Aš tavo vietoj prašyčiau antidepresantu. Kitaip galima iš proto išeit nuo tiek laiko nežinomybės ir skausmu
Ne, nereik man jų tikrai 🌷
Ne, nereik man jų tikrai 🌷
Tada tu super motera esi. Aš tai ne tokia stipri
Pou . Po tamsios juostos visada būna šviesesnė .
Gyvulio nepažįstu... visi janotai labai platina pasiutligę. Brr. Ir ko jam dieną aplink namus trintis?
Saintlina aš tai nežinau, ar nušalęs tas žiedas ar ne... va braškės tai žinau, vaismedžių ne. Trešnės žydi kaip pasiutę. Bus matyt ar bus uogų.
Va taip žydi trešnė, jau savaitė nuo pirmadienio. Nušalusi ar ne nežinau... received_2693101274166509.jpeg 198,3KB 0 Parsiųsta kartų
Dusia, man atrodo, kad pabučiavo. Yra rudų dėmyčių.
Anidanda, nei stipri, nei ne. Tiesiog šiame etape yra taip. O kaip bus toliau, nežinau.
Pas mane gerokai liūdniau.
Dusia, man atrodo, kad pabučiavo. Yra rudų dėmyčių.
Anidanda, nei stipri, nei ne. Tiesiog šiame etape yra taip. O kaip bus toliau, nežinau.
Bet tau nebūna panikos priepuolių? Miegi gerai?
Bet tau nebūna panikos priepuolių? Miegi gerai?
Anidanda, ne, nebūna. Esu gyvenime turėjus, kai labai daug artimų žnonių numirė per trumpą laiką. Bet dabar ne, nebūna. Moku dirbti su kvėpavimu.
Ir aš nesureikšminu nemigos. Būna, kad pavargus, bet negaliu užmigt. Paskaitinėju, išjungiu viską, neužmiegu, vėl paskaitinėju.
Bet iš esmės, neblogai miegu.
Mama už mane labiau pergyvena, va jai manau, kad antidepresantai pagelbėtų.
Aš dažniausiai susikoncentravus į kitus esu. Savęs labai nesureikšminu.
Esi didmotere kažkokia tuomet 😄. Aš dėl mažesnių rūpesčių savaitėm nemiegu
Esi didmotere kažkokia tuomet 😄. Aš dėl mažesnių rūpesčių savaitėm nemiegu
Aš dėl kitų nemiegu. Bet jei nemiegu, tai nieko - dvi naktis nemiegi, trečią lūžti.
O man yra kaip yra. Testamentą aš pasirašius seniai, viską aptarus, tad jei kas ir negero - pasirūpinau. Tai ir ramu.
O aš galvojau kad jau nurudo žiedlapiai nuo senatvės. Sekmadieni pradėjo žydėti, pirmadienį pilnai balta buvo. Matysiu kiek uogų bus... jei pusę nušalo o kitą pusę žaliomis uogom nubarstys vis tiek dar daug ir man liks.