Dusiu,per pusę kviečiai su migdolais.Ir stevija. Kuriam čia nenuveši,viskas pas mus po lygiai.
Vėjas šaltokas,bet skalbiniai džiūna akyse.
Labos,
skalbiausi,verdu pietus.Oras nekoks,nera saules,bet silta ,15 rodo,skalbiniai dziusta.
Kalijos mano kiemo vazine sukilo ir zydi pilnu tempu.
Sode gegutes dar negirdejau,reiks pasiimt slamanciu,skambanciu kita kart,kad neuzkluptu plikos.
Siaip per langa ziurint,miestas tuscias,turbut visi ilsisi,ryt jau darbai prasideda.O ateinanti savaitgali vel 3d.laisvos,karaliaus karunavimo iskilmes.
skalbiausi,verdu pietus.Oras nekoks,nera saules,bet silta ,15 rodo,skalbiniai dziusta.
Kalijos mano kiemo vazine sukilo ir zydi pilnu tempu.
Sode gegutes dar negirdejau,reiks pasiimt slamanciu,skambanciu kita kart,kad neuzkluptu plikos.
Siaip per langa ziurint,miestas tuscias,turbut visi ilsisi,ryt jau darbai prasideda.O ateinanti savaitgali vel 3d.laisvos,karaliaus karunavimo iskilmes.
Labas rytas.
Labos iš ryto
Oi dėkui Ingridukę bais kavos reikia ...miegota prastai...
O aš pasodinau bulbas ot metų darbas vagute iškasu pasėdžiu bulbas sumetu pasėdžiu užkasu pasėdžiu...ilgas procesas bet baigta su juo. Šiltnamyje pomidorai jau gyvena, bet dar nepasodinti...trioboje šalta tai visai nustojo augti, manau šiltnamyje bus geriau. Šalnų buvo, žvakaes vienąnaktį degėm šiltnamyje, bet škadų lyg nepadaryta...
Ingrida smagu pabūsite kur šilta koks regionas koks viešbutis ...
Pou tu tokia stipri
Luety kaip koja ar dar dega?
O aš pasodinau bulbas ot metų darbas vagute iškasu pasėdžiu bulbas sumetu pasėdžiu užkasu pasėdžiu...ilgas procesas bet baigta su juo. Šiltnamyje pomidorai jau gyvena, bet dar nepasodinti...trioboje šalta tai visai nustojo augti, manau šiltnamyje bus geriau. Šalnų buvo, žvakaes vienąnaktį degėm šiltnamyje, bet škadų lyg nepadaryta...
Pou tu tokia stipri
Sveikos, laukia trumpesnė darbo savaite, ane?
Mes darbo žmonių šventę atšventėme dirbdami 😁
Sodas toliau žydi, šalnų ar buvo nežinau, bet akivaizdžių nuostolių nesimato, ir tai jau gerai. pomidorus nešioju, agurką irgi, jau galiu vieną agurkėlį nusiskinti, salotos šiltnamyje veši, smagu
QUOTE(Muka @ 2023 05 02, 06:58)
Labos iš ryto
Pou tu tokia stipri
Pou tu tokia stipri
Labas rytas,
kai ateina vasara,mane pats organizmas isvercia is lovos anksti.Si ryta net be 10 sesios.
MB miega dar,tai as tyliai nusiprausiaus,pasispaklinau,padariau mankstele,geriu kava,laukiu jusu.
Mukute,koja dega,tempia,jautri ta vieta,tepalas pasibaige vakar,ryt turiu taloneli pas gydytoja,akis i aki.Matysim,ka jis cia man pasakys.
Pas mus silta,si ryta net 10 silumos,bet pilkas dangus.
Pasodinau sode lauke ezperimentui kelias sparagines,ziuresim,kaip isgyvens,tada kitas sodinsiunors pas mus nei silta,nei salta,toks sustojes pavasaris.Diena 12-14,nakti 5-7.
QUOTE(kukuska007 @ 2023 05 02, 09:10)
Sveikos, laukia trumpesnė darbo savaite, ane?
net susimąsčiau, kokia čia išeiginė dar bus iki penktadienio )))
Bet tai kaip jums gerai, kad sodams šalnos nepakenkė..
Aš šunį maudžiau. Nutariau, kad gal per du metus kartą išmaudyt būtų neblogai. Ta proga, kad feną įsigijau. O dievai, kas per fenas Kai įjungiau, visas po maudynių atsipalaidavęs pūkas nuo šuns nusklendė per duris į visus kambarius. Tiesiog akyse tokie pūkų debesys išskrido ))) Tuo pačiu dulkės ir iš po šaldytuvo išlėkė ) Koridoriuj kabėję drabužiai apsipūkavo iškart. Grindys pūkuose, sienos pūkuose, ore pūkai sklando. Prisidariau sau darbo )))
Ir viso kailio net nebeišpūtinėjau iki galo, supakavau feną atgal reiks į kaimą vežtis ir lauke šitom procedūrom užsiiminėt Nors paukščiukai lizdams turės ką pasirinkit
Žymiai paprasčiau buvo tiesiog iššukuoti, viskas likdavo ant šepečio ir jokių plaukų aplink. Tiek, kad išdžiovinti jį kitų būdų nelabai yra.
Sako ,kai kyla smelio audra dievas lankosi sobstvenoj personoj.Taigi saintlina inspiravo .Siaip jei prisipazint ,tai pernai kai ijungiau nauja kondicionieriu tai gerai kad buvau pirmam aukste ir pamaciau kaip daiktas sutrauke visas dulkes i antra auksta.Teko pirma nama issisiurbt,penkis kart.Ir siemet tas pats laukia jei vasara vis delto ateis.
Mukute ,nueik tu pas koki gydytoja ,gydytoja, o ne apsilankyk gydymo istaigoje ir pasidaryk tyrimus.Tave gydyti reikia.Negali gi jaunas zmogus but toks bejegis.
Mukute ,nueik tu pas koki gydytoja ,gydytoja, o ne apsilankyk gydymo istaigoje ir pasidaryk tyrimus.Tave gydyti reikia.Negali gi jaunas zmogus but toks bejegis.
Labos ,
Ingrida gero skrydžio
Aš irgi prastokai miegojau .
Ir dabar tas laikas kai šalta bute. Kai anksti atsibundi keltis nesinori . Termometras rodo 21-23 priklausomai nuo to kiek saulės yra, bet man per šalta . Tokia pavasarinė drėgmė senus kaulus laužo Kaime , kur yra pečius linsmiau . Bet čia aš šiltamėgė, funcijonuoti galiu tik kai šilta.
Pasėjau morkas ( mažai, ankstyvas tik ) ir pastarnokus. Ir bulbas pasodinau. Lygiai 32. Nes kasdama pernykčią bulbų žemę tiek radau MB rėkavo kad nesosdins, tai teko pačiai sodinti Kai kurios spiros dydžio Bet per karą , marą badą žmonės iš lupenų derlių gaudavo Pasižaidimui tos mano bulbos , ne derliui . Aš jas valgau du kartus metuose Sutvarkiau šilauoges . Nuravėjau, parsivežėm 10 maišų spyglio , užmulčiavau . Gal bus ramu su žolėm ... Lenda , daryk ką nori . O kaip nelįs , ten taigi vanduo .
Mano ankstyvi pomidorai šiltnamyje. Gražūs, su žiedais. Pabijojau dar sodinti.
Agurkai šiltnamui , cukinijos , moliūgai jau sudygo . Viską sėjau šiltnamyje. Užmečiau agroplėvelę išvažiuodama. Tikiuosi išgyvens.
Reiktų pasėti ir laukui agurkus. Man daigais geriau.
Važiuosim kaiman vidury savaitės su kompu . Nes sekmadienis mamų diena ... Kad ir kitoj dimensijoj mudvieju mamos , vis tik važiuosim lankyti kapų . Vaikų paprašiau atidėti vizitą pas mus ... Visko nespėsiu.
Saitlina, gal pas tave lapų pūstuvas ne fenas . Prajuokinai
Ingrida gero skrydžio
Aš irgi prastokai miegojau .
Ir dabar tas laikas kai šalta bute. Kai anksti atsibundi keltis nesinori . Termometras rodo 21-23 priklausomai nuo to kiek saulės yra, bet man per šalta . Tokia pavasarinė drėgmė senus kaulus laužo Kaime , kur yra pečius linsmiau . Bet čia aš šiltamėgė, funcijonuoti galiu tik kai šilta.
Pasėjau morkas ( mažai, ankstyvas tik ) ir pastarnokus. Ir bulbas pasodinau. Lygiai 32. Nes kasdama pernykčią bulbų žemę tiek radau MB rėkavo kad nesosdins, tai teko pačiai sodinti Kai kurios spiros dydžio Bet per karą , marą badą žmonės iš lupenų derlių gaudavo Pasižaidimui tos mano bulbos , ne derliui . Aš jas valgau du kartus metuose Sutvarkiau šilauoges . Nuravėjau, parsivežėm 10 maišų spyglio , užmulčiavau . Gal bus ramu su žolėm ... Lenda , daryk ką nori . O kaip nelįs , ten taigi vanduo .
Mano ankstyvi pomidorai šiltnamyje. Gražūs, su žiedais. Pabijojau dar sodinti.
Agurkai šiltnamui , cukinijos , moliūgai jau sudygo . Viską sėjau šiltnamyje. Užmečiau agroplėvelę išvažiuodama. Tikiuosi išgyvens.
Važiuosim kaiman vidury savaitės su kompu . Nes sekmadienis mamų diena ... Kad ir kitoj dimensijoj mudvieju mamos , vis tik važiuosim lankyti kapų . Vaikų paprašiau atidėti vizitą pas mus ... Visko nespėsiu.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 02, 11:22)
Sako ,kai kyla smelio audra dievas lankosi sobstvenoj personoj.Taigi saintlina inspiravo .Siaip jei prisipazint ,tai pernai kai ijungiau nauja kondicionieriu tai gerai kad buvau pirmam aukste ir pamaciau kaip daiktas sutrauke visas dulkes i antra auksta.Teko pirma nama issisiurbt,penkis kart.Ir siemet tas pats laukia jei vasara vis delto ateis.
AA pavargau nuo gygytojų, nuo vizitų, nuo atsakymo jūsų tyrimai puikūs....Dar laukia du vizitai gastro ir endokrinologas....jau turiu talonus...
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 02, 10:30)
Sutvarkiau šilauoges . Nuravėjau, parsivežėm 10 maišų spyglio , užmulčiavau .
aš irgi šešis maišus spyglių ir kankorėžių parsivežiau, nors ir sakiau, kad kažkokio teigiamo poveikio šilauogėms nepastebėhjau. Ogi pastebėjau dabar Vietą užpildo Sugalvojau iškasti griovį šilauogėms, abo duobėse man negerai auga. Nu ir kasiau. Tokį gal 8x1,3x0,8. Visą žemę išpirdolinau lauk. Atsivežiau dešimt maišų po 150 l durpės. Grybo vietoj tiek durpės, pasirodo ))) Atsivežiau dar šešis po 200 l. Po to spyglių/žievės/kankorėžių. Paskui dar perpuvusių spygliuočių pjuvenų. Ir vis tiek dar trūksta ))) O pasodinau penkias šilauoges
Laukia braškės. Visos užsakytos frigo suėjo, o sodint ir vietos dar nepasidariau, ir sodint bijau. Buvau dešimt pasodinus, trijų lapeliai nušalo Reik atskiro šiltnamio braškėms.
agrukus ir aš tik daigais sodinu. Tiek lauke, tiek šiltnamy. Bet net šiltnamiui dar nepasėjau. Tiksliau, turiu tris daigus palangė užimta vazoniukais su arbūzais.
tas fenas dar galingesnis už lapų pūstuvą, man rodos )))
Saintlina, tai kiek krūmų tų šilauogių pas tave ?
Irgi su kastuvu draugauji . Aš galvoju dar kokius 4 krūmus pasodinti ... MB nesakiau dar Pirma reikia tranšėja iškasti
Ir kur pirkai braškes ? Pas Sandrą pavėlavau jau neturi . Pasodinčiau dar . Pernykštės tai labai gražios .
Mukute , po truputi išsijudinsi Aš sunkiai dirbau visą žiemą sporto salėje ir tai pavargstu nuo kaimo darbų ...
Irgi su kastuvu draugauji . Aš galvoju dar kokius 4 krūmus pasodinti ... MB nesakiau dar Pirma reikia tranšėja iškasti
Ir kur pirkai braškes ? Pas Sandrą pavėlavau jau neturi . Pasodinčiau dar . Pernykštės tai labai gražios .
Mukute , po truputi išsijudinsi Aš sunkiai dirbau visą žiemą sporto salėje ir tai pavargstu nuo kaimo darbų ...