Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Anidanda @ 2023 04 28, 18:54)
<p>MB nupirko kažkokį lazdyna bordiniais lapais 🤔</p>

Normalus lazdynas smile.gif turiu. Ir riešutų duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 04 28, 19:56)
Normalus lazdynas smile.gif turiu. Ir riešutų duoda smile.gif

Pritariu.Man tie bordiniai riešutai gražiai ir į kaėdinį vainiką sugula.Bet reikia tik nepavėluoti su vovere,kad nesidalinti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Normalus lazdynas smile.gifturiu. Ir riešutų duoda smile.gif

Pasodinsim rytoj. Tikiuosi prigis. Niekas dar pas mus nežydi, viena sakura matyt pašalo, kažkokia apdziuvus stovi, nors pernai žydėjo. Kita su lapeliais jau. Tai nesuprantu, kaip čia taip. Nebuvom 2 savaites, negi ji spėjo perzydet 🧐.

O kiti sodinukai lb apgrauzti šiemet, bet dvimetrinio abrikoso viršūnė nukasta 😱

Atsakyti

Dar MB sakė matė pirkt kažkokį susuktą lazdyna, šakos kaip spiralės tipo. Tai nesuprantu kas ten, gal koks vijoklinis būna?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 28, 20:05)
<p>Dar MB sakė matė pirkt kažkokį susuktą lazdyna, šakos kaip spiralės tipo. Tai nesuprantu kas ten, gal koks vijoklinis būna?</p>

Aš pernai tą raizgytą pasisodinau.Mačiau lapuojasi jau.Prie kelio pasodinau,kad visi matytų,man gražūs jie labai. wub.gif O šakos labai gražu,kur į puokštę įdėti.
Atsakyti

Aš pernai tą raizgytą pasisodinau.Mačiau lapuojasi jau.Prie kelio pasodinau,kad visi matytų,man gražūs jie labai. wub.gifO šakos labai gražu,kur į puokštę įdėti.

O jis gali vienas pats augt, ar reikia kažkur prie tvoros, kad būtų ant ko vyniotis?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 28, 20:57)
O jis gali vienas pats augt, ar reikia kažkur prie tvoros, kad būtų ant ko vyniotis?</p>

Turi kamieną,nereikia jokio vyniojimosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Buvo šalna.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=Dt316liQawQ
Girdejot ,tuoj jokiu grynuju neliks.Ir jokiu klientu provincijoje nebera.Isnyko zmones kaip dinozaurai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 balandžio 2023 - 07:24
Labas rytas,
Garbanoto riešuto nemačiusi , jau prisireikė . Noriu ... Bet ko gero teks šią vasara "globoti" MB pušis ir graikinius riešutmedžius. Jei ateis karščiai pirmamečiai nelaistomi miršta mano smėlyje. O palaistyti tokiose erdvėse reikia sveikatos smile.gif Kad ir su šalnga ... Šiemet bent vandens trūkumo nebus. Kad ir ne kažką , bet vis tik yra artezinis . Nėra mano žemėse vandens ax.gif Dideli lazdynai pas mane gal 7 ? Vienas iš jų raudonas. Ir dar sesė iš sodinukų priaugino man riešuto , ir dar paukščiai prisodino... Tai mažų gal dar dar tiek pat ? Kai kurie raudoni ... Man labai labai gražu raudonlapiai medžiai ir krūmai ax.gif Prancūzija primena smile.gif PS dėl lazdyno riešuto , vis tik labiau mėgsta pavėsį. Na kaip ir miške ...
O čia nuotaikai pakelti ... Gerai kad Lietuvoje jie nesiveisia biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
A A gyvename mes kaimuke be bankomato.Vieną kartą reikėjo grynų,nuvažiavau į parduotuvę,per terminalą išėmė.Atrodo Ramygala toks nemažas miestelis,neturi bankomato. bigsmile.gif Kažkada Ramygala turėjo net savo rajoną. bigsmile.gif
Na taiiiiiip Dusia,gera nuotrauka.
Ei mezgejėlės,gal turite savo lobiuose vasarinės kokios suknelės aprašymą?Žiūriu į siūlus gal ne megztuko man reikia o suknelės?Tegul be rankovių ar trumpomis?Na gražūs siūlai kašmyras su šilku,blizga šiek tiek,oranžinė ryški spalv,apakeltų spalvą veido? biggrin.gif biggrin.gif O ir pilvą numečiau šiek tiek. ax.gif Gal užtektų siūlų?Reikės vakare jei ką pasiknisti žurnaluose savo.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 29, 08:23)
https://www.youtube....h?v=Dt316liQawQ
Girdejot ,tuoj jokiu grynuju neliks.Ir jokiu klientu provincijoje nebera.Isnyko zmones kaip dinozaurai.

Jokia čia naujiena. Seniausiai nebėr nei pašto, nei banko skyrių provincijose. Nei bankomatų. Kol kas gali žmonės nusiimti pinigus kai kuriose parduotuvėse ir degalinėse.
Tiesą sakant, net Vilniuj retas banko skyrius dirba su grynaisiais.
O kad grynų visai neliks, tai irgi seniai bliuznyja. Bet nemanau, kad čia artimoj perspektyvoj gali grėsti.
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 29, 08:28)
Man labai  labai gražu raudonlapiai medžiai ir krūmai  ax.gif 

Mano draugė kažkada pasakė, kad eidama prietemoj per raudonlapių medžių skverelį pasijuto kaip siaubo filme )))

Praėjom prieš pusryčius dešimt km, dabar galima bandelių su arbata sumaumot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 balandžio 2023 - 08:02