Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 05 02, 16:38)
sutvarkė vandenį?
Papildyta:
nelabai. Pas jį po ilgu kailiu žiauriai daug poplaukio. Labai ilgai džiūsta, ant nugaros atsiranda tokio prarūgusio grindų skuduro kvapas.

Dviratininkas nuėjo į mokyklą. Šiandien siūlus ištraukė, šašus ant veido sutvarkė. Dantis po truputį tvarko.

užuojauta dėl močiutės  4u.gif  4u.gif  4u.gif tegu jai bus lengva ir ramu ant debesėlio  4u.gif

Aga,buvo islekes detales ieskot,po to gryzo ir greit sutvarke.As turiu vandeni,siluma,o ar begs lauke ant sienos ir toliau,tai laikas parodys.
Anidanda nuosirdi uzuojauta.
Be galo trumpai gyvename sioje zemeje. unsure.gif
Atsakyti

Anidanda, gražus amžius, lengvos jai kelionės Anapilin ❤️

Ligošėliams sveikatos🌷

Vakar paskaičiau apie tą rastą vaikį, taip širdį suspaudė -  iki 2 val. neužmigau.

Mano šiltnamy 8 pasodinti pomidorai nenumirojo. Žiūrėsim ar savaitės pabaigos sulauks, nekokias dienas praneša.

Vėjas sode baisulinis. Kriaušė plyšta nuo žiedų, kiti dar rezervuotai,- nežydi.

Man aplamai tokios paauglių tragedijos žiauriai kerta per nervus. Ir taip aš gana paranojiska, kaip motina, tai dar jei paskaitau kažką apie tokio pobūdžio nelaimes, ilgai paskui trizniuoju dėl savo vaikų, kai pvz nepakelia telefono 

Aga,buvo islekes detales ieskot,po to gryzo ir greit sutvarke.As turiu vandeni,siluma,o ar begs lauke ant sienos ir toliau,tai laikas parodys.
Anidanda nuosirdi uzuojauta.
Be galo trumpai gyvename sioje zemeje. unsure.gif

Na man 90 m neatrodo trumpai. Juk čia ištisas amžius. O ir džiaugsmo nedaug gilioj senatvėj, kai viso galai skauda, nepaeini ir tt. Močiutė jau kokius 5 m norėjo mirt 

Atsakyti
Labos 4u.gif

Anksti kėliau anksti darbe ax.gif duok die taip ir išvykti iš jo tongue.gif
Aninanda užuojauta dėl močiutės ir aš prie karsto rami buvau, bet po to kaip nusikriokiau sode ant laiptelių...palengvėjo...
Daug ar mažai negaliu pasakyti, va uošvienei 93 ir ligonį sunkų prižiūri...bet jau sako pavargau...duok die ...gal slaugą pradės tvarkyti...
Šalna nedidelė ...tikiuosi pomikam nieko...sodinsiu tik kitą savaitę, savaitgalis šalnų žadamas.
Dusia mažu pabandyk leidžiamų 4u.gif
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ,ponios.
Galiu tik tiek pasakyt ,kad gero dar nenusimato.Niekam.Pas mus dar blogiau ,turistai jau is rygos atvyksta.Ne tik is kowno.O prie juros tik su paltais.
Bet svieziu bulviu jau yra. biggrin.gif Nors tiek.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Anidanda-užuojata. 4u.gif
Muka.mes Alanijoje netoli,viešbutis geras AzURA DELIUXE,jūra per langą,baseinas.Vakare šiek tiek muzika kalė per langą,bet vidurnaktį viskas nutilo. ax.gif
Nematau šalnų,širdis neskauda,nors dukra rašė ryte buvo.
AA,šalia su mūmis ,pridavinėjo popierius,pas Tave skrido lėktuvas turistų,labai daug rusakalbių,nustebino. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 gegužės 2023 - 08:08
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 02, 15:18)
Gavau kraujo tyrimo atsakymus, visai ne Iron girl .  Rasim pagalbą... Arba greitą arba pamažu , pamažu ir atsigausiu.

o tu jauti kaip nors tą trūkumą?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 03, 09:08)
mes Alanijoje netoli,viešbutis geras ,jūra per langą,baseinas

gero poilsio!!
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 07:33)

Šalna nedidelė ...

kaži, kaip pas mus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 gegužės 2023 - 08:09
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 03, 10:08)
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Muka.mes Alanijoje netoli,viešbutis geras AzURA DELIUXE,jūra per langą,baseinas.Vakare šiek tiek muzika kalė per langą,bet vidurnaktį viskas nutilo. ax.gif
AA,šalia su mūmis ,pridavinėjo popierius,pas Tave skrido lėktuvas turistų,labai daug rusakalbių,nustebino. bigsmile.gif

gerulis viešbutukas smile.gif norėjau paklausti ar iš Kauno skridai smile.gif bet prisiminiau kad iš Vilniaus biggrin.gif aš šiemet iš Kauno bandysiu
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 03, 08:00)
Galiu tik tiek pasakyt ,kad gero dar nenusimato.Niekam.

čia tik apie orus? Nieko blogiau? Nors ir tų užtenka. Žada vėl -7-8 naktim, tai bus amen viskam, kas dar nenusibaigė.

pas mus tai ir tų nėr smile.gif bet dilgėlės želia ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 10:15)
čia tik apie orus? Nieko blogiau? Nors ir tų užtenka. Žada vėl -7-8 naktim, tai bus amen viskam, kas dar nenusibaigė.

pas mus tai ir tų nėr smile.gif bet dilgėlės želia ))

kokios sviežios tik pirmadienį pasodinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 03, 06:00)
Labas rytas ,ponios.
Galiu tik tiek pasakyt ,kad gero dar nenusimato.Niekam.Pas mus dar blogiau ,turistai jau is rygos atvyksta.Ne tik is kowno.O prie juros tik su paltais.

Labas rytas,

nu tai labai gerai jau,badu nemirsit. biggrin.gif As dar tik apvagojau pirma karta. ax.gif

QUOTE(IngridaB @ 2023 05 03, 07:08)
Labas rytas.

Ingrida pareiga su pusryciais virtualiais ir atostogaudama atlieka. biggrin.gif

Dusiuk,kaip nors,gi ne pirmas kartas,viskas susitvarkys.Chemijos yra daug,kad pakelt,bet va,ka daryt,kad nenukristu jis taip daznai.
Pas mus 9 ryte,nu bet nera tos silumos,salti be galo vejai viska gadina,visa siluma nupucia.
Man siandien pas gydytoja akis i aki,kaip jie vadina,arba veidas i veida,bet lietuviskai geriau skamba akis i aki. biggrin.gif biggrin.gif
Pas mus vietiniu savivaldybiu vadinamu meru rinkimai,tai net skambuti gavau is kazkokios angles su agitacija i libdemus nukreipta ir dar su pavarde,kad reikia vietine moteri rinkt,o ne koki ateivi.Dirba partijos. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 03 gegužės 2023 - 08:37
QUOTE(Muka @ 2023 05 03, 09:21)
kokios sviežios tik pirmadienį pasodinau  ax.gif

o aš dar išvis nesodinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 03, 10:46)
o aš dar išvis nesodinau  biggrin.gif

mano juk ašaros ten smile.gif 8 kg ...durnė butų užtekę kokių 5 ale ne juk reikia karalienės annos, dar primabellos ir dar kažkokios ...
Luety būtinai parašyk kaip sekėsi...
Atsakyti