Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 02, 11:56)
Saintlina, tai  kiek krūmų tų šilauogių pas tave ?

Ir kur pirkai braškes ? Pas Sandrą pavėlavau jau neturi . Pasodinčiau dar .

18 )))

Žygio braškėse. Saldytidaigai.lt
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 02, 12:11)
18  )))

Žygio braškėse. Saldytidaigai.lt

O kur buvai kai dievas sotį dalino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 18 wub.gif wub.gif wub.gif

Dėkui už braškes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 02, 12:15)
O kur buvai kai dievas sotį dalino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  18 wub.gif  wub.gif  wub.gif

matyt, prie apetito pirma eilėj buvau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 02, 12:23)
matyt, prie apetito pirma eilėj buvau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 02, 08:30)
Labos ,
Ingrida gero skrydžio  wub.gif  wub.gif
Aš irgi prastokai miegojau .
Ir dabar tas laikas kai šalta bute. Kai anksti atsibundi keltis nesinori . Termometras rodo 21-23 priklausomai nuo to kiek saulės yra, bet  man per šalta . Tokia pavasarinė drėgmė senus kaulus laužo  biggrin.gif  Kaime , kur yra pečius linsmiau . Bet čia aš šiltamėgė, funcijonuoti galiu tik kai šilta.
Pasėjau morkas ( mažai, ankstyvas tik )  ir pastarnokus. Ir bulbas pasodinau. Lygiai 32. Nes kasdama pernykčią bulbų žemę tiek radau  biggrin.gif  MB rėkavo kad nesosdins, tai teko pačiai sodinti  tongue.gif Kai kurios spiros dydžio  bigsmile.gif  Bet per karą , marą badą žmonės iš lupenų derlių gaudavo smile.gif  Pasižaidimui tos mano bulbos , ne derliui . Aš jas valgau du kartus metuose smile.gif  Sutvarkiau šilauoges . Nuravėjau, parsivežėm 10 maišų spyglio , užmulčiavau .  Gal bus ramu su žolėm ... Lenda , daryk ką nori . O kaip nelįs , ten taigi vanduo .
Mano ankstyvi pomidorai šiltnamyje. Gražūs, su žiedais. Pabijojau dar sodinti.
Agurkai šiltnamui , cukinijos , moliūgai jau sudygo . Viską sėjau šiltnamyje. Užmečiau agroplėvelę išvažiuodama. Tikiuosi išgyvens.
Reiktų pasėti ir laukui agurkus. Man daigais geriau.
Važiuosim  kaiman vidury savaitės su kompu . Nes sekmadienis mamų diena ... Kad ir kitoj dimensijoj mudvieju mamos , vis tik važiuosim lankyti kapų . Vaikų paprašiau atidėti vizitą pas mus ... Visko nespėsiu.
Saitlina, gal pas tave lapų pūstuvas ne fenas  rolleyes.gif . Prajuokinai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Na mane irgi saltis kausto.Kai silta,energijos daug daugiau.
Bulbu ir mes mazai sodinam,del vietos stokos,bet tai tu keliu neuztenka,beveik visas anukai nusikasa.Sakiau ,imam tuscia plota ir uzvarom bulvem.Ale kas priziures,vagos,kaups?Mudu,o mudviem persunku jau tiek.O ir atskira sklypa gaut butu sunkoka,daug laukia,kad viena gaut,o mes jau turim pusantros normos.Be to jo kaina apie £67.Ne pigu.plius sekla ir bulves gaunasi auksines,bet zinai,kad jos ekologiskos,be to ir skanios savo augintos.
Seklai pasilikom mazytes is pernai derliaus,nepastebejom,kai po Naujako nuejom,tai namely radom visas sudygusias,kaip sepetys.Parsinesem namo ir laikem iki vasario kambary,sviesoj,o paskui traukem atsargiai su ilgais tvirtais daigais ir sodinom.Sudygo labai graziai ir placiai,nors sekla buvo spirukes.Paskui turejom su mazais daigeliais parduotuvej pirktu roziniu,tai tos dar nesudyge,matyt velyvos,bet ir gerai,bus veliau ka kast.
Kai isivaizduoju Saintlinos situacija su suns maudymu ir dziovinimu,tai gaunasi visa Valpurgijos nakties situacija. biggrin.gif biggrin.gif
Mano teveliu kapus baigia plokstem apdengt.Nepatinka man ,bet nera iseities,nes mudu su broliu toli,o kauniskis irgi neprivazines i Silute daznai.Nutarem apdengt,Motinos dienai turetu jau but sutvarkytas.Uzsakem po tevelio laidotuviu Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 gegužės 2023 - 12:24
QUOTE(Luety @ 2023 05 02, 13:22)
Mano teveliu kapus baigia plokstem apdengt.Nepatinka man ,bet nera iseities

mūsų senelių kapas Šiaulėnuose irgi plokšte uždengtas. Anksčiau buvo moteriškė, kuri tvarkydavo už mokestį. Dabar nebėr kam.
Atsakyti
Tėvas draudė mašiną pas nuolatinę draudėją. Sumokėjo 170 pinigų blink.gif Už mažalitražę mašinytę. Tipo, labai pabrango draudimas, bla bla bla. Nu, sakau, negali būti. Paskambinau savo draudimo brokerei - 107 pinigai. Performins dabar.
Atsakyti
Nepatinka man tas akmuo ant kapo . Pakasė ir dar akmenėlį užrito , vadinasi buvo už ką ... Bet jau ne mano reikalas , ką su mano kūneliu po mirties padarys smile.gif
Gavau kraujo tyrimo atsakymus, visai ne Iron girl . Rasim pagalbą... Arba greitą arba pamažu , pamažu ir atsigausiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 02, 11:51)
mūsų senelių kapas Šiaulėnuose irgi plokšte uždengtas. Anksčiau buvo moteriškė, kuri tvarkydavo už mokestį. Dabar nebėr kam.

Pas mus irgi,viena tvarkytoja numire,kitos dvi paseno,nebepajegia.Nebebuvo kitos iseities,nors as tikrai nemegstu tu ploksciu.

QUOTE(saintlina @ 2023 05 02, 12:31)
Tėvas draudė mašiną pas nuolatinę draudėją. Sumokėjo 170 pinigų  blink.gif  Už mažalitražę mašinytę. Tipo, labai pabrango draudimas, bla bla bla. Nu, sakau, negali būti. Paskambinau savo draudimo brokerei - 107 pinigai. Performins dabar.

Mums kasmet ateina vis didesne suma,bet as skambinu,sakau,kad radau pigiau,visada pavyksta sumazint beveik iki pirmines sumos.Bet zinia,senstam,ko gero augs ir nebenusideresiu,nuo amziaus irgi priklauso.
Pas mus su boileriu anekdotai.Seimininkas pavasari atsiunte kita asmeni padaryt duju degikliu ivairiu patikra,kasmet jam reikia.Sako radau pigesni.As jau maciau,kad tikrina ne ta ka reikia,ir ne taip,kaip anas.Ir ka,jam isejus,is karsto vandens krano eme begt verdantis vanduo,o apsildymas sublogejo.Tuoj vonios ciaupe isejo saibom tarpine,eme laset vanduo,Sienoj yra kazkoks vamzdelis pro kuri isteka susikaupes garas lasu pavidalu.Eme ne teket o begt ciurksle ir dar ant namo sienos ir vonis lango,palanges ir su rudim.Skambinu seimininkui,ateina,pakeicia krana vonioj,pakviecia meistra boileri tvarkyt.Tas betvarkydamas sulauzo kazkokia detale,vaziuoja nupirkt,atsiveza ir tebedirba nuo 11 ryto.As sedziu be vandens,silumos,o kada jis baigs dar nesimato galo.Zodziu,tas pigiau islindo visiems per gerkle.
Atsakyti

net susimąsčiau, kokia čia išeiginė dar bus iki penktadienio ))) Bet tai kaip jums gerai, kad sodams šalnos nepakenkė.. Aš šunį maudžiau. Nutariau, kad gal per du metus kartą išmaudyt būtų neblogai. Ta proga, kad feną įsigijau. O dievai, kas per fenas biggrin.gifKai įjungiau, visas po maudynių atsipalaidavęs pūkas nuo šuns nusklendė per duris į visus kambarius. Tiesiog akyse tokie pūkų debesys išskrido ))) Tuo pačiu dulkės ir iš po šaldytuvo išlėkė ) Koridoriuj kabėję drabužiai apsipūkavo iškart. Grindys pūkuose, sienos pūkuose, ore pūkai sklando. Prisidariau sau darbo ))) Ir viso kailio net nebeišpūtinėjau iki galo, supakavau feną atgal smile.gifreiks į kaimą vežtis ir lauke šitom procedūrom užsiiminėt smile.gifNors paukščiukai lizdams turės ką pasirinkit smile.gif Žymiai paprasčiau buvo tiesiog iššukuoti, viskas likdavo ant šepečio ir jokių plaukų aplink. Tiek, kad išdžiovinti jį kitų būdų nelabai yra.
O jis savaime neišdžiūtu? Be jokių fenu?

Kaip nelaimingasis dviratininkas laikosi?

Mes tai vakar palaidojom močiutę. 90m. Tokia graži diena buvo, o ir savaitgalis ilgas. Lb tipiška mano močiutei, kad tik niekam nesukelti diskomforto net ir mirštant 😀. Galų gale baigėsi visos kančios jai, tiek privargo paskutiniais metais skausmuose ir bejėgystej. Mama verkė prie urnos, o aš taip keistai jaučiuosi, rami rami. Net savotiškai džiaugiausi, juk žmogus paskutinius 5 m vien apie tai ir kalbėjo, kad viskas, nebegali, nebenori. Tai laimė čia jai realiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 02 gegužės 2023 - 17:23
QUOTE(Luety @ 2023 05 02, 15:46)

sutvarkė vandenį?
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 02, 18:22)
O jis savaime neišdžiūtu? Be jokių fenu?

Kaip nelaimingasis dviratininkas laikosi?

Mes tai vakar palaidojom močiutę. 90m. Tokia graži diena buvo, o ir savaitgalis ilgas. Lb tipiška mano močiutei, kad tik niekam nesukelti diskomforto net ir mirštant 😀.

nelabai. Pas jį po ilgu kailiu žiauriai daug poplaukio. Labai ilgai džiūsta, ant nugaros atsiranda tokio prarūgusio grindų skuduro kvapas.

Dviratininkas nuėjo į mokyklą. Šiandien siūlus ištraukė, šašus ant veido sutvarkė. Dantis po truputį tvarko.

užuojauta dėl močiutės 4u.gif 4u.gif 4u.gif tegu jai bus lengva ir ramu ant debesėlio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 gegužės 2023 - 17:29

Anidanda, gražus amžius, lengvos jai kelionės Anapilin ❤️

Ligošėliams sveikatos🌷

Vakar paskaičiau apie tą rastą vaikį, taip širdį suspaudė -  iki 2 val. neužmigau.

Mano šiltnamy 8 pasodinti pomidorai nenumirojo. Žiūrėsim ar savaitės pabaigos sulauks, nekokias dienas praneša.

Vėjas sode baisulinis. Kriaušė plyšta nuo žiedų, kiti dar rezervuotai,- nežydi.

Atsakyti