Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano magnolija nušalo blink.gif kuri prie pat namo augo, užuovėjoj, pilna žiedų. Tai apie trešnes galiu nebesvajot..
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 29, 10:18)
Ai tai as cia baile?

A tai kaip tu, būdama politiškai nekorektiška, įtakoji vietinę bankų ar kokią kitą sistemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 balandžio 2023 - 10:14
QUOTE(saintlina @ 2023 04 29, 10:13)
Mano magnolija nušalo  blink.gif  kuri prie pat namo augo, užuovėjoj, pilna žiedų. Tai apie trešnes galiu nebesvajot..
Papildyta:
A tai kaip tu, būdama politiškai nekorektiška, įtakoji vietinę bankų ar kokią kitą sistemą?

Kai lietuvoje bandziau itakoti sistema,vienas direktorius bande ipykes mane is europos isvyt,reke ,kad niekas man is jokios europos nepriklauso.Tokia as jau esu - atskleidziu tikruosius zmoniu veidus,o tai kaip zinia niekam nepatinka.Valdausi siaip.O Lietuvoje turiu ir tebevykstanciu teisminiu procesu ir pan,o tau saintlina as turiu savo reziume atsiust ?
Dusia ,gal tu valdykis,nereiketu jokiu savo veiklu deklaruot forume.
Beje apie deklaravimus- sistema perspjove pati save.Profu trumpas ivertinimas- eliminuos paskutinius netinkancius sistemai ukininkus.
Ingrida,tu nesi kaimo gyventoja.Ir ramygala tau ne prie ko.
https://www.tv3.lt/n...iedais-n1232682
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 balandžio 2023 - 11:03
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 29, 12:01)
o tau saintlina as turiu savo reziume atsiust ?

Visiškai neįdomus man tas reziumė. Tik kai kažkas tiek kritikuoja kitus, įdomu pasidaro, ką ta linkme bando daryti pats. Terminas 'teisminiai procesai' nieko nereiškia, jie gali vykti dėl bet ko. Ar padavei valstybę į teismą dėl grynųjų ribojimo?

Nesakau, kad man patinka priverstinis grynųjų ribojimas, bet tai ne mūsų galioj jį atšaukt. Kaip ir med.sistemos mes sutvarkyti niekaip negalim. Bardakas, sutinku. Bet ne todėl, kad mes kelios jį padarėm.
Atsakyti
Del tu banku tai nezinau,vistiek liks kazkas ,kokie nors santykiai,naturiniai mainai,pasidavimas vergoven.Rusu pensinikai aktyviai tuo domisi ,jie kazkaip pirmi atsidure prie skaitmeniniu pinigu.Turbut igyvendino svajone - pavyt ir aplenkti amerika.
O va medicinos sistema paveikti galima.
Bet teksta supratau ,saintlina nemegsta kai kritikuoja bankus ,valdzia.Bet saldainiu tu man nesiulyk.
Katik skaniausia meskiniu cesnaku pesto pasidariau .Is lasiniu.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 29, 12:35)
Bet teksta supratau ,saintlina nemegsta kai kritikuoja bankus ,valdzia.Bet saldainiu tu man nesiulyk.

Va ir išvadas tu daraisi tik tokias, kokios tau patogios smile.gif valdžią ir bankus tegu kritikuoja kuo daugiau, aš irgi mielai prie to prisidėsiu. Aš nemėgstu, kad dėl visų vykstančių nesąmonių kiekviena proga ir be progos tu mus apkaltint bandai.
Nea, saldainių nesiūlysiu, pati suėsiu smile.gif
Atsakyti

Luety kaip Tavo barbekiu?

Aplankėm parodą Vilniuje ir vaikus :wub: 

Gera diena užskaitau. 

Gal nebus stiprios šalnos? Ankstyvus pomidorus atsivežiau. Apklosčiau. Šiltnamyje nakvos... nuo 4 ryto žada lietų telefonas. Tikėkimės  :angel2: 

O dėl viso kito ...

Išgyvensim.  Visada yra keli keliai. 

Atsakyti

Aš Snd pasisejau rukolu, špinatų, petražolių, krapų. Bet kadangi lauke, tai greito dygimo nesitikiu. Dar parisau ir apgenejau biski medelius, pasodinom su vaiku ta raudoną lazdyna. Skaičiau kad Kažkaip reik šilauogems apgenet, bet nesuvokiu kaip. Tik rudenį jas Pasodinom. O internete rašo tipo palikt 2 dvimetes, 2 trimetes ir 2 naujas šakas 🧐. Tai iš kur man žinot kurios čia kokio amžiaus tos šakos 🤣

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 29, 21:25)
Skaičiau kad Kažkaip reik šilauogems apgenet, bet nesuvokiu kaip. Tik rudenį jas Pasodinom.

Negenėk kol kas. Jei rudenį sodinot, dar nieko nespėjo užaugint smile.gif
Atsakyti

Negenėk kol kas. Jei rudenį sodinot, dar nieko nespėjo užaugint smile.gif
O man visi sako kad reikia tipo iškart 🤔. Dabar tokie apie 40 cm krumeliai, su daug šakų, pumpurai sprogsta. Sako reikia pusę šakų isgenet, kad po metų pradėtų derėti. Tai va žiūriu ir nesuprantu ką daryt 😁. Visos tos šakos turbūt pernykštės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 29 balandžio 2023 - 21:22
Mano pernai sodintos,pažiūrėju pažiūrėjau,atrodo ir per tv mačiau laidą,kaip genėti,ai kažkiek pagenėjau.........Laidoje viskas taip suprantama. ax.gif
Atsakyti

Mano pernai sodintos,pažiūrėju pažiūrėjau,atrodo ir per tv mačiau laidą,kaip genėti,ai kažkiek pagenėjau.........Laidoje viskas taip suprantama. ax.gif

Žiūrėjau ir aš. Bet kažkaip su savom tampa nebesuprantama 🤣

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 29, 18:26)
<p>Luety kaip Tavo barbekiu?</p><p>Aplankėm parodą Vilniuje ir vaikus wub.gif </p><p>Gera diena užskaitau. </p><p>Gal nebus stiprios šalnos? Ankstyvus pomidorus atsivežiau. Apklosčiau. Šiltnamyje nakvos... nuo 4 ryto žada lietų telefonas. Tikėkimės  angel.gif </p><p>O dėl viso kito ...</p><p>Išgyvensim.  Visada yra keli keliai. </p><p></p><p></p>

Barbekiu tai puikiai,17 silumos,buvo smagus,tik va jauniausia anuke zaide su broliu ir griuvo ant skaudamos rankos,ant kurio s buvo griuvus jau per krepsinio varzybas ir ka,skilo riesas.Labai skaudejo,daug asaru,tai sunus paliko mus ir vaziavo i priemimo skyriu,sviete,imobilizavo,pasirodyt po 2 sav patkrai.
O siaip,smagu,savos salotos,svogunu laiskai,ridikeliai,krapai.Pomidorai pradeda zydet,kol kas ir paprikos graziai auga,tik agurkams keliems kazkas netinka,gal jiems zeme dar salta,nes apacioj dregna,tiek prilijo.
Atsakyti