Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 05, 11:14)
Tai kam geri ta valerijona.Jis gi sirdies darbui skirtas normalizuoti.Gerk raminamuju ar ta atveju kokio cox inhibitoriaus ,jie turi salutini poveiki mieguistuma.Ir neaiskinsiu ir disertaciju cia pries jus neginsiu,norit tikekit norit ne.Simta kart deklaravau ,kad pakenkti as niekam nenoriu.
Graziai dusios ikeltas zmogelis pasake- gausit pagalba nekokybisku maistu.Taigi galit apsirupint kokybisku.

tipo dabar gauname pardėse kitokį ....
ten širdies lašai su gudobele...
Atsakyti
Muka stiklainius 0,72 litro iš visur susirenku , ir dar peku . Parduotuvinius irgi plaunu. Ką aš žinau kur ten jei stovėjo ax.gif
Aš ir naujus džinsus visada išplaunu prieš nešiodama biggrin.gif
Jau nekalbat apie naują patalynę ar apatinį trikotažą ... Kur medžiagos stovėjo , kas siuvo , kas pakavo mirksiukas.gif
Be vakaro nepavyks megzti ... Darbo už pinigus daug tongue.gif
Pas mane visą gyvenimą pusiau natūrinis ūkis - mėsa iš ūkininkų , bulbos iš draugų, dažovės šaldytos , marinuots , raugintos , džiovintos iš savo daržo ...
PS moliūgams rusys turi būti labai sausas. Jie geriau laikosi namie ant palangės , negu šlapiame rūsyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 05 balandžio 2022 - 09:28
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 05, 11:26)
Muka  stiklainius 0,72  litro iš visur susirenku , ir dar peku .  Parduotuvinius irgi plaunu. Ką aš žinau kur ten jei stovėjo  ax.gif
Aš ir naujus džinsus visada išplaunu prieš nešiodama  biggrin.gif
Jau nekalbat apie naują patalynę ar apatinį trikotažą ... Kur  medžiagos stovėjo ,  kas siuvo , kas pakavo  mirksiukas.gif
Be vakaro nepavyks  megzti ... Darbo už pinigus daug  tongue.gif
Pas mane visą gyvenimą pusiau natūrinis ūkis  - mėsa iš ūkininkų , bulbos iš draugų, dažovės šaldytos , marinuots , raugintos , džiovintos iš savo daržo ...
PS moliūgams rusys turi būti labai sausas. Jie geriau laikosi namie ant palangės , negu šlapiame rūsyje.

rūsį nelabai gerai laikosi tai tikrai iki naujų rūsį o paskui namie smile.gif dar iki šiol du turiu kada mes juos suvalgysime...
tai ir dirbk bo pinigus moka... aha ir pas mane nemažai vakar su ta MB kol prisiminiau ką kaip... ale per pusdeinį sudėliojau na apyvarta melka ale daug popierių visa laimė mergytė labai tvarkinga o ir ne už pinigus darau ... ai smagu padėti ax.gif kaip draugė viena sakė ant manęs jau tai tik prie bažnyčios labdarą dalinti biggrin.gif
Atsakyti
Muka , nu persiprašau , kad išgązdinau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Buto rūsy niekas nesilaiko,sausa. ax.gif Kaip gerai mb servize po visu rūsys,drėgna,šalta ne per daug.Visos bulvės išsilaiko kaip šviežios,obuoliai šiemet namo seno antrame nešildomame gale,tai dabar dar bliūdą perrinkau,morkos,svogūnai irgi užkloti kaip švieži išsilaikė.O rūsy,kur aš padėčiau tiek jurginų,nei neturėčiau?Dar ir gėlės vazonuose. bigsmile.gif
O aš kiek išmečiau stiklainių,reiks pradėti kaupti. ax.gif
Kaip niekada gerai miegojau,tik vėjas vis išbudindavo,pagalvodavau šiltnamiai atlaikys ir vėl ant šono. mirksiukas.gif
Taip gerai kasasi,lauke vėjas,lietus o ant žolės kaip ant kilimuko sausai vaikštai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 05, 11:41)
Muka , nu persiprašau , kad išgązdinau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

oi mone nieks jau neišgasdins jau tokia skūra (bent taip manau) žiniasklaidai ir kitai sklaidai užsiauginau .... 4u.gif tai atmetimo turbūt mano reakcija biggrin.gif
Atsakyti
Kaip smagu kad lyja 4u.gif 4u.gif 4u.gif Savaitgalį jau galėsiu patręsti savo medžius ir vaismedžius , darže pasikuisti . Gyva žemė bus 4u.gif Kol kas po žiemos nebuvo dar atsigavusi po žiemos . Bent mano kaime ...
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 05, 09:48)
oi mone nieks jau neišgasdins jau tokia skūra (bent taip manau) žiniasklaidai ir kitai sklaidai užsiauginau .... 4u.gif tai atmetimo turbūt mano reakcija  biggrin.gif

Geriau sakyk žiniasklaidai ir kitai KLAIDAI biggrin.gif
Gi iš žiniasKlaidos senokai beliko tik Klaida...

Muka, jau pikiuosiu aš tuos salierus, nusprendžiau. Labai negiliam indely susėti.

ate, gelsvės arba turiu, arba turėjau. Gal užpraeitą rudenį man užteikė krūmiuką, bet jis toks nusmurgęs pernai buvo... Tai nežinau, ar šiemet išvis liko. Bus matyt. Jei išliko ir bus ką dalintis, tai būtinai duosiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 05, 09:58)
Kaip smagu kad lyja  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Savaitgalį jau galėsiu patręsti  savo  medžius ir vaismedžius , darže pasikuisti . Gyva žemė bus  4u.gif  Kol kas po žiemos nebuvo dar atsigavusi po žiemos . Bent mano kaime ...

Tai kad tam tavo kaime turbūt nekažką prilijo. Kaip iš krapylos pakrapijo. Pas mane vietomis kiemas sausas. Ogi skaitosi lijo.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 05, 11:58)
Kaip smagu kad lyja  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Savaitgalį jau galėsiu patręsti  savo  medžius ir vaismedžius , darže pasikuisti . Gyva žemė bus  4u.gif  Kol kas po žiemos nebuvo dar atsigavusi po žiemos . Bent mano kaime ...

kuo treši ax.gif aš tik karbamidu nupurškiau mislinu gal paberti hidrokomplekso? o ką dar?
Sninga ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 05 balandžio 2022 - 10:14
Pas mus tipo lijo,bet palaistyt vistiek reikia.
Dvi saltos naktys jau praejo ,viena to go.
Labai salta nebuvo siaip jau.Bet agro vienguba ir juoda mulco pleve ant baltos,cia laikinai tokia kombinacija,pomidorai jauciasi puikiai,net cukinijos ,beje.Kazkodel puse padeklo baklazanu padvese.Ir zirniu lapus kazkas jau eda,ot greit. biggrin.gif
Mukute siaip miela, bet su labai sveiku poziuriu ir teisingom vertybem.
Dusia ,del bobu buvai teisi.Yra tokia mano buvusi tema.ten pou dabar uz asesoriu ,tai va tos jau but Geja susprogdine ,dievaz.Atsiprasau ,bet man negeda.Zinau kad skaitot mane,pinot ,ulybajus i mashu biggrin.gif
Kavute ,yra neisistemine media.Yra rasytojai ir zurnalistai ,aisku mes bijom ,nesam kamikadzes ,bet ji yra.Ten daug ezopo kalbos ,bet visada buna fasadas ir buna tikkroji gyvenimo duona biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 balandžio 2022 - 10:18
QUOTE(Ex @ 2022 04 05, 11:11)
Tai kad tam tavo kaime turbūt nekažką prilijo. Kaip iš krapylos pakrapijo. Pas mane vietomis kiemas sausas. Ogi skaitosi lijo.

Kaune liūtis su sniegu ... Mano Šilainių kaime smile.gif
Ate42, man rodosi pas mane lyg pasiėjo gesvė ? Pernais radau dar vieną krūmą .Patikrinsiu , kas išgyveno. Kol kas prieskonių lysvė negyva buvo. Ten dar pašalas iki galo neišėjęs ...
Juozažolės tai tikrai turiu prisisėjusios jei kam reikia .
Muka , kad ten ne žiniasklaida. Ten šiap vyrukas FB SAVO pastebėjimais pasidalino biggrin.gif
Maisto , pašarų, trąšų sektoriuje vyksta pasistumdymas biggrin.gif Jei kas stebi ekonomiką. Pomidorų iš Ispanijos visada bus biggrin.gif
Ne apie tai kalba ... O mudvi ir taip voverės ir augintojos tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 04 05, 11:13)
kuo treši  ax.gif aš tik karbamidu nupurškiau mislinu gal paberti hidrokomplekso? o ką dar?
Sninga ....

Pažiūrėsiu kokių pavasarinių trąšų yra Depe vaismedžiams ir kt .
Tau , Pou ir Ingridai gal ir nereikia tręšti - geros žemės. Mano žemės našumo balas 27 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Netręšti , tas pats kaip vaikui neduoti valgyti ir tikėtis kad pasimaitns saulės energija biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti