Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O aš galvojau kad jau nurudo žiedlapiai nuo senatvės. Sekmadieni pradėjo žydėti, pirmadienį pilnai balta buvo. Matysiu kiek uogų bus... jei pusę nušalo o kitą pusę žaliomis uogom nubarstys vis tiek dar daug ir man liks.

Dusia, man atrodo, kad nuo senatvės tiesiog nubyra, užuomazga atsiranda.

Sakuros tai snigo žiedlapiais.

Atsakyti

Pou nežinau, matysiu ar liks užuomazga ar nubyrės. Tokie metai matyt. Bitės ir kamanės siaučia.  Tai gal yra gyvybės?

Testamentą galvoju ir aš parašyti... geras dalykas. Vaikams saugiau. Vyrai kažkaip ilgai nebūna vieni. Toks gyvenimas.

Atsakyti
https://www.pinteres...138789904015018
Ar verta bandyti?Viršaus aprašymo nėra,bet galima prifantazuoti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 30 balandžio 2023 - 19:04
Ingrida,jei tau norisi,patinka,tik pirmyn.Esi gabi,prikursi virsu.
Pou 4u.gif 4u.gif
Mes buvom sode,oras geras,tik kazkoks lyg kokios slykscios plastmases kvapas sklido protarpiais,nezinau,net is kur,net galva eme sopet.Bet paskui kazkaip dingo,arba jau nebejautem.Nupjovem zole,sudejau apie braskes,bus experimentas.
Ex,kaip tavo braskes auga?Kiek jau prisisodinai?
Mano vienturte obelyte prazydo,ziedu marios,per visas sakas,prasiau,kad ir obuoliais pavaisintu rudeni,prizadejau mylet dar labiau. biggrin.gif biggrin.gif
MB subare,sake eik pasiskaityt ko jai dabar reikia,nemylek akla meile. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
http://triinochka.ru/post447409803/
https://www.pinteres...16659560654461/
https://www.pinteres...16659554493796/
keletas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 balandžio 2023 - 19:32
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Pas mane tokia pat plukė žydi. wub.gif
Ačiū Luety. 4u.gif
Lygtais ankstyvos trešnės apatinės šakos paūdavę,matysime.Slyvos geltonosios tai baltos kaip nuotakos.Mieste vyšnios jau irgi pilnai žydi,o sodyboje tik pradeda. ax.gif
Atsakyti

Labos. Atsibudau anksti, pažiūrėjau į baltą žolę kieme ir nuėjau gult... ir visą kitą savaitę šalnas žada. Uogų derliaus nebus. Vakar gal dešimt trešnės žiedų ištyrinėjau... kai kuriuose tikrai yra maža vyšnytė. Žalia , graži. Vadinasi per vaisius negavo. Vyšnia žydi, bet ji arčiau trobos...  Ingrida karališkos spalvos Tavo plukė.  Megzta ar nerta suknelė vasarai?  Nebent pajūriui, lino. Man nepraktiškas ir nereikalingas daiktas... bet tai mano nuomonė. Ingrida, Tau degintis ginkdie negalima... ar norėsis tokio rūbo dėvėti? Praktiškas būtų lengvas kiauras megztukas  ... ir apsauga nuo saulės kartu. Bet čia aš praktiškoji, be polėkio moteriškė. Skauda pečius ir rankas nuo trimeriuko. Kaip nuo sporto   kad būna raumenukus... pasiautėjau vakar.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 gegužės 2023 - 09:29
Žalią lininę esu nusimezgųsi ir atidavusi mamai.Ai man svarbu procesas,dabar užsireikė suknelės.Nežinau tik kur aš ją dėvėsiu?
Saulė?Aš jau veidą nudegiau namie.Nerodo didelių karščių,man užteks,kaip tik po skėčiu. ax.gif Nekepsiu tikrai.Jei ne mezginys,neįsivaizduoju ką veikti?Nebe moku. ax.gif
Prilaistyti šiandien šiltnamius,braškes būtina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 01, 10:28)
<p>Labos. Atsibudau anksti, pažiūrėjau į baltą žolę kieme ir nuėjau gult... ir visą kitą savaitę šalnas žada. Uogų derliaus nebus. Vakar gal dešimt trešnės žiedų ištyrinėjau... kai kuriuose tikrai yra maža vyšnytė. Žalia , graži. Vadinasi per vaisius negavo. Vyšnia žydi, bet ji arčiau trobos... 

Pas mus irgi balta buvo, į termometrą net nežiūrėjau. Naktį purškiau vandeniu tuos, kas žydi ar ruošiasi žydėt. Bet tai dar visa savaitė tokia nusimato..
Mano magnolija prie pat namo, tarp namų, užuovėjoj - visi žiedai rudi. Pas mus tikrai užpraėjusią naktį -7-8 buvo.
Kiek aš bandžiau tyrinėt žiedus, tai tik šviežiai pirktoj Sodaitytės Kometoj žalias užuomazgas radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 gegužės 2023 - 10:18

Saintlina pas jus šalčio  kraštas...

Nežinau kiek to šalčio buvo bet savaiminiai pomidorai kaip kareivukai stovi.  

Ingrida, jei nori ir įkvėpimas žinoma megzk :4u: 

Atsakyti
Pas mus pomidorai gyveno namie smile.gif mama visus buvo parkrausčius į kambarį. Šiandien vėl visus išnešiau šiltnamin. Tokių stiprių šalnų bent kelias dienas lyg nebus. O nedideles po agro pragyvens.

Gegutės plyšauja, o aš kaip visada nė cento neturėjau išgirdus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 gegužės 2023 - 10:17
Vakar gegutę irgi ryte tuščiomis girdėjome. ax.gif
Mes jau kaimuke,skalbiankė dirba,kibinams tešla pagaminta,trims pyragams irgi noksta tešla.Prilaistyti reikia šiltnamius,braškes būtinai,melionai,arbūzai dygsta.Trys pomidorai ir trys paprikos pasodintos šiltnamyje gyvi. mirksiukas.gif
Vakare lagaminus susidėti . ax.gif
Ridikėlių prirauti,mėtų priskinti,rabarbarų prioskinti vaikams.
MB galvoja dėti nedėti dar vienas meduves.Grįšime rapsai tikrai jau žydės.Sodas gi pradeda žydėti. bigsmile.gif
Atsakyti

Antri metai neturim gegutino. Kieme uosyje sėdėdavo ir kuku kuku... nuo 5 ryto iki 11vakaro. Ausis paskausdavo. Dar negirdėjau šiemet.

Ingrida, ką nuodysi su tiek kviečių :D  :D   :D ? Juokauju žinoma...

Mudu su MB antrą dieną naikinam troškintus jaučio žandus. Skanu...

Dėl persikų nežinau ar nušalo, abrikosai tai turi užuomazgų. Dabar tyrinėju.

Sausa sausa mano kaime. Lieju vaismedžius... 

Atsakyti