius jeigu nebus šalta . Jamu kavos
Ane ,o man giliai pofig ,kad kas pyksta.
Beje jei kam atiteks 86 laidos stingeris ,tai taikykites trumpuoju galu
O situacijoje lenkijoje maciau jau pernai ,ukrainieciams buvo viskas ,paslaugos ,pagalba.Tie juodaodziai dar man mcdonalde warszavos burgeri nupirko,kai tevynainiai ,atleiskit tik terorizavo ir virkde
Sutikti lenkai ir ukrainieciai beje irgi buvo labai geri zmones.Taipogi latviai gruzinai romanai,vengrai,cekai ir bulgarai.Lietuviai ir austrai taip sakant ,nekazka
Beje jei kam atiteks 86 laidos stingeris ,tai taikykites trumpuoju galu
O situacijoje lenkijoje maciau jau pernai ,ukrainieciams buvo viskas ,paslaugos ,pagalba.Tie juodaodziai dar man mcdonalde warszavos burgeri nupirko,kai tevynainiai ,atleiskit tik terorizavo ir virkde
Sutikti lenkai ir ukrainieciai beje irgi buvo labai geri zmones.Taipogi latviai gruzinai romanai,vengrai,cekai ir bulgarai.Lietuviai ir austrai taip sakant ,nekazka
Ps man mokykloje buvo karinio parengimo pamokos
Mokėjau automatą išardyti ir sudėti . Su vaikais kalbėdami prisiminėm . Esu dalyvavus kažkokiose šaudymo varžybose , bo matyt nebuvo kam važiuoti, o reikėjo panelių ... O samposto varžybose ne kartą
Mokėjau automatą išardyti ir sudėti . Su vaikais kalbėdami prisiminėm . Esu dalyvavus kažkokiose šaudymo varžybose , bo matyt nebuvo kam važiuoti, o reikėjo panelių ... O samposto varžybose ne kartą
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 05, 10:59)
Ps man mokykloje buvo karinio parengimo pamokos
na aš tai nemoku ir net nelaikiusi šautuvo tai aš tik nagais galėčiau gintis ir ginti