Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 04 28, 11:30)
Važiuojam pas Sodaitytę. Užsimaniau trešnės kaip šikt ))

Derlingo pirkinio. 4u.gif
Eina sau,kaip šalta pas mus vėjas baisulingas,lietus.Jei lis,gal šalnos nebus? ax.gif
Atsakyti
Nuo šalnų gelbėja žydinčius medelius juos apipurkšdami vandeniu. Tai jei pas jus ir vakare lis, nuo šalnų šiąnak turbūt būsit apsaugoti.
Pas mus nelyja. Bet vėjas šaltokas. Nusipirkau trešnę ir dvi slyvas (Kometa ir Viktorija). Gerai, kad su maža mašina nuvažiavom, nes būčiau prisidėjus smile.gif
Atsakyti
Tai jei jau nušaltų,tai tik trešnės,pukuota vyšnia,geltonos slyvos,vyšnios kai kurios tik tik skleidžiasi,kriaušės pavieni dar žiedai.Obelys dar nežydi.Tai jei jau bus šalna,tai bus,kaip ir kasmet. mirksiukas.gif Juk kasmet šalna būna,kai žydi sodai,ne naujiena. ax.gif
Paruošiau žemę,noriu susodinti svogūniukus prieš išvažiuodama.Grįšiu tik ant Stanislovo.Šiąnkt šaltą naktį žada,tai rytoj ar poryt sukišti reikės. ax.gif
Atsakyti
Saintlina, o kokią trešnę pirkai ? Pas mane trys ... Labiausiai pasisteisinusi vėlyva geltona, nes špokai nemato . Pavadinimas kaime užrašytas kantičkoj, nepamenu.O dėl pirmų trešnių , ty Vytėnų saldžiosios, tenka muštis su špokais. Vis keli tinkle pasikaria per sezoną. Man negaila kažkodėl.
Oras toks nemielas - sausa , šalta, vėjuota... Man kaip entų palikuonei ( juokauju ) tai girdisi kaip augalai dejuoja. Pilkoji tikrai gali užpulti...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 04 28, 14:25)
Saintlina, o kokią trešnę pirkai ?

Ovstuženką. Ankstyvą, nes mano Jurgita neturi su kuo apsidulkinti. Dar turiu Reginą ir Iremą. Visas trešnes pirkau prašydama, kad tiktų Dzūkijos smėliukui. Tai pati net nesirinkau nei spalvos, nei dydžio.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=chmNfbWl7-o
Taigi ,dusia as irgi turiu telepatija .Jau viename daznyje su augalais .A girdi luety ,augalai kencia ,tai susikisk subinen savo pozityvu mastyma.Ir neisizeisk ,bo i ta kuno vieta aplikuojam daug vaistu.As tau cia terapija rekomenduoju.
Nes oru prognozes tai kazkokia nesibaigianti branduoline ziema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 balandžio 2023 - 15:04
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 04 28, 14:02)
https://www.youtube....h?v=chmNfbWl7-o
Taigi ,dusia as irgi turiu telepatija .Jau viename daznyje su augalais .A girdi luety ,augalai kencia ,tai susikisk subinen savo pozityvu mastyma.Ir neisizeisk ,bo i ta kuno vieta aplikuojam daug vaistu.As tau cia terapija rekomenduoju.
Nes oru prognozes tai kazkokia nesibaigianti branduoline ziema.

As neisizeidziu,tik galvoju,kodel tu tokia pikta,kazkokia dygliuota.Nu nesvarbu,zinosiu,kad tau uzuojautos ir patarimu nereikia,at all.Bet siaip tai nemandagu taip atrezt zmogui,kuris nelinkejo tau nieko blogo.O gal as jau neskiriu,kas blogai,kas gerai wub.gif ax.gif ax.gif Bet gi dabar nebemadinga turet jausmus,jutimus,nuomone,viskas cia normalu. ax.gif biggrin.gif Siuolaikiska.

Mano augalai nekencia blogu oru labai,bo nesalta,tik saules nera,bet va po piet ir ta islindo.Pomidorai jau pradeda zydet,ridiku pilnos saujos,salotu taip pat,tai ir man terapija nereikalinag tokia. 4u.gif
Atsakyti
Tai aisku nemandagu.As gi nemoku but faina.Ir pavydziu toms ,kurios moka.Taip jau yra.
Ir patikek,jausmai ir mados cia nieko deti.Bet siaip valio.Labai ilgai mokiausi atrodyt bejausme.Toks mano tikslas.Nors tiek pavyko. biggrin.gif
Atsakyti
Mandagumas visad madingas.
Atsakyti

MB nupirko kažkokį lazdyna bordiniais lapais 🤔

Atsakyti
Labos
AA dabar teip bet bus kitaip …
Oi AA dygumas slepia daug dūšios ir linkėjimai padeti … Neapgausi mirksiukas.gif buckas tongue.gif
Papildyta:
[quote=saintlina,2023 04 28, 19:47]Mandagumas visad madingas.
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2023 04 28, 19:54)
<p>MB nupirko kažkokį lazdyna bordiniais lapais 🤔</p>

Gražus turime bet riešutų dar neragavome pasidalijome su kirminiukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 28 balandžio 2023 - 17:58
Taip muka,viskas labai sudetinga su tais jausmais.Vilkduobe uzdengta ir uzkamufliazinta.Jau buvau duobeje ir tinkle.Baigiu islist ,manau.Ta kamufliaza ant saves uzsidejus.Ir urzgiu ,vos tik kas prisiartina.Bei pasiausiu spyglius.Bet vakar paskutinius opunciju vaisius suvalgem.Taip ir buvo per ziema darze.Kasdien po vaisiu.Kasdien spygliai i rankas.Kasdien ,kad dvasios neskaudetu.Bet vaisiai islieka per ziema ir opuncija per vasara,nelaistoma.Surinkta is pakeles.
Daug augalu pas mane susirinktu is tu kur kazkas ismete.Taip kaip mane.Jie mano gimines.Dabar irisai zydi ,bajaus IVano,mano senelio siam kaime.Tikiu ,kad jis sviecia amzinaja sviesa.Cia apie paminklus ir palikimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 balandžio 2023 - 18:14