Labas rytas.
Luety-
Negėriau tabletės miegui,nuo pusės šešių blūdiju.
puse sesiu jau reikia keltis,reiskia gerai naktis ismiegota be tabletes.
Sauleta,kol kas 6 silumos,bet rodo bus 16.Jokiu planu kol kas.
Lyja...
Luety, lengvo sveikimo anūkei
Aš šilauoges geniu kovą. Nėra lapų, matosi kokios šakos senos. Ir pasodinus augalus visada geniu, smarkiai. Taip lengviau prigyja. Ir dar pirmais metais išskinu visus žiedus, tegul auginasi masę. Mano smėlynuose taip reikia....
Reikės šiandiena patręšti vaismedžius kompleksinėms trąšomis. Gegužės pabaigoj gaus salietros. Kaip durneliai darbuojamės ir darbuojamės...
Gražaus sekmadienio
Pou kaip Tu? Tavo šalavijai visi sudygo. Kitos kvietkos dar laukia....
Labu.
Dusia, kaip smagu, kad sudygo, tikiuos, kad rausvi bus.
Aš vis technikinę einu. Jau tuoj naktį šviesti pradėsiu. Po savaitės jau pradės eit rezultatai. Penktadienis labai nekoks buvo. Tai vakar lovoj varčiaus.
Reabilitologė kol kas sodo darbus uždraudė, laukiam atsakymų dėl onko, negaliu pilnavertės reabilitacijos praeit.
Juodesnė juosta, bet jos juk keičiasi, tiesa?
Persidėlioju prioritetus ir tiek. Vienu duris uždarius, atsidaro kitos.
Visi rekomeduoja mininizuot stresą. Mhm 🌞
Kaip durneliai darbuojamės ir darbuojamės
Aš tai nieko negeniu sodindama, nes visad prašau pardavėjo, kad apkarpytų kiek reik
Tai visi augalai dabar iš vazonų, jokių problemų prigyt nebėr. Laistyt nepamiršt svarbiausia.
Aha, ir mes taip pat. Žmonės ilsisi savaitgaliais, o čia nespėji lakiot nuo vieno darbo prie kito.
Pou, laikykis! Turi ta baltesnė juosta ateit
Panos,kokį žvėrį sutikau ant namo kampo.Abu išsigandome.Jis kaip sukosi,pargriuvo,mb šaukiu sužeistas žvėris.O jis matyt manęs išsigando.Bet niekaip nesuprantu kas per žvėris.Ne barsukas tikrai.Atrodo kaip iš multiko,plaukai styro į šonus,arba iš išgaščio ir ilgas snukutis,rudas. Ne duok dieve būtų įkandęs,kelionė-atia.Dydžio kaip katinas.Janotas?Kailis irgi būtų ligus.O čia plaukai styro į šonus.
Atvažiavom į kaimą. Ir kam aš čia vargstu su tais medeliais? Nušalo trešnės ne tik žydinčios, bet ir vėlyvosios, kurių pumpurai dar neišsiskleidę. Kriaušės panašu, irgi. Graikinio riešuto visos šakelės juodos. Pofig tik laukinėms slyvoms.
IngridaB, 30 Bal 2023 - 13:19, parašė: Pou-lengvesnių minčių. Panos,kokį žvėrį sutikau ant namo kampo.Abu išsigandome.Jis kaip sukosi,pargriuvo,mb šaukiu sužeistas žvėris.O jis matyt manęs išsigando.Bet niekaip nesuprantu kas per žvėris.Ne barsukas tikrai.Atrodo kaip iš multiko,plaukai styro į šonus,arba iš išgaščio ir ilgas snukutis,rudas. Ne duok dieve būtų įkandęs,kelionė-atia.Dydžio kaip katinas.Janotas?Kailis irgi būtų ligus.O čia plaukai styro į šonus.Mangutas?
Čia tas pats kas usūrinis šuo
Čia tas pats kas usūrinis šuoTaip, kai kur vadina taip. Dar jenotu vadina
Labu.
Dusia, kaip smagu, kad sudygo, tikiuos, kad rausvi bus.
Aš vis technikinę einu. Jau tuoj naktį šviesti pradėsiu. Po savaitės jau pradės eit rezultatai. Penktadienis labai nekoks buvo. Tai vakar lovoj varčiaus.
Reabilitologė kol kas sodo darbus uždraudė, laukiam atsakymų dėl onko, negaliu pilnavertės reabilitacijos praeit.
Juodesnė juosta, bet jos juk keičiasi, tiesa?
Persidėlioju prioritetus ir tiek. Vienu duris uždarius, atsidaro kitos.
Visi rekomeduoja mininizuot stresą. Mhm 🌞
Aš tavo vietoj prašyčiau antidepresantu. Kitaip galima iš proto išeit nuo tiek laiko nežinomybės ir skausmu