Ir kur pirkai braškes ? Pas Sandrą pavėlavau jau neturi . Pasodinčiau dar .
18 )))
Žygio braškėse. Saldytidaigai.lt
net susimąsčiau, kokia čia išeiginė dar bus iki penktadienio ))) Bet tai kaip jums gerai, kad sodams šalnos nepakenkė.. Aš šunį maudžiau. Nutariau, kad gal per du metus kartą išmaudyt būtų neblogai. Ta proga, kad feną įsigijau. O dievai, kas per fenas Kai įjungiau, visas po maudynių atsipalaidavęs pūkas nuo šuns nusklendė per duris į visus kambarius. Tiesiog akyse tokie pūkų debesys išskrido ))) Tuo pačiu dulkės ir iš po šaldytuvo išlėkė ) Koridoriuj kabėję drabužiai apsipūkavo iškart. Grindys pūkuose, sienos pūkuose, ore pūkai sklando. Prisidariau sau darbo ))) Ir viso kailio net nebeišpūtinėjau iki galo, supakavau feną atgal reiks į kaimą vežtis ir lauke šitom procedūrom užsiiminėt Nors paukščiukai lizdams turės ką pasirinkit Žymiai paprasčiau buvo tiesiog iššukuoti, viskas likdavo ant šepečio ir jokių plaukų aplink. Tiek, kad išdžiovinti jį kitų būdų nelabai yra.O jis savaime neišdžiūtu? Be jokių fenu?
Kaip nelaimingasis dviratininkas laikosi?
Mes tai vakar palaidojom močiutę. 90m. Tokia graži diena buvo, o ir savaitgalis ilgas. Lb tipiška mano močiutei, kad tik niekam nesukelti diskomforto net ir mirštant 😀. Galų gale baigėsi visos kančios jai, tiek privargo paskutiniais metais skausmuose ir bejėgystej. Mama verkė prie urnos, o aš taip keistai jaučiuosi, rami rami. Net savotiškai džiaugiausi, juk žmogus paskutinius 5 m vien apie tai ir kalbėjo, kad viskas, nebegali, nebenori. Tai laimė čia jai realiai.
Anidanda, gražus amžius, lengvos jai kelionės Anapilin ❤️
Ligošėliams sveikatos🌷
Vakar paskaičiau apie tą rastą vaikį, taip širdį suspaudė - iki 2 val. neužmigau.
Mano šiltnamy 8 pasodinti pomidorai nenumirojo. Žiūrėsim ar savaitės pabaigos sulauks, nekokias dienas praneša.
Vėjas sode baisulinis. Kriaušė plyšta nuo žiedų, kiti dar rezervuotai,- nežydi.